למה אין עידכונים?

למה אין עידכונים?

הפורום נורא יבש
אל תנטשו את הגילמוריות!!!!

la laura

New member
חס וגראס!!!../images/Emo13.gif

חחחחחחחחח בחיים לא...:) אני פשוט עברתי דירה לפני יומיים...=] אז לאהיה ליכ"כ זמן לפורום... אבל ראיתי את הפרק של היום.. סורי אבל לורלייכ"כפוסטמה מה נסגר איתה?!?! למה היא כזאת?? למה היא לא מספרת לכריס הכל? למה היא משקרת, מסתירה?... בעעע אני רוצה אותם יחדדדד... לא הוגן...=\=\=\

אופ

אני לא ממש רוצה שהם יהיו ביחד, אולי בעיני הרוב זה נראה כמו התמונה המושלמת , האבא והאמא שוב התאחדו המשפחה שלמה , כולם מאושרים , בלה בלה בלה... זה שקוף שלורליי אוהבת את לוק :) ושהוא אותה , וכמו בכל סדרה צפויה , הם יהיו ביחד בסוף. ההתההגות שלה באמת דיי מעצבנת , אבל את ראית איך כריס מתעצבן מכל שטות! הוא כזה תינוק!! אי אפשר לספר לו כלום! אפילו על הקפה מהדיינר של לוק הוא עשה פרצופים! אז איך את מצפה שלורליי תספר לו כזה דבר עם מטענים רגישיים? ושהוא נורא אישי בשבילה? המכתב הזה היה מהלב שלה, וברור שאם היא הייתה מספרת לכריס הוא היה מתפוצץ! מה שכן, אני מתגעגעת ללוגאןןןןןןןןןןןן =\ ומזל טוב! על זה שעברת דירה חח

bep2cell

New member
נכון!

כריס באמת מתנהג לפעמים כמו תינוק והוא מאוד קנאי... בכלל, כל הזכרים בסדרה הזאת נורא קנאים... אבל איזה חמוד זאק! הפך להיות אמא

מתי היא תיהיה עם לוק?!

כריסטופר הוא כל כך אידיוט....למרות שאני רוצה לורליי -לוק אני דיי מסמפטת את כריסטופר...אבל לא עוד! היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו והיא אמרה לו שהיא לא אוהבת את לוק ,היא היתחתנה איתו ! מה הוא עוד צריך? יוו הוא כזה מעצבן!!! היא צריכה להיות עם לוק! כריסטופר עושה לה רק רע! (שימוש יתר בסימני קיראה
)

la laura

New member
חחחח תודה..:)

גמאני שמחתי לעבור דירה סופסוףף... חחחחחח ואממ כן את דיי צודקת הוא באמת קצת תינוקי, כמו שאמילי אמרה, הוא מאד לא בוגר חחחח... זה נכון, אבל גם לורליי כזאת,וכאן הבעיה. זאת אולי הסיבה היחידה שבגללה אני חושבת שהיא צריכה להיות עם לוק, זאת העובדה שהוא בוגר, וסובל את הקפריזות שלה... חחחחחחחחחחחח תכלס אבל..!! פשוט כריס ולורליי נראים כ"כ יפה יחדד... חחחח מכירה ת'זוגות האלה, זוג שהוא פשוט יפה, עזבי מתאים לא מתאים.. הבעיה שלי, זה שאני אוהבת לראות סדרות שהשחקנים הראשיים הם יפים... אני חייבת! חחחח אין מצב שאני יראה סדרה שהשחקנים הראשיים שלה מכוערים אני לא יכולה לחיות עם זה.. ולטמי כריס הרבה יותר חתיך מלוק...:) גם יש לו יותק "קלאס"... הוא יותר ברמה.. בעעע עזבי אני מוזרה ברמותת.. חחחח

לא לא

את לא לא מוזרה , גם אני לא אוהבת לראות סרטים או סדרות שהשחקנים הראשיים מכוערים, אבל לדעתי לוק ממש לא מכוער, יש בו סקס אפיל כזה חח.. סטייל ג'ורג' קלוני :) וחוץ מזהההה לורללי ולוק\כריס הם לא הזוג היחיד יש את רורי ולוגאן והם כ"כ יפים ביחדדדדדדדדד -מושלמים- חחח

la laura

New member
עד כאן!!! אל תשווי את לוק וג'ורג'!!

חחחחח לוק אחלה,ז"א.. לא לוק, סקוט אחלה. כשהוא מתלבש כמו בנאדם. אבל איך שהוא מתלבש בא לי לחנוק אותו אני לא יכולה.. אני הופכת להיות מישללללללל....:-O חחחחחח איך הגעתי לזה?! אחח.. וכן רורי ולוגאן מושלמים יחד, אבלל אני לא אוהבת את אלקסיס, היא כ"כ... קרה.. פשוט קרה! LOR &CHRIS

לא השוויתי

התכוונתי רק להראות דוגמה למה אני מתכוונת , ברור שאין מה להשוות בין לוק לג'ורג'... לדעתי רורי ממש לא קרה , במציאות אין לי מושג איך היא , אבל בסידרה היא פשוט מתקוה..

מסיכמה איתך לגמריייייי

אני רוצה את לוק ולור כי כריס ממש מראה את הצעד המגעיל שלו עכשיו הוא כל כך ילדותי אבל אני לא מסכימה איתך לגבי לור..היא התנהגה 100% וההתנהגות שלה בכלל לא מעצבנת.. זה כריס האדיוט!

מיטלוש8

New member
../images/Emo207.gif שאלה קטנה

הפרק של החתונה של סוקי וג'קסון, שבו לורליי וכריס ביחד עד שכריס מגלה ששרי בהריון, שרורי ודין ביחד, עד שרורי רואה את ג'ס ומנשקת אותו (
), זה פרק סיום עונה 2 או 3? ובאיזה עונה רורי ולוגאן התחילו לצאת? (הסתבכו לי קצת העונות...
)

משוגעת14

New member
סיום עונה 2.

2/22- I can't get started , אם אני לא טועה. ורורי ולוגאן נפגשו לראשונה והתחילו לצאת בעונה החמישית...

o0Invisible0o

New member
העונה האהובה עלי בערך.../images/Emo9.gif

אבל תמיד הייתי בדעת יחידים בנושא הזה. אני חושבת שהיא פשוט מעולה, ללא ספק הכי מעניינת מבחינת לור-לוק [הזוג האהוב עלי.
] העונה היחידה שבה לרורי אין בחור קבוע כלשהו- גם מוסיף עיניין. הבנות נפרדות, רורי בקולג' ולורליי פותחת מלון. מאוד מעניין. ללוק יש חברה! באמת, פשוט עונה מוצלחת לדעתי.

מיטלוש8

New member
בעיניי העונות הטובות הן 2-3

בעיקר בגלל רורי- ג'ס, גם העונה ה6 היתה מעולה, וגם עכשיו אני די נהנית מהפרקים

למעלה