למה אלוהים?

למה אלוהים?

למה אלוהים התייתמתי מהורי בהיותי ילדה בת 16? למה אלוהים אחיי היכו אותי עד מוות ואני ילדה נערה? למה אלוהים שנשאתי לאדם שחשבתי שיהייה לי איתו טוב, בסוף התגרשנו ואני עם 5 ילדים? למה אלוהים שאח הצעיר מבין ה-5 נולד עם פיגור? עכשיו עזבתי אותו במסגרת החוץ ביתית כשהוא עצוב, ואני על הדרך הביתה עצובה כואבת ובוכה למה אלוהים? במה חטאתי? איזה עוול עשיתי? למה אני צריכה כל כך לסבול ולכאוב? אני והאחים שלו כואבים אותו, למה?

פעם אמא שלי אמרה לי

שאלוהים בוחר בקפידה רבה את המשפחות שאליהן הוא שולח את הילדים האלו ! תדעי לך שאת אחת שאלוהים סומך עליה שתעשה הכי טוב שאפשר לנשמה הטהורה שהגיע לעולם שלך .. את בכלל נשמעת לי אשה חזקה שעברה הרבה מאוד בחיים שלה , ותראי אותך אך את שורדת , אף אחד לא אמר שאסור לבכות ואסור להשבר .. להיפך משם אנחנו שואבים כח .. תמשיכי להיות חזקה מקווה שמהיום והלאה יהיה לך רק טוב בחיים קבלי ממני חיבוק ענק נשיקות לילדים שלך ובעיקר לנפש הטהורה שנשארה שם ...

תודה על התגובה

פשוט אין לי כוח, לפני שבועיים היה לי אירוע מוחי קטן,והניאורולוגית אמרה שזה בגלל כעס מתח וחרדות, ואני מרוב סבל הטחתי את האשמה בילד ואמרתי לו כל מה שקורה לי זה בגללך, , הילד בן 19 , ועכשיו אני עם יסורי מצפון שנתתי לו להרגיש אשם, כשהוא לא אשם בכלל, מה לעשות זה מה שאלוהים נתן לו

אז תבקשי ממנו סליחה גם אם הוא לא

ממש יבין. את תרגישי הקלה. מותר לאבד את הסבלנות וכולנו לפעמים "יוצאים מן הכילים" ... ודעי לך שא-לוהים לא מעמיד אדם בפני נסיון שהוא לא יכול לעמוד בו. ואת באמת נבחרת ללוות את הנשמה המיוחדת של הבן שלך , שכנראה היתה צריכה לרדת לעולם . ואולי להיפך - הבן שלך בא לעולם כי הנשמה שלו היתה צריכה ללוות את שלך - חלק מתיקון. אז תסתכלי על זה ככה. את עומדת בפני נסיון, אומנם לא קל אך ממה שאני התרשמתי, את עומדת בו יפה! בהצלחה והיי חזקה

סיוולה

New member
כי היום את האדם הכי נפלא בעולם

אני קוראת את מה שעברת, ועוד ילדת וגידלת 5 ילדים. אני חושבת שאת אשה נהדרת ומיוחדת. להביא 5 ילדים לעולם לגדל ולטפח, זה לא קל, ועם כל הקושי בחיים, את עשית את זה. ולמרות כל מה שעברת בחיים ואת עוברת, את נשארת אשה אנושית, רגישה, אוהבת ואמא אמיתית. שיהיו לך חיים קלים בריאות והכי טוב ורד

a44

New member
שאלות ללא תשובות...../images/Emo4.gif

מכירה את ההתייסרות הזו: למה זה קרה לי? זה בדיוק מה שכתבתי לחוברת הזכרון שכתבתי להורי בגיל 17(!!!) מאז עברו המון דברים, טובים וגרועים, ומאוד מזכירים את הסיפור שלך... מידי פעם מוצאת את עצמי שואלת:"למה?" ואח"כ לוקחת את עצמי בידיים... כי בעצם זה מיותר, מתסכל, מכאיב ולא עושה טוב לאף אחד. מאחלת לך דרומית יקרה, שתוכלי להתרומם מעל לכאב הנוראי שלך, שהוא אמיתי וכנה, אבל, כפי שאמרתי, הבחישה בו לא עוזרת. אשמח לשוחח עימך. אשלח לך מסר.

עליזה 63

New member
אומרים ישילדים כמו

בנך יש להם נשמה גבוהה לפי הדתים ולפי תורתנו. בואי אספר לך סיפור אלוהים כל השבוע הכין אנשים אותו דבר הגיע ערב שבת עשה סעודת שבת הזמין את כולם אליהו הנביא כולם כל הצדיקים ועשו ושרו ואכלו ואחרי שסימו הכל נהיה לאלוהים משעמם אז הוא התחיל ליצור את הילדים המיוחדים שלו אחד עם פציעה אחד רגשי מידי אחד חולה כל ילד והמיוחדות שלו ואותם אלוהים הכי נוצר בלבו ושומר עליהם לכן יקירתי אל דאגה עם בורא עולם נתן לך את הילד המקסים והיפה הזה ושיהיו לך בריאים עוד 4 אז הוא ידע בידיוק למי לתת וידע מה את תתני לו . וחוץ מיזה יפתי תסתכלי כן על החצי כוס המלאה שלך התפטרת מבעל שלא היה טוב עבורך לקחת שליטה לחייך,
ובגלל שאת אמא כל כך אוהבת ואכפתית אמרת לעצמך מה שבפנימיה יכולים לתת לילד אני לא אוכל וזה כנות חזקה שלך עם עצמך ולהודות בחוסר אונים ולתת לילד את הכי טוב שאפשרי בשבילו לכן יקירתי אין לך מה להתיסר סמכי על בורא עולם ודברי איתו ותראי שהכל יסתדר ובקשי סליחה מהגדול הוא ילד טוב ויבין. מאחלת לך יקירתי רק חיים טובים ומאושרים ומלאים סיפוק אמן ושבורא עולם ישלח לילדיך רפואת הנפש והגוף אמן.

עצוב לשמוע

מי ייתן ויהיה לך הרבה כוח להמשך,תנסי לשאוב אותו מהילדים,אין כמותם בשביל לקבל חיזוקים ,אין כמותם בשביל לקבל אהבה

למעלה