למה אין פרטים על שירות אזרחי לחרדים?

רר23

New member
למה אין פרטים על שירות אזרחי לחרדים?

אני מתעניין בשירות אזרחי אבל מלבד טבלת שכר אין שום מידע על מקומות אפשריים ותחומי תעסוקה גם בטלפון לא עונים וכשעונים מאוד לא אדיבים כמו"כ לא ניתן לקבל שום מידע לפני שמבצעים העברה לשירות אזרחי בבקו"ם אני למשל גר בעיר ספר ובשבילי זה בזבוז של יומיים להתחיל שחק בכל הפרוצדורות האלו חבל מאוד שככה מרחיקים חרדים שמעוניינים לשרת את המדינה ולפרנס את משפחותיהם בכבוד נ.ב. אודה לכם אם תתנו לי הפניה לגורם שאוכל להפנות את טענותיי בצורה מפורטת יותר אך ראשית אשמח אם תוכלו לפעול בנושא תודה רבה

צוות Gov

New member
שירות אזרחי לחרדים

שלום רב, כפי שמצוין באתר משרד ראש הממשלה: מנהלת השירות האזרחי-לאומי היא גוף שהוקם בשנת 2007, פועל במשרד ראש הממשלה, ומרכז תחתיו את כל הטיפול הממשלתי בנושא השירות הלאומי והשירות האזרחי. עד להקמת המנהלת, משרד הרווחה היה האחראי לשירות הלאומי והאזרחי בישראל. בינואר 2008 העבירו הממשלה והכנסת את הסמכויות בנושאים אלה לידי משרד ראש הממשלה, באמצעות מנהלת השירות האזרחי-לאומי. ראש מנהלת השירות האזרחי-לאומי הוא ד"ר ראובן גל. ניתן לפנות בכל שאלה או בקשה למנהלת השירות האזרחי-לאומי בדרכים הבאות: בכתב: מנהלת השירות האזרחי-לאומי, משרד ראש הממשלה, רחוב קפלן 3 ירושלים. בטלפון: 02-6547055, 02-6547058 בפקס: 02-6547067 בדוא"ל: [email protected] כתובת משרדי המנהלת: בירושלים - רחוב עם ועולם 3, קומה 3, גבעת-שאול. בתל-אביב – רחוב קפלן 17, קומה 7. לשימושך,דף מידע לחרדים בנושא השירות האזרחי כפי שמפורסם באתר משרד ראש הממשלה. לצפייה במסמך - לחץ כאן. במידה שפנית לגוף זה, ולא נענתה כראוי, תוכל לפנות לפניות הציבור במשרד ראש הממשלה. לכניסה לטופס המקוון - הקש כאן. בברכה, רעות

למעלה