למה אנג´לה?

למה אנג´לה? ../images/Emo7.gif

למה עשית את זה? למה? שחקנית הכדורסל האהובה עליי בישראל,למה היית צריכה לחתום במכבי נשים? ולמה אני האחרון שיודע מזה?
אנג´לה ארבוטינה-לחופש נולדה

Kgt1

New member
אגב אני רואה את המשחק ובפעם הראשונה

בחיים שלי נהנה מכדורסל... נשים. אז מכבי בגדול בצהוב ובכחול גם בנשים... יאללה אנג´ה מלחמה!

או אה מה קרה? מכבי אכל אותה../images/Emo13.gif

אוהוהוהוהוהוהו רמת השרון! אוהוהוהוהוהוהו רמת השרון!

Kgt1

New member
איך אתה מעודד אותם אם אפילו לא

הפועל? נסה את רמת חן...

עד היום בערב וירובניק שולל את רשיון

השיפוט של השופט הזה. הוא הרי לא מסוגל לראות את מכבי מפסידה(יש עוד הרבה דברים שהוא לא מסוגל לראות אבל בו נעזוב את זה לעכשיו).

העובדה היא שמכבי הפסידה

בגלל שריקה בשניה האחרונה מה שמפריך במעט את תיאורית הקונספירציה שלך

ללא ספק

העובדה ששריקה גבולית הכריעה משחק של מכבי בנשים מוכיחה מעבר לכל ספק סביר שהשופטים אינם של מכבי.

ידידי הפין..

אם שימון ירצה מכבי תעמיד קבוצה שתקרע לליגה הזו ת´צורה והרמה"ש שלך תחטוף השנה הרבה תבוסות באירופה זה פשוט שלמועדון שמחזיק בגביע אירופה לגברים יש סוגיות אחרות בימים אלו לדון בהם(כמו למשל איך לנטרל את ארגון הסחטנים ברשות האיש והאגדה ניר אלון(לא היה פעם שחקן כדורגל הבחור
)

Pin Gershon

New member
Well, I am sure that if shimon want

to have a good female team he would have it.. so why doesn´t he do it?? He will get more respect , no??... personally , I think he has nothing to gain there I mean no $$$ there!! And as a Maccabist, I would like to know where the $$$ disappear...one they all the curption will be discosed and than u will c that I was right Women b-ball, my friend the Lion (Maliniak) said once , I like women b-ball but seperatly.... women and b-ball... I tend to agree with him
Good Evening to u URODA MILHAMA in Nov. 1

האם גיליתי פה שובניסט קטן ../images/Emo35.gif

לא הייתי מאמין עליך מר פין יקר
ואני גם לא מאמין שידידך היקר אמר זאת כי דע לך שב-WNBA יש הרבה קהל ויש גם מתח לפעמים השנה למכבי יש קבוצה לא רעה ועם חיזוק מתאים אפשר ללכת בגדול בעונה הבאה ולחלץ סופית את הליגה ממועדוני השוליים(כמו רמה"ש,רעננה וחולון למשל)ולהחזיר את מועדוני הסמלים האוריגנלים כמו בכל מדינה נורמאלית

Pin Gershon

New member
In the WNBA

there might be close games, and I guess they try to promote it ...but it will take years till it can be compare to the real thing And, I love women, why do u say that I am a shovinist?? As i told u Shimon won´t go there ´cause there is no money for him there

liran b

New member
יש לי משהו על מכבי תל אביב..נשים..

למי שלא זוכר מכבי בליגה של הנשים שלוש עונות לא ? אז לפני ארבע עונות שהיא שיחקה בלאומית ב´ עם אבן יהודה (מקום מגורי) ואשדוד ועוד קבוצות. הקרב על העליה היה בין מכבי\אבן יהודה\אשדוד אז....איזה קבוצה הייתה לאבן יהודה!!!! זרה מצוניית!!!!!!!! ושתי מתאזרחות! פצצות! המשחק מגיע מכבי מול אבן יהודה! אולם מלא באיזה 200 צופים רעשנים טלויזיה מקומים פרשן שימי ריגר ורלף קליין.. מחצית ראשונה אנחנו קרענו אותם!!! שחטנו אבל אז הגיע לו שמעון מזרחי ופתאום כל השריקות נגדנו הפדסנדו ב8 הפרש סיימנו את הליגה במקום השלישי עם נקודה פחות מאשדוד השניה. אשדוד לא עלו ליגה ואת המקום לא נתנו לנו אלה לרמת חן נראה לי.... לא נורא עכשיו הקבוצה שלנו בארצית או ליגה א´... נ.ב. מי שמכיר את ליעד סואץ,נילי נתאכו,ריבי גרינבויים ועוד כמה כולן גדלו אצלנו.... ובייחוד נילי! שהיא מס´1 הייתה אצלנו! איזה תותחים היא..(שכנתי לשעבר.)

למעלה