למה אין

Atza

New member
למה אין

את איגי וקסמן ברשימת הסלבס באתר Eאונליין??? בבקשה בבקשה בבקשה שימו אותה !!!! היא חשובה פי 100 על כל הסמואל ל ג'קסון שיש שם ובריטני ספירס שלהם יש Eאונליין אמריקאי !!!! לאיגי אין שום Eאונליין אחר !!!!! בבקשה???

שלמונזה

New member
איגי וקסמן שליטטטטה ../images/Emo168.gif

אני בעד
איגי, איגי, איגי, איגי

נכון!!!!!!!!!!!א-י-ג-י ו-ק-ס-מ-ן !

איגי מ-ל-כ-ה !!! היא הזמרת הכי מוכשרת שיש לנו כאן בארץ !!!
אני הייתי בשוק שלא שמתם אותה!!! זה לא יאמן...כאלה אנשים מוזרים ולא מהארץ...ואיגי שלנו לא???? מה נסגר?
איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! איגי מלכה! רוצים את איגי ברשימה! ד"א ... מלא אנשים שאני מכירה ומלא חברות וחברים שלי והכלב והבעל שאין לי וההורים .. כולם כולם כולם רוצים את איגי ברשימה שם ..
קדימה! שימו את איגי! אני מחכה

איגי האלילה שליייייייייייייייי!!!!!

שימו את איגייייייייייייייייי יאוווווווווווווו מדהימההההההההההה איגיייייייייייייייייייייייייייייי וקסמןןןןן

CocOLina

New member
../images/Emo47.gifאיגי שולטת באמת !!!!!

שימו אותה דחוףףףף !!! אחלה זמרת !!!!!!

צודקת ביותר ממאה אחוז .

איגי ווקסמן באמת אחלה ... אהבתי את שני האלבומים הראשונים שלה . מגיע לה שיצרפו אותה - היא מותק אמיתית

איגי וקסמן:

אני אוהבת את איגי וקסמן עוד מילדותי. השיר הראשון שלה שאהבתי היה "בדרך למילווקי". אני חושבת שאיגי זמרת נפלאה ונהדרת וגם מוכשרת מאוד ולכן מגיע לה שתוסיפו אותה לרשימה (יש לציין שאני מאוד אוהבת את האתר Eonline ונכנסת אליו לעתים דחופות). באמת כדאי שתוסיפו אותה, היא חסרה שם. שיהיה לכולם יום טוב וחג שמח

Atza

New member
../images/Emo24.gifיווווו תודה לכולכםםםםם../images/Emo9.gif

אולי זה יעזור וישפיע עליהם ...מקווה .. תודה תודה תודה תודה !!!!

mic22

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

צריך להוסיף את איגי המדהימהההההההההההה!!!

למעלה