למה אלן?

Penny s

New member
למה אלן? ../images/Emo15.gif

אני בטוחה שגם אתן נתקלתן לא אחת בשאלה הזאת: ´למה את מעריצה *דווקא* את אלן ריקמן?´ זו שאלה שמופנת בעיקר מצד חברים/ות ובני משפחה, שבאמת תוהים על פשר התופעה, אבל גם מצד נודניקים שסתם רוצים להרגיז: "מה את רואה בו בכלל?? הוא זקן! הוא מכוער!" מהאחרונים אני מתעלמת באלגנטיות, אבל לראשונים [חברים ובני משפחה] אני רוצה להסביר, שידעו, שיבינו מה הם מפסידים, אולי מתישהו גם הם יראו את האור.. אז עם אמא שלי אין לי בעיה - היא גם ´מעריצה´ של ריקמן, אפילו שהיא לא מודה בזה. הבעיה היא עם אבא, שתוהה כל פעם מחדש על אהבתי השנויה במחלוקת: "שוב את רואה את ´רובין הוד - נסיך הגנבים?´ עוד פעם ´דוגמה´?" ו"אני חושב שDark Harbour לא מתאים לילדה בגילך, אני אשכור dvd של ´היפה והחיה´ במקומו." אוקיי, אז אני מסכימה ש Dark Harbour קצת קשה לצפייה ומבינה את החשיבה של אבא שלי במקרה הזה, אבל זה הופך להיות עניין עקרוני כשהוא שואל: "למה את לא מתנהגת בהתאם לגילך? תעריצי את דייויד בקהאם ופוש ספייס מצידי, אבל לא מישהו שהוא יותר מבוגר מההורים שלך." טוב, לנסות להסביר לו זה יהיה מקרה אבוד מראש. אז אני פונה לחזית האחרת: החברות הטובות - מהן חשבתי שתבוא הישועה. הרי אני יכולה לדבר איתן על הכל, לא? אז זהו שלא: "תגידי, הוא לא קצת מקומט? וזה שהוא גר עם מישהי 30 שנה ולא נשוי לה לא מדליק לך נורה אדומה? והפרצוף שלו קצת עקום, וחוץ מזה בעוד 10 שנים הוא יגור בבית אבות במקרה הטוב.." That does it! נמאס לי לחזור על המנטרה הזאת בפניהן: שאלן הוא שחקן מוכשר עם רזומה עשיר ואני לא מוצאת שהפרצוף שלו עקום, להיפך - הוא נראה לי סקסי ובשל וכבר מזמן עברתי את השלב של הערצת זמרות פופ ושחקני כדורגל, אני מחפשת איכות, לא רק עטיפה נוצצת. כל הדברים האלה עוברים לי בראש, אבל הם אף פעם לא יוצאים כמו שצריך. זה תמיד נשמע כאילו שאני מצטדקת בפניהם, ולמה, לעזאזל, אני צריכה להצטדק בפניהם? הרי הם האנשים החלולים! הם אלה שמסתכלים על עטיפות חיצוניות, על קיטש ורייטינג - הם אלה שצריכים להתבייש, לא? הסיטואציה נשמעת מוכרת, לפחות בחלקה? מה אתן אומרות בכדי להגן על מושא הערצתכן? אנחנו בכלל צריכות להצטדק?

Minerva

New member
../images/Emo12.gif

למה אלן? לוידעת... אוהבת את המראה... את הקול... את מה שהוא משדר. היה נפלא לגלות שהוא משחק את הדמות האהובה עלי בספר האהוב עלי... (סנייפ, דה!)... וכך זה התגלגל... אני לא מרגישה שעלי להצטדק: אנשים בד"כ לא ממש יודעים על מי מדובר... ואלה שמכירים אותו כסנייפ, נוקטים בד"כ אחת משתי העמדות:
את אוהבת את אלן רק בגלל שהוא משחק את סנייפ!
את אוהבת את סניים רק בגלל שאלן משחק אותו!
... OH WEEL. בד"כ מקבלים את ההסבר שלי... להורים שלי לא אכפת. מה זה עניינם את מי אני מעריצה? חברות אומרות שהוא זקן... חלק מסכימות שהקול שלו נפלא... אבל בעקרון לא מקשות עלי יותר מידי... כך שאין בעיה ממשית.

שניש

New member
גם אני משהו כזה....../images/Emo56.gif

אם מישהו שואל אותי למה אני אוהבת מישהו...אני לא צריכה להסביר לו! אני אוהבת אותו וזאת עובדה! קבלו את זה!!!

