../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהצחוק טוב לבריאות
שלוש משוגעים יושבים ומדברים משוגע אחד אומר: קראתי ספר עם הרבה עמודים משוגע שני אומר : קראתי ספר בצבע צהוב משוגע שלישי אומר : קראתי ספר עם הרבה מספרים פתאום השומר מגיע אומר לשלושת המשוגעים :מי לקח לי את הספר טלפונים בדיחה ששמעתי כהייתי תלמיד ביסודי (תארו לכם כמה היא ישנה):
המורה נכנס לכיתה ולא שם לב "שהחנות" שלו פתוחה. התלמידים פרצו בצחוק מתגלגל. המורה: אפשר לדעת מה מצחיק אותכם? התלמידים בשלהם ממשיכים בפרצי צחוק שופכים. המורה קצה סבלנותו צעק לעבר התלמידים: אם הצחוק לא ייפסק אני אוציא מייד את מי שגורם לצחוק!!! ואני זוכר שהתגלגלתי מהכסא מרוב צחוק....
מה המשותף לנשיא לשעבר קצב ולחייל שיצא לחופשה? שניהם עלו על א'. מה ההבדל בין קונדום לכנסת? לכנסת נכנסים כמה שמוקים. (וסליחה אם טיפה חרגתי...) ילד אחד בא לאמא שלו ואמר לה : אמא אני יכול לשחק עם סבתא ? אז היא עונה לו : בסדר, אבל אל תשכח להחזיר את העצמות לארון ! איזה מרוקאי חוזר לבית שלו לאשתו נותן לה עט מוריד את החולצה, נשכב על הבטן ואומר לה : תעשי לי קוים לאורך הגב, אז היא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תעשי לי קוים לרוחב ! והיא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תאשים לי קוים לאורך והיא עושה, ואז הוא אומר לה עכשיו תעשי בשורה העלינה אותיות מ-א עד איזה אות שתגיעי, ואחרי זה בצד שמאל בעמודה הראשונה תעשי מספרים מ1 עד למספר שתגיעי, והיא עושה ואז הוא אומר לה : יופי, עכשיו תגרדי לי ב : ד5 ! איזה מרוקאי אחד מגיע לרופא ומתלונן על כאבי ראש, הרופא נותן לו צנצנת ומבקש שיום למחרת הוא יחזיר אותה מלאה בשתן, המרוקאי מחליט לעשות צחוק, שם בפנים שתן של הבת שלו, של אשתו, של הכלב שלו, ושל השכן ומביא את זה יום למחרת בחזרה לרופא, הד"ר בודק את זה במעבדה חוזר ואומר לו : הבת שלך בהריון, לכלב שלך יש כלבת, אשתך חולה באיידס, והשכן שלך דופק את אשתך, אז אתה מתפלא שיש לך כאבי ראש ? שני מטיילים שהלכו ביערות אפריקה נתפסו ע"י שבט של קניבלים, הקניבלים שמו מים בסיר גדול והכניסו אותם בפנים, תוך כדי שהמים מתחממים אחד המטיילים מתחיל לצחוק, אז השני אומר לו : מה אתה צוחק ? אז הוא עונה לו : חרבנתי להם במרק ! הרבה אנשים עומדים בתור ארוך לקנות כרטיסים למופע חד פעמי חשוב, בינתיים אחד אומר לזה שמאחוריו, יאללה אני חייב להשתין אבל אני מפחד להפסיד את התור שלי, אז זה שמאחוריו אמר לו : תשתין בכיס של זה שמקדימה לך, אז הוא אמר לו : השתגעת, אבל הוא ירגיש, אז זה מאחורה ענה לו : ואתה הרגשת ? ילד שואל את אמא שלו, למה בסרט החתונה שלך לבשת שמלת כלה לבנה ? אז אמא שלו אמרה לו : כי זה היה היום המאושר בחיים שלי, אז הילד אמר לה : אז למה אבא לבש שחור ? איזה זקן אחד עולה לאוטובוס עמוס נוסעים ואין לו מקום לשבת, הוא נעמד ליד איזה בחור צעיר שיושב עם החברים שלו, במשך הנסיעה המקל של אותו זקן שמתקשה לעמוד נתקע כל הזמן בכסא של הבחור הצעיר, הצעיר מתעצבן ואומר לזקן בלעג : אם היית שם חתיכת גומי בקצה המקל זה לא היה עושה כל כך הרבה רעש ! אז הזקן אמר לו : אם אבא שלך היה שם גומי, לא היית פה והיה לי מקום לשבת ! שני עצלנים עוצרים טרמפים, כעבור זמן מסוים אחד צופר להם ועוצר במרחק של 100 מטר מהם, אז אומר אחד מהם לשני : תראה איזה מניאק, הוא עצר לנו, איפה שאנחנו רוצים לרדת !