למה *אתם* מתחפשים?

steelwater

New member
למה *אתם* מתחפשים?

נראה לי שהכוונה בשרשור של אדם הייתה למה אנחנו מתחפשים, אבל לא נורא! יצא מזה שרשור נחמד. אז למה אתם מתחפשים? אני מתחפשת למברק, שאולי אתם לא מבינים מה זה, אבל זה קשור למה שאני עושה בצבא. אני שולחת מברקים וזה. אז זהו, זו תחפושת די מגניבה ואני מקווה שיאהבו אותה בצבא, למרות שאף אחד פה לא ממש יבין את זה חחח. את הסופ"ש אני סוגרת אז אני לא ממש יוכל ללכת למסיבות בו, אבל אם יצא לפני או אחרי אז אני צריכה עוד רעיון לתחפושת. אם יש לכם אז בבקשה תגידו לי.

AdamINC

New member
דווקא לא ../images/Emo3.gif הכוונה הייתה מה

שיצא ממנו
ואני לא מתחפש :-O

creepy creep

New member
../images/Emo10.gifלא יודעת

עוד לא מצאתי רעיון מקורי.. אז אם יש לכם אני גם אשמח חחח חחח העיקר שאת מבינה את הרעיון:)

thewish

New member
יש לי עדיין זכרונות מהפעם האחרונה

שהתחפשתי, אז אני לא בטוחה אם אני אתחפש, רוב הסיכויים שלא. אבל עצה קטנה, אם אתם הולכים להתחפש ל"יירקנית" מהתנ"ך (רק למקרה שיש פה ילדים קטנים) , תתרחקו מילדים אתיופים קטנים, הם אוהבים לבעוט בתחת ובחזה מפלסטיק ואז לגנוב אותם...אלוהים יודע למה.... לא ראיתי תתחת פלסטיק שלי מאז :O

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

את צריכה להעלות מופע, או משהו. אם הייתי צריך להתאים לך מישהו מ'סקראבס' זה באמת היה קוקס.

thewish

New member
קוקס?! ההיפי הזקן עם הסלסול ?!

אני רוצה ג'ורדן! בעצם מילר יכולה להיות תחפושת טובה, מין שילוב של נעלי עקב ובירת באז למי שאהב דרו קארי

Angelus

New member
ג'ורדן../images/Emo99.gif

למרות פחדך לעלות תמונות לפורום בשל בני סלע למינהם, אם את דומה לה - אני אשמח לראות אותך במפגש.
וגם אם לא, תבואי.

thewish

New member
הוא היה סקסי, בעונות הראשונות

כשעוד היו לו ריבועים (3>) ושעוד היה לו ביצים. עכשיו הוא סתם שמנמן עם ביציות, תראו איך המתמחים התנהגו אליו בעונה החמישית (או השישית? אין לי כוח לבדוק עכשיו) אחרי שהוא התחבר לקית'. הוא גם נהיה ממש זקן עם השיער הלבן הזה. נראה כמו שיער סבתא. והוא כן היפי! הוא אנטי מלחמה ונגד רוב סוגי השלטון (בית החולים, הממשלה...) הוא אפילו לוקח את החוק לידיים שלו כשהוא לא מסכים אם החוקים של בית החולים ושל משרד הבריאות בנוגע להשתלות איברים ולא מפסיק לזבל תשכל לג'י די על זה.

steelwater

New member
הו...

