למה אני אידיוט?

למה אני אידיוט?

פעם שלישית כבר שאני רואה מישהי שבטוח שהיא בשבילי ואני לא מעז לגשת! אווווף... למה זה מסובך? למה הבחורה שנאי הכי רוצה בעולם לא רוצה אותי ובגללה אני חושב שאני טיפש שאני לא מצליח לגשת לאחרות? אעהאאאאאאאאאאאאאאאאאאכעררררררררררררררררררררררררעעכ אני כל פעם אומר לעצמי שאני אשכח ממנה ו"הנה יש לי הזדמנות לגשת אל זו שיושבת ממול" וזה פשוט לא עובד.. היא תקועה במוח כל פעם שאני רואה מישהי אחרת שאני רוצה להתחיל איתה. מצד שני היא נהייתה ממש סנובית כלפי, מנצלת את העובדה שנאי אוהב אותה. ועל זה נאמר "אי אפשר איתה- אי אפשר בלעדיה" לילה טוב שיהיה- אני אטביע את יגוני בחצי מגש פיצה

דנטל

New member
כי אתה מאוהב

אתה רוצה אותה, אז איך אתה יכול להתחיל עם אחרת? כשתתגבר עליה יהיה לך הרבה יותר קל רגשית לפנות אל אחרות.

gavrik

New member
אתם ידידים קרובים לא?

אז זה אומר שאתה בטח יודע כמה פרטים חשובים. אז אם היא עוקצת אותך, תעקוץ בחזרה

ואז היא נעלבת

בכל מקרה זה לא משנה כבר.. אמרתי לה אתמול שאני רוצה שלא נהיה בקשר יותר תקופה מסויימת.. לא עשה לי טוב הקטע של להיות ידיד של מישהי שנאי אוהב.. רק רע

gavrik

New member
../images/Emo32.gif

ממש התחברתי לשיר הזה קצב, ליריקה והקליפ בכלל חמוד

אולי...

מכיר את זה שאתה שומע שיר "חדש" ואתה בטוח שששמעת אותו כבר פעם אבל הוא חדש? (כמו שקורא עם קאברים למשל..)

דנטל

New member
קיבלתי במייל וחשבתי עליך

(זה ישן, קיבלתי את זה מליון פעם במייל) 1) בשם ניו יורק new york city יש 11 אותיות. 2)בשם אפגניסטן, יש 11 אותיות (afghanistan). 3) שמו של הטרוריסט Ramsin Yuseb, מורכב מ- 11 אותיות (הטרוריסט שתכנן בעצמו את הפיגוע של ה- 11 לספטמבר). 4)בשם של בוש, George W Bush, יש 11 אותיות. אולי זה נראה צירוף מקרים... גם אני חשבתי כך עכשיו יותר מעניין: 1) ניו יורק, היא ה- 11 בארה"ב במספרה. 2) במטוס מספר 11, טסו 92 נוסעים. 9+2 = 11 (אחד המטוסים שנכנסו בתאומים). 3) במטוס מספר 77, אשר גם נכנס לתאומים, היו 65 נוסעים, וגם כאן מתמטיקה פשוטה: 6+5 = 11. 4) אסון ה- 11 בספטמבר, או שבמספרים: 11.9. ע``י חיבור: 9+1+1 = 11. 5) מספר הטלפון של חברת ההצלה בארה"ב הוא 911. 9+1+1 = 11. גם פה צירוף מקרים? טוב. 1) מספר ההרוגים במטוס שהתרסק (חלק מאסון 11 בספטמבר), 254. 2+5+4=11. 2) 11 בספטמבר, הוא היום ה- 254 בשנה. 2+5+4=11. 3) 3.11.2004 התרחשו הפיצוצים במדריד, 3+1+1+2+0+0+4=11. 4) האסון במדריר אירע 911 ימים לאחר האסון של התאומים. 9+1+1=11. ועכשיו משהו שלא ציפיתם לו. פתחו את Microsoft Word, ותעשו כך: 1) באותיות גדולות כתבו: Q33 NY, זהו המספר של המטוס הראשון, שנכנס בתאומים. 2) תדגישו ב- B את מה שכתבתם. 3) תחליפו את הגודל ל- 48. 4) תחליפו את הגופן ל: WINDINGS 1 ותיראו מה שתקבלו: אתם תהיו בהלם!!!

זה עצוב אבל זה מזכיר לי

בעיות לוגריתמיו

למעלה