היי! (חדשה בפורום.. ../images/Emo140.gif )

צפיתי בפורום כמה ימים כי פני (אחותי!!!
) המליצה לי לבקר. האמת היא שאני בעיקר מעריצה של סנייפ. מאז שיצא הספר הראשון בשנת 97´, אני חיה, נושמת, חולמת סנייפ. סנייפ הוא אהבתי הנצחית היחידה. אבל כשנודע לי שאלן ריקמן הולך לגלם את סנייפ הייתי בבליס טוטאלי!! כי אהבתי את ריקמן עוד מימי רובין הוד ומת לחיות!! והייתי באושר עילאי כזה, כי אין אף אחד שיכול לגלום את סנייפ יותר טוב מאלן ריקמן. מה שפני תיארה זה כל כך נכון... כל האנשים החלולים האלה שמעריצים את ג´וש הארטנט (איייכככסס!!!!
) וכוכבי פופ מחורבנים מסתכלים עלי עקום ואומרים "מה?? אבל הוא זקןןן..... מה את מוצאת בו בכלל?? מוזרה..." לרוב לא איכפת לי מהתגובות האלה, ואני לא צריכה להצטדק בפני אף אחד אבל בכלליות זה קצת מעליב כזה, לא יודעת איך להסביר. תמיד אם הטעם שלך שונה מהכלל מסתכלים עלייך עקום. ההורים, החברים... כולם. האמת? לא איכפת לי. לדעתי אלן סקסי בטירוף!!! שחקן משגע, עם קול מדהים שאפילו אם הוא יקרא מושגים במילון זה ישמע אירוטי, ואני אוהבת אותו לא חשוב מה אומרים כל השאר.

Penny s

New member
מרי בייב!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

טוב לראות אותך במקומך הטבעי
אני בהחלט מסכימה איתך עם הקטע של המושגים במילון - הייתי נותנת לאלן בכיף לקרוא לי את מילון אבן שושן

Minerva

New member
WELCOME! ../images/Emo140.gif

מסכימה גם בעניין הקול! הוא יכול להקריא גם ספר טלפונים אם בא לו...
סקסי

מלאכית16

New member
הוא יכול גם לא להקריא....../images/Emo110.gif

*חושבת לרגע* נהההההההההההההההההה.....עדיף שהוא יקריא.... אני אוהבת בו את המראה כמובן, את הקול השקסי שלו, את כישרון המשחק שלו (גאד הבן אדם כל כך כישרוני!!! וההבעות פנים שלו....אני הגעתי למסקנה שהוא פשוט אמן בהבעות הפנים...), את העובדה שהוא לא שוויצר שכל הזמן מצטלם בכל מקום ונותן ראיונות (הרבה יותר נחמד שהוא מיסתורי....) בקיצור- אני אוהבת אצלו הכל.... ואני כבר ממזמן לא מצטדקת בפני אשנים...שיחשבו מה שהם רוצים...ההורים שלי צוחקים עליי כי זה נוהג שכזה אצלנו בבית, כל אחד צוחק על הבן אדם שמישהו אחר מעריץ....והכל בצחוק כמובן...(אמא שלי אוהבת את אנריקה אגילסיאס, תחשבו כמה יש לי לצחוק...) לחברות שלי לא אכפת אל מידי פעם כשאני מעצבנת אותן הן זורקות הערה או שתים.... הייתה תקופה שחבורה של בנים הציקה לי כל הזמן...הם כל הזמן הלכו אחרי ואמרו אלן ריקממממן בקול נשי שכזה, והזכירו לי שהוא יכול להיות סבא שלי.. אבל מאז הכל דעך..ומי שאומר לי כאלו דברים אני מאחלת לו שיחנק, והולכת..... ככה אני.....

Ok 17

New member
ככה! למי אני צריכה לתת דין וחשבון?

סתתתםםם, מי ששואל אותי, "למה אלן
" אני אומר לו: כי הוא חתיך,בעל קול מדהים,שחקן מצויין,כריזמטי וכולנו יודעות שאפשר למשוך את זה לאורך כל הלילה...אז-פשוט תגידו: ככה
נבו´ש

Dracos girl

New member
אמממ... ../images/Emo25.gif

יש הרבה מאוט סיבות לאהוב אותו, יעני הגיע הזמן שאנשים גם ישימו לב לאיכות של השחקנים שהם מעריצים, במקרה של אלן יש את הלוק השקסי שלו, יש לו קול שחבל"ז!!! יעני ממש יפה, אבל הכי חשוב, הוא שחקן פשוט מעולה!! אבל ממש טוף!! אנשים שמבינים במת על מה הם מדברים, יכולים לראות שהוא שחקן מעולה, ולא נתקלתי בהרבה באנשים שירדו עלי או עליו... יעני רוב האנשים, חברים שלי, לא מכירים אותו לפי השם, אז לפי סנייפ, כן מכירים אותו, אבל לויודעת... כשאני אומרת שהוא שקסי חברות שלי מסכימות איתי וידידים שלי מגלגלים עיניים כי אני אומרת כמעט על כל אחד שהוא שקסי...

למעלה