למה אנשים רשעים??

משהי

New member
למה אנשים רשעים??

תגידו למה אנשים הם רעים?? כל הזמן תוקפים??כאילו אני הולכת לפגוע בהם למה פשוט הם לא יכולים להיות רגועים??להתיחס יפה לזולת?? זה לא כל כך קשה זה פשוט לא מובן לי ונורא מעציב אני שונאת שאנשים לא מתיחסים אלי ,לא מקשיבים איפה הרגש????

N0

New member
ככה זה...

לN0 אין יותר מידי בעיה עם זה שתוקפים אותו שיתקפו סבבה. מה שיותר מפריע לו שלא נותנים לו סיבה. אנשים זורקים הערות N0 אתה מטומטם, N0 אתה מעצבן , N0 תעוף מפה . בסדר סבבה את כל הדברים האלה N0 כבר יודע אבל למה תגידו למה ? מעצבן אותו גם שאנשים תוקפים אנשים אחרים ככה. אנשים הם רעים הם אוהבים להתקיף זה גורם להם להרגיש חזקים. N0

מישהי17

New member
אילו החיים

תשמעי יש אנשים חרא ויש כאלה שלא, כנראה לך יצא לפגוש רק מסריחים אבל ככה זה החיים יש חרא ויש טוב! פשוט צריך לסבול את זה:)

נעל

New member
כסף, וביצים

זה הכל בגלל הכסף, אין ספק שכסף הוא מה שיוצר את הרוע בעולם. גם N0 יסכים בקלות, שלינוקס הטהורה והחינמ-ית היא הטובה והצחורה לעומת windows95 רדופת הדולארים והתביעות. ומה היה לפני הכסף? ביצים. ולפני הביצים? עץ הדעת, טוב ורע. אבל נעזוב את הספקולציות הליטורגיות ונחזור לעיקר, הכל בגלל הביצים, ה-trade שהיו עושים בין ביצה לביצה, בין 20 ביצים לתרנגולת, ובין 5 תרנגולות שמנות לפרה. כך הלכו שערי ההמרה. ואפילו השטות הזו הספיקה כדי להשחית את נפשו של האדם לחלוטין. הכל בגלל הביצים... האמת שהפתרון הוא באמת להפטר מהביצים - כך אין אומץ להגיד לאנשים בפרצוף דברים מרושעים (כי הרי הדבר דורש אומץ מסויים, ויש אפילו שחושבים שהדרישה הזו היא שמושכת את האנשים אל הרוע, ואין זה סותר - יש צורך בביצים לעניין), וכך אין מה שיפרה את הביציות וימשיך את המין האנושי והרשע. נעל ;-)

yulia_tb

New member
זה טיבעו של אדם..

כאשר הוא רואה מישהו שיותר טוב לו וכו`. אז הוא ``חייב`` לגרום לכך שאותו בן אדם יהיה לו רע... הלוואי זה היה ניתן לשינוי.

למעלה