למה אצלנו, בארץ,

זיוי בת

New member
כי

אצלנו בארץ מיסטר, מעדיפים תמיד להציג את החזית, את הפרונט היפה שלנו. ויש לנו חורים יפים. למשל, בהשכלה. את חורי התחת אנחנו משאירים לאויבנו. [זיוי מגייסת היום כוחות מהתחת כדי לעמוד בכל המשימות שלה]

shamus

New member
טעות.

כולנו בחור תחת אחד גדול ולכן, אין לנו פרספקטיבה מבחוץ כדי לדעת שאנו בתוך חור תחת גדול. אך לצופה מבחוץ, אין ברור וגדול מזה. <אומניפוטנטי>

shamus

New member
אבקש את סליחתכם.

ב-17:46 שעון ישראל, חל שיבוש בקווי התקשורת של הפורום והתקבל רחש לא ברור וכיתוב שכלל את המילים תקווה ו-תרתי. התקלה מטופלת ברגעים אלה ואני דואג לכך שלא תקרה שוב. איתרנו את מקור ההודעה ואנו פועלים לחסימתו. בנוסף, אין טיסות ארצה, רק טיסות יוצאות. סליחתכם שוב, שיימוס.

למה להשמיץ? תיכף תתחיל מערכת הבחירות...

יהיו לנו המוןןןןןןןן תמונות גדולות וברורות של חורי תחת. ושלום לכם, כיף לקרוא כאן ומאתגר ביותר לעמוד ברף הגבוה שהצבתם.

זיוי בת

New member
../images/Emo84.gif בת 40

ברוכה הבאה. ואל תעמדי ברף הגבוה. אפשר גם לשבת. זה נוח יותר לעבוד ככה על המקלדת. [זיוי מפגינה את כישורי קבלת הפנים שלה כאחראית הזמנית]

Pigulim

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כתבת "ברף" פפפפפפחחחחחחחחחחחח

נביחות

זה התחום שלי. אז מה זיזי, הצלחת לגייס עוד בייצית לפורום !? מברוק ! רשימת המתנות שלך מתנפחת מרגע לרגע.

זיוי בת

New member
אני

גם בשוק. שלא תחשבי. יש לי 100 אחוז מ-0 ניסיונות. [זיוי במחשבות על מה היה קורה אם היא היתה מדמיינת מיליון דולר]

Pigulim

New member
את בכלל לא הבנת איך זה עובד לך

אני כן, ולכן אני מבקש ממך לא לנסות בכלל, אפילו קצת, להביא אותי לעושר אין-סופי ויותר בחורות פרוצות משהמיטה של ייכולה להכיל. כיף?

אז זהו

שזה לא שוק ואת לא ירקנית. אני במקומך הייתי בוחרת טוב טוב את המלפפונים שלי.

Pigulim

New member
אבל את לא במקומה

and baggers can't be choosers. בקיצור, תביאי אוכל מהבית, כי אני לא מבשל.

למעלה