למה אני עצוב???

chupchik

New member
למה אני עצוב???../images/Emo7.gif

זהו, אחרי הרבה זמן של התלבטיות החלטתי להיפרד מהחברה שלי. השקעתי הרבה מחשבות בצעד שאני הולך לעשות, והגעתי למסקנה שלא כדאי למשוך את זה יותר, סה"כ אני לא מסוגל לראות אותה כאישתי לעתיד או כאם ילדי. אך בכל זאת למרות שהייתי שלם עם ההחלטה שלי ולמרות שאני משוכנע שזה היה הדבר הנכון לעשות, אני עצוב נורא ומרגיש נורא לבד. אוייי כואב לי הראש. אז זהו, אני שוב רווק צ´ופצ´יק

ramzi77

New member
כי זה רק טבעי וקבל ../images/Emo141.gif ו ../images/Emo23.gif

לעידוד. ניסיון העבר מלמד אותי לפחות שאם זה בן/ת זוג שהיה איתך לאורך זמן ו/או שמערכת היחסים הייתה אינטנסיבית, למרות שאני הייתי הצד שיזם את הפרידה וכמוך הייתי משוכנעת שזה הצעד ההגיוני והמתבקש, מפלס הדיכאון ותחושת החוסר לא היו פחותים מאשר אצלו. אולי זה נדוש ונשמע הזוי עכשיו אבל מפרספקטיבה של זמן ומרחק הדברים עוברים ונראים אחרת. רמה.

enicegirl

New member
אני מאוד מבינה אותך

אתה עצוב כי כל פרידה היא עצובה וכאן אתה נפרד ממנה מאהבה. אני בטוחה שיש לך עדין משהו כלפיה אבל אתה נותן לה ללכת כדי שתמצא את מי שבאמת מתאים לה... קבל
ואל תהיה עצוב...
אפרת

ליאן.

New member
breaking up is hard to do..

פרידה זה תהליך לא נעים וזו גם הסיבה שיש מספיק זוגות שאינם מתאימים אך ממשיכים להיות זוג ולא נפרדים. לטווח הארוך, סביר להניח שעשית את ההחלטה השקולה והנכונה עבורך ועבור בת זוגתך לשעבר. לטווח הקצר, זה נורא קשה להתרגל למצב החדש ולוקח זמן. יש רגשות, זכרונות, הרגלים.. אי אפשר למחוק מהזכרון כאילו שלא היה מעולם.. ואין צורך שתעשה זאת. פשוט קבל את הדברים כמו שהם, בקצב שלך ונסה לזרום עם מה שאתה מרגיש, לטוב ולרע. מותר לך להיות עצוב ולהרגיש בודד. טוב יהיה לחלוק את זה עם חברים ועם הפורום, מומלץ לצאת ולעשות כמה שיותר, לפנק את עצמך בלי לחשבן לאף אחת, לטוס לחו"ל לטיול כייף של חבר´ה ואולי זה הזמן גם לחשוב על כל הדברים שרצית לעשות, אבל לא יכלת עם החברה.. ובקיצור, Welcome to the club

../images/Emo140.gif

אין לי מה להוסיף על מה שכבר נאמר... כל שנותר לי זה להרעיף עליך פרחים
וגם פרחים
ולאחל לך שתמצא את הקומקום...במהרה...

principeza

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

בהצלחה.. אנחנו פה אם תצטרך הייה חזק

chupchik

New member
תודה לכולכם

כיף לדעת שאכפת לכם, פשוט תודה לכולכם צ´ופצ´

אפרוח100

New member
אני כל כך מבינה

אני כל כך מבינה, אך לצערי אין לי הרבה מילות נחמה. אני ממש במצבך ואותי זה רק מעצבן לשמוע שוב ושוב שזה היה הצעד הנכון. לא רוצה צעד נכון! רוצה שמישהו יקח את העצמ הזה ממני!

למעלה