למה אי אפשר פשוט...

BlackMambaa

New member
למה אי אפשר פשוט...

להגיד "להם" שהבוקר קמתי הפוכה ואיטית לגמרי, שהסתכלתי באדישות על השעון וקמתי מאוחר מבחירה למרות שאני יודעת שזה "לא בסדר". ולקחתי את הזמן עם הקפה, עם הסיבוב לכלבה, עם האינטרנט והכל.... למה אי אפשר להגיד להם, שלמרות שאני עושה את חובתי על הצד הטוב ביותר, ועוד לא קרה שהחסרתי יום עבודה, והשתדלתי להגיע בזמן בכל מחיר שזה עלה לי, הבוקר.. דווקא הבוקר הכל הלך בסלואו מושן כזה... במקום להגיד בכנות שוואלה, תנו לי שעתיים הבוקר הזה ואני כמו חדשה, נאלצתי לשקר כדי שזה יתקבל בהבנה... למה כנות זה דבר כל כך רע?!

אורזיגל

New member
כי בדר"כ אנשים מסתכלים על מזווית הראיה הצרה

שלהם וקשה להם להיות אמפטיים לאחרים, אם אצלם העניינים הולכים קצת אחרת. אם הבוס/ית הם האלה, ללא בעיית "התנעה" בבקרים, הם יתקשו להבין אותך.

BlackMambaa

New member
אין לי בעיה בבקרים בכלל..

אני מתעוררת כל בוקר ב 5:30 ומתחילה להזיז עינינים... זה רק הבוקר הזה... לא יודעת... אולי כי הייתי בניחום אבלים בערב שלפני וזה שאב ממני את כל האנרגיות.. לא יודעת... הגעתי מאוחר לעבודה , השקר שלי "תפס" אבל הרגשתי מגעיל.

אורזיגל

New member
בכל מקרה לא נראה לי שכדאי לך ל"התייסר" בגלל

זה. קורה, קרה, יקרה, תעברי הלאה. באופן אישי מעדיפה כנות וישירות, אבל בגילי המתקדם, הבנתי שלא כולם בנויים כמוני וצריך לפעמים לעגל פינות. אני משתדלת למעט בזה ככל שניתן, אבל בהחלט עושה את זה כשצריך.

mykal

New member
למה אי אפשר?

אני דוקא חושבת שאפשר, רק שמשום מה כל אחד חושב שאי אפשר, כי אנחנו חושבים בתוך תוכינו--שזה לא נכון וזה לא הוגן וזה לא יפה, אם היינו אומרים בשיא הפשטות--' לא הלך לי הבוקר' נרדמתי שוב' או כל מה שבאמת קרה, וזה היה קורה פעם ב..... לא חושבת שמישהו אפילו לא הבוסים, היה יוצא מגדרו. שווה לנסות.(ואני אומרת זאת שהקימה היא ב5.30 אפילו בחופשות)

קשה לי להאמין שיימצא הבוס שיקבל בהבנה

את ההסבר - קמתי נורא עייפה, אז כיביתי את השעון והלכתי לישון לעוד שעתיים, כדי לבוא רעננה ומלאת מרץ לעבודה. יכול להיות שזה הדבר הכי טוב והכי נכון לעשותו, אבל אני עוד לא ראיתי מקום עבודה שיפרגן לעובד שיגיד דברים כאלה.

mykal

New member
אני ממש לא יודעת

כי אני מאלה המשכימות קום, וגם סוג העבודה בעייתי, (מורה ובטוחה שהמנהל שלי לא היה מעיר, אבל הייתי מתביישת מהתלמידים) אבל אני מאמינה שאם זה היה קורה פעם ב... לא היו כועסים. נכון שתלוי בהנהלת המקום אבל במקום שההנהלה עריצה ולא מבינה ומתחשבת אז 1)היחס מעריץ מתבטא בעוד ענינים. 2) יש הרבה יותר טריקים ושטיקים שמנוצלים ע"י העובדים. כי אני מאמינה שבסופו של חשבון גם הבוסים יודעים מי 'שווה' ומי 'שווה' פחות.

פלג מים1

New member
אני מרגישה כמו פרסומת למקום העבודה שלי ../images/Emo6.gif

אצלנו לגמרי נהוג ומקובל ותמיד מתקבל בהבנה. קמתי הפוכה, הילד היה צריך זמן אמא וכו'. אני תמיד מגיעה ראשונה ותכלס מחשיבה את עצמי עובדת טובה כך שאין לי שום בעיה עם עצמי ובאופן כללי מעדיפה את האמת

יומטוב5

New member
לכן אני אוהבת אתמקום העבודה שלי

כי גם אם אני מאחרת בבוקר ברור שלא באופן קבוע אבל אם מדי פעם מאחרים קצת אף אחד לא מעיר ולא אומר מילה( ברור שלא צריך להגזים ולמתוח את הנחמדות) אבל הם באמת נחמדים וקצת קמישים בנושא זה

אוהבת את הכתיבה שלך!!!

וכל מי שמהללת את ליהיא לפיד בניגוד אלי - כדאי לה לקרוא אותך לפעמים. (והקטע הוא שבבלוג שלך בכלל לא ביקרתי אף פעם)

BlackMambaa

New member
נו... אז תכנסי.....

יש שם הגיגים, פילוסופייה קיומית, פובליציסטיות זולה וקצת סיפורים קצרים.. הבעיה שבשעות שאני יכולה לכתוב אני מעולפת מעייפות מול ערוץ 2 .. אז לא יוצא לכתוב הרבה אבל תודה על המחמאות..

chili3

New member
אני נכנסתי וקראתי וקראתי... את כותבת נפלא ../images/Emo13.gif

אמיתי. כנה. מהלב אהבתי

תראי , אני קוראת אותך בפורומים כבר

3 שנים - מאז הורים לתינוקות (היה לי ניק אחר אז)ולפעמים עוררת בי סערת רגשות ולפעמים ריגשת אותי, לפעמים הזדהתי ולפעמים התנגדתי, אבל כישרון כתיבה יש לך. מבטיחה לבוא לבקר בבלוג.

hilush5

New member
../images/Emo47.gifגם אני מתה על הכתיבה שלך ../images/Emo140.gif

על הכנות והישירות - תמשיכי ככה

למעלה