למה אמריקה לא בעד

נורית ס

New member
למה אמריקה לא בעד

ישראל.הפיגוע הרצחני במגדלי התאומים והתגובה של אמריקה אחרי הפיגוע הרצחני הזה ,אפילו בקצת לא דומה חמצב של היום בישראל..? באמריקה היה את הפיגוע הרצחני במגדלי התאומים ,וגם בישראל יש פיגועים רבים [כמעט כל יום]. אמריקה רצתה כל כך לתפוס את האיש שאחראי לדעתה על הפיגוע באמריקה ולשם כך היא תוקפת עד היום באפיגיסטן בכדי למצוא את בן - לאדן. כך גם ישראל אנחנו רוצים להפסיק את טרור ולשם כך יש את מבצע חומת מגן ולשם כך צה´´ל פועל בשטחים ,ולשם כך צה´´ל רוצה להפסיק את הממן של הטרור והוא -ערפאת. אז השאלה היא למה אמריקה לא בעדנו???

CANDY MAN

New member
ארה"ב חייבת שלמור על נייטרליות ו...

אם היא תתמוך רק בצד שלנו למרות שהיא בטוחה שהיא צודקת זה יפגע ביחסים שלה עם המדינות המוסלמיות. מה עוד שהיא חייבת את תמיכתם בתקיפת עירק בעוד מספר חודשים. אני הייתי עוזב את ארה"ב בשקט ומתייחס יותר ליחס המעליב שאנחנו מקבלים מאירופה. על אירופה יש כתם ענק מלפני 60 שנה וכבר שהתחלנו לחשוב שהוא נעלם הוא שוב צמח בחזרה כמו גידול. אני מצטער להגיד זאת אבל עד שאיזו תנועה מוסלמית קיצונית לא תפוצץ את מגדל אייפל או תעשה פיגוע ענק במרכז רומא או "תנחית" מטוס נוסעים על ברצלונה אני לא רואה איך אירופה תתחיל להבין אותנו. אפשר להצדיק את האירופאים שהם מגנים אותנו! לא? הרי הם לא חיים פה ובגלל התקשורת האנטישמית משהו הם גם לא רואים מה הערבים עושים לנו אלא רק מה אנו עושים להם.

נורית ס

New member
אתה צודק בקשר לאירופה

בקשר שהם מגנים אותנו. הם לא חיים פה והם לא מבינים מה עובר עלינו כל יום.ונכון יש גם השפעה בגלל התקשורת האנטישמית שהם כל הזמן מראים ומדברים על מה שאנחנו עושים לפלסטינים ,למה הם לא מראים מה הפלסטינים עושים לנו ,כל יום פיגועים כל יום הרוגים!

אדווה ג

New member
למה אמריקה לא בעדנו: אינטרסים.

אמריקה צריכה נפט- מדינות ערב העלו את המחירים (לפי הידוע לי) בגלל תמיכתה. אמריקה צריכה חלק ממדינות ערב (למשל סעודיה) כדי שיתמכו בה, כי היא צריכה את תמיכתן במלחמה שלה על עיראק אם אני לא טועה. ועוד, ועוד... פוליטיקה זאת צביעות, הכל הולך לפי אינטרסים אישיים ותו לא.

TheHock

New member
לפי היודע לי

מדינות ערב לא העלו את המחיר - והם אפילו מתגאים בכך שהמחירים יציבים ובלי כל קשר למצב הפוליטי.

Vendetta

New member
כמה דברים

אמריקה לא תלויה במאגרי הנפט הערביים כמו אירופה, יש לה כמה מאגרים משלה, אבל לדאבונה היא עדיין צריכה לייבא ממקומות אחרים. מדינות ערב לא העלו את המחירים, המחירים עלו. וזאת בשל החרם הכלכלי שעיראק עשתה כמחאה על כניסת ישראל לשטחים (ככה יוצא שמדינה קטנה כמונו דופקת את כל העולם, איזה נחמד
)

למעלה