למה אני לא פה

למה אני לא פה

בעבר כתבתי פה. נהנתי לחשוף להחשף ולהסחף בלהט הכתיבה,אבל גיליתי שהפורום לא שייך לכולם. הפורום שייך לקבוצת אנשים שהשתלטה עליו, שלא מאפשרת לאחרים ולמי שלא מתוכה לתת ביטוי אם בהתעלמות ואם בהכפשות. הפורום הפך למקום שבו כל גיבוב שטותי של מי מהחבורה הופך לשרשור. החלטתי לעזוב. לא לכתוב עוד במקום זה ,ואיתי עוזבים רבים ,חדשים ,ותיקים שמוצאים בקומונות ,פרק ב' [רואה אותם שם] מקום המאפשר מתן ביטוי ללא חשש. *דינה לאחר זמן רב שבו הפורום בניהולך ולאחר שקיבלת כל כך הרבה תלונות וביקורת מנהל צריך לקחת אחריות, להתאוורר,לעזוב ולתת לרוח חדשה להכנס ולשנות את פני הפורום. דינה, את זמן רב מנהלת בחלק מהזמן עשית עבודה טובה ובחלק ספגת הרבה ביקורת ---------------------היום הגיע זמן לפרוש---------------------

יערית

New member
דייייייייייייייייייייי../images/Emo6.gif

נראה לי שאני צריכה לצאת לפנסיה ורטואלית מוקדמת

יערית

New member
גובייאנה

מה המצב ?יש עבודה או אין?
מודדת לחץ דם במיקרים של דבקות יתר למסך

הדיאסטולי..

גבוה מידי...... הסיסטולי נמוך מידי...... אבל זה תמיד ככה כשאני שם.......

מזל חי

New member
שום מנהל

או מנהל כזה אחר אחר/ת לא ישנו את האוירה והלך הדברים כאן! כבר ניסו בעבר ובהווה. מה גם שמחיקת אמירות, מילים, ושרשורים לא עזרה/עוזרת במעט. גם מנהל טוב לא יכל לנהל עסק מושלם כשעובדיו אינם נוהגים כראוי. אז אולי אתה לא ואחרים כן. ואולי הרוב לא והמעט שכן..תמיד יבואו וילכו אחרים. גם מנהל ילך ויבוא, ואף אחד עדין לא הצליח להשתלט על הפורום/העולם. ככתוב, גם בתוך ארגז מלא תפוזים יפים יופיע תפוז רקוב. ובתוך ארמון מושלם מלא עושר אף אחד לא ממש ימצא את האושר. המקום הזה אף פעם לא היה מושלם וגם לא יהיה! אף פעם לא הפסיקו לחסל חשבונות, לעקוץ והלכפיש..והיד עוד נטויה. בכל כיתה יש מלך/מלכה בכל עם יש מנהיג ומונהג וגם כאן יש גוררים ונגררים. אבל לא אתה שכתבת/תלך תצליח לגרום לנו/להם להיות מה שהם לא. גם המנהלת לא מושלמת אבל משתדלת, לפעמים פחות, לפעמים יותר..רק בן אדם.

צ'יקו....../images/Emo191.gif

אתה לא פה.... משמע,אתה לא קיים..!!! אז תחשוב פעמיים אח שלי

אסור בתכלית האיסור

למנוע מאדם להתבטא את תחושותיו עד כמה שהן לא נראות לך, הוא כותב כאן, יש ראויים ויש ראויים פחות, יש לנו 177 רגשות ידעת? ודינה בסדר גמור!

אין לי ולא כלום נגד דינה

יש לי ויש לי על דרך הניהול. יש ניקים שנמאס לי לראות ,שכותבים בלי הפסקה ,שהורסים שירשורים ואין אין התיחסות של המנהל יש להגביל את המציפים. מי שמשעמם לו שירשום ללא הפסקה בוורד ולא בפורום. *למתבונן מהצד יהיה קשה להבחין באופיו של הפורום.

הלכתי לבדוק

סקרנית שכמותי מיד הלכה לבדוק מה קורה בפורומים האחרים עליהם אתה "ממליץ" וראו זה "פלא" אותו דבר בדיוק...אז למה להכפיש? כל אחד נמצא איפה שטוב לו ואם לא טוב אז הולכים...ולא מטיפים מוסר.

ביקורת טוב שתהיה

ואם מקום שהיה חשוב לך מאבד מערכו מהסיבות שמניתי ואם לא רק אני חושב כך [איתי רבים אחרים] ואם אתה מרגיש שצריך לשנות צריך לומר זאת בריש גלי מנהל טוב יודע מתי להרפות ולאפשר לאחרים לשנות

למעלה