אתה משתמש במילים קשות נגד דר' קוקס. אני אל מסיכמה איתך. קודם כל, פרי שולט והוא חתיכת Big cheese כמו שהוא אומר לג'ידי לקרוא לו חחח. נכון שהוא הזדקן, כי אין מה לעשות שעבור 6 שנים מאז העונה הראשונה, אבל הוא עדיין נראה טוב. השיער לו ממש יפה בעונה האחרונה, למרות שיש לו קצת לבן בו וזה מלחיץ קצת חחח. הוא לא היפי. היפים לובשים בגשים מהעין השלישית ומעשנים מקטרות וסמים ומגדלים שיער ארוך ודקן ארוך ומקשבים למוזיקה משנות השישית וחיים בשלווה והרמוניה. פרי הכי לא חי בשלווה והרמוניה שיש בעולם. הוא כולו כועס כל הזמן הוא אחד האנשים הכי צינים בעולם. ברור שהוא אנטי מלחמה, אבל הוא לא נראה לי אנטי שילטון. פשוט מעצבן אותו, בצדק, כל הדברים המעצבנים שקורים בסוגי השלטון. כל הביוקרטיות שבגללה חולים נפגעים בבית החולים ואנשים נפגעים בכלל בגלל איך שהממשלה ושאר המוסדות עובדים. זה לא נגד הבשלטום, זה נגד השטויות שהממסד עושה והדרכים המעצבנות שהממסד פעול בהן. הוא גם התרכך אם השנים.יש לו בן ועכשיו עוד בת בדרך והוא לא יכול להמשיך להתנגד כמו שהוא הנתגד תמיד לידם. הוא צריך להתבגר ולהירגע יותר ולהיות פחות עצבני וציני. ככה זה בסדרה, הדמויות משתנות עם העונות ולדעתי זה דבר טוב. זה מראה על האיכות של הסדרה, שזה לא מפגר שהם נשארות בדיוק אותו דבר במשך 6 שנים ולא מתפתחות לשום מקום. אבל בסופו של דבר, הוא עדיין פרי קוקס הציני, העצבני, המצחיק, הסקסי והרופא הטוב.

thewish

New member
היפים באים בכל מיני צורות וגדלים

הפסקה השלישית שלך דיי מראה אותו באור היפי - הוא מעוצבן בגלל השטויות שהממסד או השלטון תקראי לזה איך שתרצי ,עשה כמו המלחמה והביורקרטיה? זה לא בדיוק מה שקרה בשנות השבעים בארה"ב עם ההיפים בעקבות מלחמת וויאטנם? (או מלחמה אחרת, כבר הפסקתי לספור את מספר הפעמים שהיא נלחמה) אגב, שמתם לב שהוא התחיל לגדל זקן? אין לרוב ההיפים זקן גדול וענקי? כן יש לו שני ילדים, וזה טוב שהוא מתפתח ולא נשאר אותו הדבר, אבל הוא כבר לא ממש אותו פרי ציני, עצבני, מצחיק, סקסי ואפילו רפא טוב. איזה מין רופא באמת יאפשר למישהוא לנתח על אישה תחת היפנוזה רק כדי להיות צודק? הוא נותן לכאב של אחרים, כאב אמיתי לא רק נפשי של המטופלים כמקור שמחה. ועוד לחייך מול החולה והמנתח? זה לא רופא טוב או מישהוא פחות עצבני וציני. בסדר, הוא עדיין אותו אדם רע מתחילת הסדרה, אבל כבר לא ממש ציני מתוחכם ומשעשע שכולנו אוהבים. ובקשר לשיער שלו.....הוא לא רק הפך ללבן, הוא עבר קרוסלת צבעים למין ג'ינג'י מוזר ועוד כמה צבעים לפני שנהיה אפור, דיי מראה סימן של mid-life crisi או של היפי שמנסה לבחור צבע שיתאים לו, לא? P:

steelwater

New member
אאוצ'...

מלא כואבות, קשה לא להסכים עם חלק מהן חחח. אבל בכל זאת אני עדיין חושבת שהוא כל הדברים שכתבתי שהוא בהודעה הקודק. יכול באמת להיות שהוא נמצא עכשיו בסוג של Middle life crisis.

thewish

New member
כן, באמת הבאת כמה טענות טובות

וצודקות אבל הוא עדייך קוקסי שלנו, ונאהב אותו בכל מקרה, לטוב ולזקנה....

Angelus

New member
אין לי שמץ

יש לי כל מיני רעיונות, אבל כל שנה יש לי רעיונות ובסופו של דבר אני וחברים שלי מחליטים על משהו שונה לגמרי ערב לפני פורים.
הייתי מתחפש לג'יי.די, אבל אף אחד לא יבין.

למעלה