למה אני לא ישן

JamesNox

New member
למה אני לא ישן

כשהתכוננו לשינה היינו עסוקים בשיחה. משהו לגבי תכניות סוף השבוע, נסיון לפתור התנגשות בלו״ז החברתי העסוק של הנסיכה כדי שגם אנחנו נזכה לחזות בזיו פניה מדי פעם. אז התפשטתי לידך, בחדר השינה, באור מלא, במקום לחמוק לחדר האמבטיה. כל כך הרבה זמן אנחנו ביחד, ורק עכשיו התחלתי להרגיש מספיק נח. פתאום קמת מהמיטה וניגשת אלי. נגעת בעור של צלעותי ובטני באצבעותיך. בקושי נוגע בחבורות. ״אני עשיתי את זה״ אמרת. לא ממש כשאלה ולא ממש כהצהרה. ״כן״ אמרתי. רצית להזכיר לך כמה הייתי אומלל, כמה הקלת עלי, כמה טוב ישנו חבוקים. אבל הפה שלי יבש. נגעת בצלקת ישנה על הצלעות. סימן של כוויה מלפני שנים. מחיים אחרים. ״את זה הוא עשה״ אמרת ״ואת זה אני״ שתקתי. רציתי להגיד שזה לא אותו הדבר, אבל לא הצלחתי למצוא מילים להגיד למה. התיישבת על המיטה בכבדות. נראית פתאום כל כך זקן. ראשך תלוי נמוך ואתה נושם עמוקות. ״לך להתקלח״ אמרת ״לך כבר, אתה תהיה חולה״ כשחזרתי האור היה כבוי. אתה היית במיטה, והחלקתי לצידך בשקט, רק למיקרה שאתה ישן. חיבקת אותי חזק כל כך. עד כאב. הרגשתי את הרעד בנשימתך. הסתובבתי להביט בך רק כשהייתי בטוח שאתה ישן. אורות העיר מהחלון הספיקו כדי שאראה שעיניך נפוחות.

JamesNox

New member
ועכשיו הוא אומר

שהוא רוצה להפסיק. לקחת פסק זמן. לא ממני, אמר מייד, כשראה אותי מחוויר בבעתה. מכל עניין השליטה הזה. הוא יצא בדיוק מהמקלחת, לבוש בחלוק מגבת, ואני מיהרתי אליו, ירדתי על ברכי לפניו, ממתין לידו על ראשי שתאשר ותכוון. הוא רק נאנח. מה אתה עושה? הוא אמר. תביט בעצמך. בשביל מה ככה? גבר בגילך. (אם מדברים על השפלה, כן?) התישבת על המיטה בכבדות. בוא לידי. אני יודע שאני דוחף אותך לזה, אמר. אני שתלטן ואתה להוט להשביע רצון. אבל אני מרגיש שאיבדנו את האיזון. שאתה מדרדר, ובמקום ולעזור לך אני דוחף אותך יותר. מצד אחד אני רואה אותך כל כך רגוע. יותר קרוב למאושר מאי פעם. ומצד שני אני רואה עליך סימנים שאני השארתי ובא לי להרוג את עצמי. קבענו לעצמנו גבולות, הוא אמר. גבולות פיזים ברורים. ואחד אחד לפי הסדר עברנו את כולם. אני אומר לעצמי שאני קושר אותך בבד רך, שלא פוצע, ושאני אשחרר אותך ברגע שתבקש. אבל אני יודע שלא תבקש לעולם, ואני רואה את הצלקות על פרקי הידים שלך מקשירה אחרת. כשאספתי אותך אלי היית כמו כלבלב עזוב ומוכה, שלא נתן אמון באף אחד. ואמרתי לך והראתי לך שוב ושוב שאני אוהב אותך, שאני אגן עליך, שאני אף פעם לא אפגע בך. שאתה בטוח איתי. ועכשיו יש לך חבורות כחולות וסגולות וצהובות שאני גרמתי. אני אוהב אותך כל כך. אבל אני שונא את עצמי.

seelinewoman

New member
לשניכם.

למעלה