למה אתה ציוני?

למה אתה ציוני?

"למה אתה ציוני? מדוע אתה שואף לעלות לארץ ישראל? הרי נולדת כאן,אתה סטודנט,ויש לך קרבה נפשית למקום הזה.למה לעזוב?" "בואי אתי,"אמר, הוליך אותי לאחת הסמטאות העלובות שבעיר והצביע על בניין קטן."את רואה,זה הבית שלי,9 נפשות בחדר אחד.הפרנסה מצומקת וכך חיים פה 60% מהאוכלוסייה היהודית,כמעט כולן משפחות משופעות בילדים" "אבל בכל זאת מתקיימים איכשהו,ויש רגעים יפים גם בחיים אלה" הערתי "המשפחה שלך היא לא דוגמא אתם שייכים לחריגים,בני המזל. אבל זכרי למרות האידיליה שלכם והחיים הטובים שלכם אתם זרים במקום,האנטישמיות גוברת ואין לנו שום ביטחון כאן. מה שמאפיין את יהדות פולין היא הסמטה החשוכה והצרה הזאת,עם הבתים המטים ליפול!!. נראה לי שיהדות זו חיה על זמן שאול.היא מדרדרת.זרעי ההרס כבר נזרעו."

תמיר1991

New member
מה שאני לא מבין זה למה העלית את זה,

למה זה טוב? מה זה קשור לפורום? תמיר.

tt 4 ever

New member
הוא צריך צומי

וזה שאתם מגיבים לו אתם נותנים לו את מה שהוא ביקש, עוד לא למדדתם אותו?

תמיר1991

New member
מה שנכון, נכון - אבל פשוט אי אפשר

לעצור את עצמך מלהגיב לבולשיט הזה! תמיר.

תמיר1991

New member
קודם תלמד לכתוב נכון ויפה,

ואז אני אטרח לקרוא מעבר לשתי שורות, כי העין שלי לא מסוגלת לקרוא את זה בסגנון כתיבה המזוויע עד כדי בכי הזה. תמיר.

סליחה?! מי אתה שתטיף לי מוסר

על לימדת כתיבה נכונה וכו?! אתה ראיתה איך אתה כותב ועם כמה שגיאות חכתיב במסנגר?!! אתה רוצה שאני יעתיק כמה שיחות שלנו משמה?! אז אל תתנשא ותירגע כי אני יכול להמשיך לרדת פה על קל הסגאוט קטיב שלך גוור... (עלק)

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברננקה, אם עוד לא הבנת זה בכוונה. אני מתאים את עצמי אליך
שאל את מי שאתה רוצה, תאמין לי שהעברית שלי לא בסכנה...
תמיר.

אני לא חייב להבין כלום..

אותו דבר אני גם יכול להגיד לך שהשגיאות כתיב שלי פה בפורום זה בכוונה... ולא מפחינתי אתה עשיתה שגיאות כתיב פי מיליון יותר חמורות ממני! ואני אומר שוב אל תטיף לי מוסר בנושא זה.. כשאתה מעט תשפר את שגיאות הכתיב הנוראיות שלך .. אז נדבר אל השגיאות כתיב שלי.. ונראה לי שכבר אמרתי לך לא לכנות אותי פה ברננקה... אולי!!!!!!! לי יש בעיה בהבעה בכתב אבל לפי דעתי לך יש בעיה בהבנת הנקרא... אני לא רוצה שתתאים את עצמך בכלל אלי..

תמיר1991

New member
אסף ב., אין לי שגיאות כתיב ובטח

לא נוראיות. שאל את מי ומה שאתה רוצה
תמיר.

למעלה