למה אנשים כל כך .... ?!

PuMa22ltd

New member
למה אנשים כל כך .... ?!

(חראות) בימינו ? נולדתי בנאדם אופטימי, קופצני וחברותי, בנאדם שבאמת רוצה ופעלתן ונמרץ ותמיד שואף ועושה הכל על הדרך הכי טובה שאפשר.. אני שמה לב שבשנים האחרונות כמה שאני לא משתדלת ומה שלא עושה ומה שלא נותנת מעצמי לזולת, אני מרגישה כאילו יש איזה ענן כבד מעלי שמכוון את הדברים אחרת, שעושה לי דווקא.. כאילו חוק מרפי חל עלי. החיים שלי זה חוק מרפי אחד גדול. כל יום אני קמה בחרדה, שמא איזו צרה תיפול עלי היום.. וגם שמנסה להיות אופטימית אז בא אותו ענן ומשבש את הרצון, משבש לי את ההצלחות, הרצונות את הדרך כולה. אני מרגישה שככל שאני יותר טובה אז אני יותר נענשת, וכל האנשים שמסביבי שונים ממני מאוד, והרוב הגדול רע שם בחוץ.. וטוב להם, הם מחוייכים ומאושרים... למה הם כן ואני לא. . ? ניסיתי למצוא סיבות, ובאמת קשה לי . אני בחורה צעירה יחסית, נראית טוב, חכמה , וזה באמת בבחינה אובייקטיבית. התא המשפחתי שלי פגום מלידה, איבדתי אנשים שאהבתי, עברתי טראומות שונות , וגם לא הולך לי בכלל עם בחורים. כל הבחורים שאני יוצאת איתם פוגעים בי, עושים לי רק רע.. הגעתי למצב שאני קמה בבוקר , ללא משמעות, אין מי שיתקשר אליי וזה יגרום לי להתרגש, אין לי על מה לחשוב, חיה חיי שגרה של לימודים ועבודה כל הזמן.. אין זמן לעצמי, אני הפנימי שלי.. וכל מי שסובב אותי אנשים שטוב להם. שבעים מהחיים , נטולי דאגות כלכליות, כל הבחורות תפוסות עם חברים של שנים, כל הבחורים תפוסים עם חברות של שנים, כולם מחוייכים, כולם אופטימיים... מה קרה שאני היחידה שחריגה פה בעולם ?

deezee21

New member
תשובה

היי, קודם כל רציתי לומר לך שמאד הזדהיתי עם מה שכתבת. מאד. אני חושב שקודם כל, אם תסתכלי באמת בעולם תראי שיש המון אנשים שהם עומללים (בעיקר בזוגיות, או יותר נכון חוסר זוגיות) בגילך (ואני יוצא מההנחה שאת בת 22, גם אני אוטוטו). אבל את רואה את זה במשקפיים שחורות, וזה גם כי יש לך סוג של רחמים עצמיים. אז הנה מה שאני חושב: *אלפי אנשים מרגישים כמוך. תהיי בטוחה בזאת. *אין מי שיעשה צדק בעולם (אינני אדם מאמין) לכן, אל תצפי לזה שאם את עושה מעשים טובים זה יחזור אלייך באותה הצורה... היית כמוך בדיוק. נתתי מעצמי יותר מדי. לכולם. עד שהגעתי למסקנות והתחלתי להשתנות. אני עכשיו די סנוב. מדבר רק עם אנשים שהם מכבדים אותי מלכתחילה, ולא מנסה לרצות אף אחד (פעם תמיד רציתי). ולצערי הרב - זה עובד. לגבי בנים, יש הרבה מאד בנים הגונים. שלא יפגעו בך, את רק צריכה למצוא אותם... (את בטוחה שאת בעצמך לא נמשכת לבנים הרעים יותר?? - האמת?) את לא היחידה שנפגעה ונפגעת וגם הרבה מאד בנים (אני בינהם) נפגעו ונפגעים. את לא שונה. וצר לי לאכזב אותך - גם לא מיוחדת (או כמו שאת כתבת - חריגה) את צריכה לצאת מנק' הנחה שאם באמת את נראת טוב (וגם אם לא) יבוא יום (והוא בטוח יבוא) שיהיה לצידך מישהו שיעשה אותך מאושרת ואת אותו כמובן. ובואתו הרגע תשכחי את כל חוקי המרפי, ואת כל הצרות מבעוד מועד. כל מה שאת צריכה לעשות זה לחכות לרגע הזה. מאחל לך טוב. את נשמעת כמו בחורה טובה. (כתבי לי מה את חושבת על הניתוח שלי אותך)

PuMa22ltd

New member
יש דברים שאני מסכימה איתם

ויש דברים שלא.. לא יודעת, לדעתי יש עלינו גורל , שעומד מעל הראש כמו ענן, ומלווה אותנו בכל מקום ובכל שעה לא משנה כמה תתאמץ ותנסה והכל... תמיד הוא יקדים אותך , יבוא וישיג אותך במירוץ וייקבע לך את התנאים, ייכפה אותם עליך.. לגבי בניאדם , אני לא מסכימה שהרבה עברו חוויות כמו שלי, יכול להיות שהיו כמה מקרים דומים, השאלה איך מתמודדים עם הכל, איך פותרים... זה נורא קשה לקום בבוקר ולזעוק " אני צריכה ש י נ ו י " אבל להרגיש תקועה... כי אי אפשר סתם ככה לקום וללכת, מצד שני אני גם לא צריכה להוכיח את עצמי לאף אחד ולעמוד בציפיות של אף אחד... זה לא שיש לי גם למי להוכיח משהו מלבד לעצמי ..

מקסימה1

New member
פומה..

לא ניראה לי שאי פעם תשתני ותהפכי להיות "מניאקית". השנוי היחיד שאת יכולה כן לעשותו הוא פשוט לאהוב את עצמך יותר. להיות בחברת אנשים שאת בטוחה שאוהבים אותך, לתת לאלה שקיבלת מהם. וברגע שתהיי בטוחה בעצמך את תגיעי למצבים שלא תמיד תבקשי לקבל תמורה בעד מה שאת נותנת. מה שעוד היייתי מציעה לך זה להצטרף לאיזו שהיא סדנה למודעות עצמית. יש המון כאלו עכשיו. אנשים פה בפורום ייעצו לך אבל את האמת שלך רק את יודעת. בהצלחה!

Femdom

New member
רק בגלל שהם נראים שמחים זה לא אומר

שהם שמחים. אנשים שמים הרבה מסכות בשביל להתמודד. אני מכיר הרבה אנשים שנראים שמחים וחסרי דאגות וכשאתה מכיר אותם קצת יותר לעומק אתה רואה שהם די מתוסבכים ושהכל הצגה. באותה מידה בן אדם יכול להיות שקט ומופנם, לא חייכני ומתלהב, ולהיות בפנים מאוד שליו ומאושר, בלי שהוא מחצין את זה. בקיצור, דברים הם לא תמיד כמו שהם נראים, והדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר.

למעלה