למה אין פרק 63 ??? איפה הפרק זה לאזאזל אני רוצה אני רוצה אני רוצה .... פרק כפול הפעם לא ?
ק קנטרו New member 5/1/06 #1 למה אין פרק 63 ??? איפה הפרק זה לאזאזל אני רוצה אני רוצה אני רוצה .... פרק כפול הפעם לא ?
N Neon taichou New member 5/1/06 #2 למה אתה פותח שרשור מטומטם ??? ייצא ביום שלישי. בפעם הבאה תנצל"ש. =_=
S ShuNka New member 5/1/06 #3 כן! ספיישל של שעה אם אני לא טועה../images/Emo12.gif הוא ישודר ביפן ב10.1 .. עוד 5 ימימ ^0^
K karyn New member 5/1/06 #5 אהההההההההה סוף סוף נמאס לי לחכות זה קשה כיף שאני בקצב של האנימה ;-; אבל בטח הספיישל יהיה פילר לא?
G Goggle Girl New member 6/1/06 #12 אז זהו שלא XD זה יהיה קומדיה מטורפת וזה אבל זה לא פילר XD להיפך רגעי פילר מצחיקים בו יהיו מבורכים
N Nisenhouse New member 6/1/06 #16 אמור לצאת פרק 211 שבוע שעבר (ביום חמישי) יצא 210. רציתי לדעת האם זה היציאה היא פעם בשבוע או שמדובר בפרקי זמן אחרים
אמור לצאת פרק 211 שבוע שעבר (ביום חמישי) יצא 210. רציתי לדעת האם זה היציאה היא פעם בשבוע או שמדובר בפרקי זמן אחרים
C coral chan New member 6/1/06 #17 מיאתה? @@; עד כמה שידוע לי המנגה יוצאת בכל יום חמישי (אבל אני לא מקור מוסמך)
N Nisenhouse New member 6/1/06 #18 שמי דור, אני מתנצל על ההתפרצות אני קורא סמוי... פשוט שמתי לב להוצאה של ההודעות בפורום לעומת הפירסומים של יציאת הפרקים (כתובים שם הפרשים של יומיים הפרשים של שבועיים). הפעם האחרונה הייתה באמת ביום חמישי, ולפי התגובות הבנתי שהיום צריך לצאת הפרק הבא.
שמי דור, אני מתנצל על ההתפרצות אני קורא סמוי... פשוט שמתי לב להוצאה של ההודעות בפורום לעומת הפירסומים של יציאת הפרקים (כתובים שם הפרשים של יומיים הפרשים של שבועיים). הפעם האחרונה הייתה באמת ביום חמישי, ולפי התגובות הבנתי שהיום צריך לצאת הפרק הבא.
C coral chan New member 6/1/06 #19 ברוכהבא (?) D: קורל,14 ^^ אני לא מקור מוסמך,כי אני לא קוראת את המנגה ^^'' אבל עד כמה שאני הבנתי אמור לצאת כל שבוע.
ברוכהבא (?) D: קורל,14 ^^ אני לא מקור מוסמך,כי אני לא קוראת את המנגה ^^'' אבל עד כמה שאני הבנתי אמור לצאת כל שבוע.