למה אתם לוחשים

למה אתם לוחשים

איפה ההתחשבות, לחשנים ארורים שלא תחשבו שאני לא יודע על ההתאגדות, אני אולי לא שומע עכשיו כל כך טוב, אבל רואה הכל. ולחפים הבודדים כאן אסביר: הכל התחיל כשביקרתי אצל הרופאת אוזניים הכוסית של מאוחדת.. מיד אחרי שדמיינתי אותה ערומה, התניתי "כואב לי האוזניים" הכוסית חיטטה לי קצת באוזן ומה אומרת - "התקלחת!" ואני אומר לה "דהה" והיא אומרת "אהה! התקלחת" ואני כאילו "דהההה" והיא "נכנסו לך מים באוזניים, תבוא עוד שבוע נראה אם זה יעלם או שנעשה לך חור באוזון ונשאב ת'מים" וברגע שיצאתי הבת זונה מתקשרת לכוווולם, לפקידות בבנק, לפקחי חנייה, סתם לעוברי אורח עם שעונים, לכל החברים שלי, לשכנים ואפילו למרואיינים בסרט שאני עורך.. המזימה: ללחוש. כולכם, כולכם התאגדתם והחלטתם דווקא עכשיו ללחוש, למה? להיות? רעים? המילה הכמעט הכי שנואה עלי היא - מה? והמילה הכי שנואה עלי היא - מה? -מתנגן יש סטיגמה על אנשים שאמרים מה? כל הזמן, בשלב מסויים אחרי הרבה "מה-אים" אנשים מתחילים להסביר לך כאילו אתה בן 3 במקום לדבר בקול. די ללחוש! דברו כמו בני אדם תודה איש מיוסר שצריך לעבוד עם אוזניות בפול ווליום

בתש1

New member
חחחחחחחחח.

איש מצחיק אתה.. אמרתי לך..הכי קל לתקשר עם אנשי הפורום..

זה בסדר

השרשור הזה נידון לאבדון גם כך אלו מילותיו האחרונות: מי אני? למה נוצרתי? ולמה אני כל כך מכוער לעומת שרשורים כל כך יפים? איך אני שולט על הענפים שלי? מי אלו הכותבים בי? למה? וממתי? מי זה שצועק לי? מה? אמא של מי? לנסוע לאן? הרמזור באיזה צבע??

בתש1

New member
מאז שלימדת אותי מה שלמדת

על "התגובה קצרה" הוספתי לי כמה שנים טובות.. בחיי. לא נראה לי שיש לך אפשרות שליטה על השרשור שלך כל עוד אתה לא מנהל.. אבל אני די נוטה להאשים את פותחי השרשור.. כך שתחשוב פעמים מה אתה כותב ולמה, איך, וכיצד..? וסתם..תמיד כדי לחשוב, וזה שאתה לא שומע הכי טוב בעולם זה לא אומר שזה פותר אותך ממלאכת החשיבה.. תחשוב על זה.. סתם בא לי לכתוב מלא גבובי מלים בלי קשר..לכן באמת כדי שתקרא רק בין השורות כי רק אז יש סיכוי קטן שתבין משהו ממה שכתבתי כאן.. בברכת שמיעה טובה שבע.

אף אחד

לא הכריח את השרשור להיפתח והשמיעה שלי קצת חוזרת לעצמה, אז אם יש לך משו לומר לי...

מה? לו ידעתי שאתה כותב בפורום...

הייתי פותחת שרשור שאתה גם עיוור... ומבקשת מכווווולם לכתוב בשפת הברייל. ועכשיו רגע רציני, מה עדיף? להיות נקי? או חרש?

estersh

New member
עזוב, הזדמנה לך חוויה של החיים

אל תנסה כל כך חזק לשמוע. במקום זה תתרכז בלחבר לעצמך את שברי המילים והמנגינות לסיפורים, תתפלא לראות כמה העולם או האנשים סביבך יכולים להיות מרתקים, מעוררי מחשבה, אסוציאטיבים במידה שמובנת רק לך. ותנסה להגיב בדרך שגורמת לאחרים לדבר יותר, כמו לחייך בעידוד (כלומר, במבוכה), לשאת עיניים מבינות (תוהות),או חודרות (מבולבלות לגמרי), או לחזור על מילה בטוחה שהצליחה להגיע אליך או ללמוד הרבה דברים משפת הגוף שלהם, והאטמוספירה שהם יוצרים - - ואם עד סוף השבוע לא תהיה לך מישי שתחשוב שישבך עומק מסתורי ושאתה קולט אותה בדרך שאף אחד לפני כן לא הצליח ואתה מביט בה באופן שהיא מרגישה בטוחה - - טיפ סיום: האנשים סביבך לא חרשים, והם לא מבינים למה אתה צועק, זו הסיבה שהם מדברים איתך כמו לילד בן שלוש- תתחיל ללחוש.

בשביל תגובה כזו

היה שווה להתחרש לגמרי
ותתפלאי, אני כבר עושה את זה, הבטחתי לעצמי לא לומר את המילה 'מה' ויהי מה. תתפלאי ב. מסיבה לא ברורה אני דווקא מדבר בשקט יחסית.

למעלה