למה אני כזה???

רועימי

New member
למה אני כזה???

היי כתבתי פה לפני כמה ימים...אני כותב שוב אולי זה לא המקום הנכון לכתוב אבל אשמח אם תעזרו לי...הסיפור שלי הוא כזה: אני חור דתי רציני מאוד מהמרכז אני רוצה לחיות ככה כדתי רציני שקובע עיתים וכו' |אבל| מגיל שש בערך הוכנסתי בעל כורחי לנושא המין זה לא היה אונס מדובר בשכן שלי בחור בגילי או שנה מעלי שהיינו קבוצת "חברים" שהתנאי להתקבל היה לעבור מבחני כניסה כלומר בדיקה גופנית איבר המין בצורה אורלית+ פי הטבעת וזה דבר שחזר על עצמו במהלך 4 שנים עד שנפרדו דרכנו...הבעיה שאני חושב היום שיש לי נטיה בגלל זה אני לא יודע אם לא הייתי כזה בלי האירוע הזה...זב פשוט הרס לי את החיים! ...כיום אני מרגיש משיכה לגברים יצא לי להיפגש פעם אחת עם מישהו דתי אני מאוד רוצה להיפגש לדבר עם מישהו להתחבר...אני מחפש פה עזרה למצאת בחור כזה דיסקרטי שאני יוכל לשחרר קצת מעל הלב...

מנסון1

New member
במקרה כמו שלך יש מקום לשקול

טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג מקצועי ולא "מטעם". אני מציע שתפנה לפורום המקביל בנענע שם יש להם פורום תמיכה והם מכירים פסיכולוגים טובים ואמינים בתחום.

סבבב

New member
גם אני חושב...

שבמקרה הזה יש מקום לטיפול וייעוץ פסיכולוגי - כי עברת סוג של טראומה (גם אם היא לא מורגשת כטראומה...) שיהיה בהצלחה... אנחנו מחזקים אותך מכאן...

מסכים מאוד עם חברי שכתבו לפני.

רועמי יקירי במקרה שלך מסכים עם חברי שכתבו לפני. יש צורך לגביך בטיפול פסכולוגי מקצועי תוכל לפנות לפורום " גייז דתיים תמיכה בנענא" אני מעריך שיוכלו לעזור לך ולהפנות אותך לפסיכולוג מתאים מקצועי ומהימן לבינתים שמור על עצמך ונשמח שתמשיך ותכתוב אצלנו בפורום אסף מצרף קישור לפורום "גייז דתיים תמיכה בנענע"

למעלה