מצטער, אבל הייתי חייב להגיב על תגובתך.
לפני כ60 שנה, היינו אדישים, חשבנו שלא יהיו מלחמות, אך שכחנו פרט חשוב מאוד, העם היהודי הוא עם רדוף עוד מתחילת ההיסטוריה, הרדיפה והשנאה של הגויים מגיעה ללא ספק מקנאה, ואפשר לראות את זה לפני תחילת מלחמת העולם השניה, וגם קיום איך היהודים יותר מצליחים ויותר חכמים מהאירופאים. אבל הקנאה והשנאה הזאת הופכת בקלות לאלימות, אני לא יודע מה איתך גברת, הרבה אנשים ממשפחתי נספו במהלך השואה, הושמדו בכל צורה אפשרית, אני חי בתוך מושב שכל הזמן מספרים את סיפורי המלחמה מאז שאני צעיר. אני לא מוכן להיות אדיש כמוך ושבעוד מספר שנים אני או בני נעבור את מה שאותם יהודים אדישים וחסרי מזל חוו. נכון ששלום זה דבר טוב, ונכון שלא כל ערבי הוא חרא של בן אדם, אך את לא יכולה ליצור שלום עם משטרים דיקטטורים, השלום הזה יהיה זמני בשביל להשתלט על שטחנו בקלות רבה, אבל זה זמני, תוך זמן קצר ברגע המתאים הם יפרו את השלום, ומקרים כאלה קרו בעבר, בגרמניה הנאצית עם צ'מברלין ש"הביא שלום בדורותיו". אני חושב שזה יפה שאתם חיים בבועה שהכל וורוד ושטוב יגיע בשניה, אך בשביל להגיע לטוב את צריכה לעשות שינוי, שינוי במשטרים של אותם מדינות המקיפות אותך. ובגלל זה קם הצבא והוא פועל בשביל לעשות את השינוים. וברגע שיהיה שינוי נוכל לעשות שלום, אבל שלום דו צדדי, שאם אנחנו ניתן ככה וככה שטחים נקבל תמורה ולא מסמך חסר חשיבות, כי עדין אני חושב שלתת אמון באנשים שרצחו מאות אלפים בארצנו זה לא חכם. וכן מה לעשות, את מוזרה, אם את חושבת שלא צריך במדיה כמו שלנו, וזה לאחר ש60 שנה לפני רצחו כמעט את כל העם היהודי בגלל שלא היה את הצבא שיגן עלינו. אני מצפה לתגובה ממך ומחבריך, אך אנא מכם כמו שאני שמרתי על איפוק ודיברתי בנימוס תעשו גם אתם זאת.