למה אמרת את זה?

תותי-בת

New member
למה אמרת את זה? אני זוכרת שדיברנו בפעם הראשונה לפני חודש... קצת חששת, אמרת שלום, שאלת לשלומי, נענתי בחיוב לדרישותייך וכך הכרנו... אחרי כמה ימים, הבעת רגשות אהבה, עם לבבות ונשיקות וחיבוקי וירטואלים, אני לא בטוחה שאתה הבנת את המשמעות של אמירת דברים כאלו, אני לא חושבת שאי פעם תבין, כי הרגש פה הוא אמנם וירטואלי, אך אומר המון על החיים, הייתה טלפתיה מדהימה ביננו.. לרגע לא חלקנו בדעותינו, ולרגע חשבתי שהנה הוא זה שחיכיתי לו, האביר על הפג`ארו הלבן... אבל לאט לאט, כשיום הדין קרב ובא -ובמקרה זה זו הפגישה שלנו, אתה נחלש, מקבל רגליים קרות, חושש, מפחד שיקרה דבר ואני לא ארצה אותך, אמרתי לך מספר פעמים ואפילו עשרות, אני לא שופטת אנשים לפי מראה, אלא אך ורק על פי אופי, לא אכפת לי אם תהיה כמו מפלצת קטנה, או גרגמל, או אריק מ-``אריק ובנץ`` או שלחילופין תדמה ל``צלילה והדסה`` אם אתה מבין למה אני מתכוונת, אני חושבת שהרגשות כרגע הם אך ורק לפי האופי שלך, או כפי שיצרת לי אותך, וכשם שאני עידנתי את דמותך במוחי... אנחנו שנינו יודעים טוב מאוד מהם תהליכי האהבה, אוי כמה פעמים שאמרת לי שאתה אוהב אותי וסחפת אותי לתוך מחשבותיך וטילטלת אותי ברגשות חמים ומיוחדים, כמה מילים היו שם באותן שיחות, ולפתע הכל נמוג... אתה אולי לא זוכר, אבל הסברתי לך כל כך המון דברים, שנראה לי שחצי מהם אתה בכלל לא מבין את משמעותם לגביי, הסברתי לך עד כמה טוב ורע ועד כמה שאתה חשוב ואתה שלי ללא בררה, אמרת שאתה אוהב אותי, אבל למה אמרת את זה? אתה חושב שאני אמשיך להסחף ברגשות האהבים שלך? לרגע נדמה לך שהיחס שלי אליך ישתנה אחרי שניפגש? לרגע המוח והלב שלך אומרים שאני לא ארצה?! מה לעזאזל הביא אותך למחשבות הללו?! בבוקר מוקדם מוקדם הסברתי לך הכל, אך אתה המשכת בשלך, רצית להאמין שאני לא מעוניינת בך, רצית להאמין שאני אזרוק אותך, רצית להאמין שאני אשבור לך את הלב, והכנסת את עצמך לסרטים שאני לא בטוחה שתוכל לצאת מהם. במשך 45 דקות אני מנסה להסביר לך ולהבהיר לך המון דברים, אולי אתה צריך טיפול כלשהו למחשבות האלו, אני ממש לא יודעת, פסיכולוגית אני ממש לא, אולי אתה צריך תמיכה כלשהי - אבל אני, אני שנתתי לך את היחס, את האוזן הקשבת, את התמיכה שלי בכל שעות היום, אני שלרגע לא עזבתי, אני שאף פעם לא העזתי ללכת לישון באמצע שיחה גם כשעיני היו נעצמות לפתע, אני שנתתי עצות, אני שהבטחתי שאף פעם לא אנטוש אותך ב`שדה הקרב` המהולל הזה שנקרא עולם, אני, אותי, אתה הנחת שם, לחשוב במחשבות, ``אני צריך לישון על זה``, אמרתי לך שאין לי שום בעיה עם זה, תעשה מה שאתה חושב לנכון לעשות, כי אני, אני את שלי אמרתי, ואמרתי די והותר, הבנתי לליבך, הסברתי לך כמה שגם לי זה קרה, ניסיתי להעביר את התחושה של האי עשיה אף היא עשיה לגבינו, אך אתה המשכת בשלך, וכל מה שנותר לי לאמר הוא שאותך אני אוהבת, ואותך תמיד אוהב, כי אהבת אמת כזו אינה עוברת לא ביום ולא בחודשיים, וגם לא בחצי שנה, אז תצא מהסרטים המוזרים האלו שלך, כי אתה יודע עד כמה אני אותך אוהבת, ואתה יודע טוב מאוד. רק לדבר אחד אני מצפה ממך, שתחשוב על הכל ותגיע למסקנות שאתה אמור להגיע אליהן, באשר הן, רק אל תשכח אותי פה לבד, אוהבת, ליאת.

tairon

New member
האמת.. פעם אחרונה הגבתי לך ובסוף התברר שזה היה רק דמיון עכשיו מה? אמיתי כן? לא?

תות בואי נחשוב שנייה יחד למה לא הגיבו לך ממממ......... אולי כי כתבת את זה ישירות לאחד ויחיד?? ושם את שואלת אותו כמה וכמה שאלות??

למעלה