למה אנשים משקרים

למה אנשים משקרים

גם אם זה שקר לא נחוץ, ושקר שסתם יכול לפגוע באנשים וגם באותו אדם ששיקר? תהרגו אותי אם אני יכולה להבין את זה... ואני באמת מתאמצת להבין למה ואין לאף אחד תשובה...{אפ'חד מהסובבים את השקרן}

Calabasa

New member
אנשים משקרים

כדיי להתחמק מהאמת. מי שמשקר פוחד להודות שהאמת שונה ממה שהוא אומר. לפעמים משקרים כדיי לעשות למישהו יקר טוב, או פשוט ההפך.

Calabasa

New member
תראי נשמה

אולי לך זה לא נראה כשקר נחוץ, אבל לאותו אחד זה כן נראה נחוץ. כנראה שרק דרך השקר הוא הצליח להביע את מה שרצה. אני מרווה שזה השקר האחרון אחרת יהיה לו אף אררררררררך מאד.

זה בסדר קלבסה

הוא כבר לא ישקר לעולם האזור שלי!!! הוא קיבל חינוך מחדש. הבטחתי לו שאני אחכה לו בפינה ועוד לא הספקתי לאמר זאת הוא קיבל מכה. הוא שיקר בקשר למישו אחר, אותו אחד ממש ממש כעס ואפילו אמר לו את זה. בינתיים יש מצב שהוא יאבד את מקום העבודה שלו בגללי וזה רק יעשה לי טוב!!! כי אם הוא לא יודע לעבוד מול אנשים יש לו בעיה. {אגב שלא תטעו זה לא האהבה שלי ששיקר,הוא לא משקר לעולם}

יש לי הרגשה

שאני יודעת מה היה השקר ולמי הוא נוגע

האהבה שלי לעולם לא משקר..

הוא לימד אותי לפני המון המון שנין ש.... השקר הטוב ביותר זה האמת מאז זה המוטו שלי בחיים. האחר מאוד מעניין... האדיוט היה אמור להעביר לי כסף יותר נכון השותף שלו.הוא סיפר לי סיפורים ונתן לי לחכות אתמול חצי לילה באיזה מקום...יעני הבן אדם בדרך רק ניתקע באיזה מקום. מה מתברר? הבן אדם מיסכן חולה עם חום גבוה בבית ולא ידע שלא העבירו לי את ההודעה שהוא בעצם לא מגיע. נכון לכרגע נהיה שם בלאגן בין השותפים בגלל השקרים של אותו אדיוט ואני אמורה לקבל את הכסף בבוקר...אני מקווה שיגיע ובלי בעיות.

adam33

New member
לכל דבר יש סיבה

ולכל סיבה יש את הרגע והסביבה והאקלים שגורמת לאדם לשקר וגם לפגוע. אני למדתי משהו בחיים..שגם אם אני חושב שאדם פגע בי..אני מרחם עליו ואני יותר מתעלה על עצמי שאני מסוגל להבליג ולעצור בעצמי מלפגוע בחזרה. בדיעבד לאורך זמן זה תמיד מתברר כאלטרנטיבה הטובה ביותר. זה נותן לך זמן ואורך רוח לענות אם צריך בזמן שהכי מתאים לך.

adam33

New member
לכל דבר יש סיבה

ולכל סיבה יש את הרגע והסביבה והאקלים שגורמת לאדם לשקר וגם לפגוע. אני למדתי משהו בחיים..שגם אם אני חושב שאדם פגע בי..אני מרחם עליו ואני יותר מתעלה על עצמי שאני מסוגל להבליג ולעצור בעצמי מלפגוע בחזרה. בדיעבד לאורך זמן זה תמיד מתברר כאלטרנטיבה הטובה ביותר. זה נותן לך זמן ואורך רוח לענות אם צריך בזמן שהכי מתאים לך.

adam33

New member
לכל דבר יש סיבה

למעלה