למה אין עדכונים

Guy K

New member
הנה עדכונים:

הפרק של אתמול (יום רביעי) היה עוד פרק לא מאוד מענין בעיני. אולי צפניה או יניב יחלקו עליי אחר כך
ניק מגיע לסטפני ומאשים אותה שזייפה את התקף הלב. הוא גם מציין (בהגיון רב) שד"ר מארק הוא לא קרדיולוג, כך שקצת תמוה שדווקא הוא טיפל בה. וגם קצת היה משונה בעיניו שהיא חטפה את התקף הלב כשהיו אנשים בסביבה ולא התפגרה לה לבד. ברוק אומרת לרידג' שהוא בחר בטיילור רק בגלל סטפני (טיילור לא מסכימה, רידג' לא ממש מגיב), ואז היא אורזת את הילדים ועוזבת. היה עוד משהו משמעותי? לא זכור לי. ראיתי את תומאס איפהשהוא בפרק אבל עדיין לא גילו שהוא התחתן, לכולם יש עניינים הרבה יותר דחופים
בקיצור, באמת שלא התעלפתי.

Guy K

New member
זה באמת עצוב

אבל בינתים ניק כבר מגן עליה בתוקף מול סטפני המרשעת, והוא חמוד מתמיד, ופתאום נראה שאם היא כבר תשכח מרידג' הנודניק יהיו לה חיים הרבה יותר טובים. אז אני אופטימי (וברידג'ט? שתחנק)

Guy K

New member
יום חמישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

שכחתי לסמן ספוילר למעלה
תומאס וגבי מקבלים ביקור ממחלקת ההגירה, השוטר בא לבדוק אם הם אכן מאוהבים או שהתחתנו רק עבור הניירות (תומאס משכנע אותו שיש שם אהבה). רידג' מתחרפן מגעגוע לילדים ולברוק. וזה הופך לגרוע יותר כשבריד'ט מגיעה אליו ומטיחה בו שהוא חסר אופי ואת הבחירה שלו עשה רק בגלל סטפני. הוא בתגובה מזהיר אותה שתשמור על ניק כדי שאמא שלו לא תגנוב אותו (איך הוא בכלל שקל להיות עם ברוק אם זה מה שהוא חושב עליה? חלאה
). וכמובן שכשברידג'ט מגיעה הביתה היא רואה את ניק וברוק על הספר בשיחת עידוד, כשניק מבטיח לברוק שהוא ישמור עליה ועל הילדים. ברידג'ט בוכה להנאת הצופים בבית ונגמר עוד פרק לא מדהים במיוחד.

גרטה1

New member
דווקא פרק די טוב

הכי טוב השבוע לדעתי. חוץ מהסוף המעצבן -כ"כ אופרת סבון! ברידג'ט לא יכלה להגיע שניה לפני ואז היא לא היתה צריכה לבכות?! הקטע שרידג' הוזה היה ממש טוב-כמו שניק אמר לברוק-מגיע לו, שיסבול! שברידגט מתעמתת עם רידג'-לפי דעתי היה משחק טוב של שניהם, בעיקר של אשלי ג'ונס. נראה לי שצריך לתת לה קטעים כאלה שהיא יכולה לנעוץ בהם את השיניים-כמו שהיא התווכחה בזמנו עם סטפני. רק נמאס לשמוע את המשפט "הוא אוהב אותי!" מעניין יהיה לראות אותה מתעמתת עם ניק או ברוק ולא שומרת דברים בבטן. אבל אין אין אין על הופ וניק! הופ כזו מתוקה, ולמי שתהה ברור לכל מי שעיניו בראשו שהאהבה האמיתית של ניק היא הופ ולא אחרת
) הכימיה בין התאומות שמשחקות את הופ לג'ק ווגנר פשוט מעולה, הוא מתקשר איתה הרבה יותר טוב משברוק/קק"ל מתקשרת איתה.

עוד יומיים כשיביאו שחקנית

בת 20+ שתגלם את תקווה אולי יהיה מצב של מרובע רומנטי ? ברוק ברידגי'ט ותקווה VS ניק. ככה הוא יעבור על כל הנקבות במשפחה. ויש לו גם עבר רומנטי עם כולן. נ.ב הכל נרשם בהומור לא לקחת ללב.

גיא אני חושב

שזה בגלל הדרך בה אתה צופה בפרקים. האם אתה אוכל במקביל? מנסיון - ברגע שיש אוכל מעורב, ההנאה מהפרקים יותר גדולה. סוג של צעצועי מין

Mikel20

New member
אתה כ"כ צודק

במשך שנים הייתי אוכל ארוחת צהריים ב 4 בלבד..לא לפני ולא אחרי, אין ספק שזה מוסיף...(גם לאוכל)

Guy K

New member
יכול להיות

האמת היא שאני צופה בסדרה עם הגב לטלויזיה
אני שומע את זה בזמן שאני עושה עוד מליון דברים. אולי אנסה להסתכל ממש ונראה אם יהיה שיפור.

Kazz

New member
פרק נחמד.

אוקי , אני מצפה למלחמת חורמה של בריג'ט , מלחמת גוג ומגוג בינה לניק וברוק , ודמו בראשו של בראדלי אם הוא יהרוס לי את ההנאה הזו , שמעת את זה?!! אני ממליץ לבריג'ט לנהוג על פי - תמות נפשי עם פלישיתים.

Kazz

New member
דיעות על יום רביעי.

רי-קאסט לתאומות , דחוף! ברוק מצחיקה , או שהיא בוכה לניק ואומרת לו שהיא לא תחזור לרידג' , שהוא החליט לעזוב אותה ושהיא לא רוצה לדבר איתו . יום אחרי , היא מדברת איתו , אומרת שסטפני בחרה בשבילו , ועדיין מנסה לחזור אליו אפילו שהיא כבר עם חצי גוף מחוץ לדלת. וגם , אם היא מאמינה שזו לא ההחלטה האמיתית של רידג' , אז למה היא לא נשארת ונלחמת ובמקום בורחת לניק? בקיצור , ברוק לא יודעת מה היא עושה , ניגוד תגובות ומעשים. עוד נקודה שמצאתי לאירונית : רידג' וטיילור משאירים בפני בריג'ט דלת פתוחה , אני חושב שבריג'ט תחזור מוקדם יותר ממה שמישהו מצפה
.

רביעי - אני חולק ../images/Emo3.gif

היה פרק ממש חזק לקראת הסוף. כשברוק הטיחה ברידג' את מה שכולנו כבר יודעים - שהוא לא נאבק למענה, היה לי ממש קשה לראות. לחשוב שכל 18 השנים הללו היו אשליה
פשוט עצוב. יאללה, נראה את הפרק של חמישי

מזלה שהוא לא בחר בה

אף פעם לא הייתה דמות מועדפת בעיניי. אבל לפי דעתי למרות כמה שאני לא מחבבת אותה אני לא רואה את זה בתור משהו טוב בשבילה שהיא תיהיה עם רידג'. היא נלחמה הרבה בשביל להשיג אותו.אבל זה קצת פתטי נראה שהיא תלויה בו יותר מאשר שאוהבת אותו. רידג' הגזים ובביג טיים מגיע לו לצאת קירח משני הכיוונים, לברוק ולטיילור מגיע יותר ממה שהוא מציע.

aabbadd

New member
דווקא לא מסכים ../images/Emo58.gif

אני חושב שהפרק היה מאוד טוב ומלא אמוציות - בעיקר של ברוק . ברוק צודקת בהכל , ה"בחירה" של רידג' היא כלל לא שלו ולא תעזור ההתעקשות שלו , הכל מניפולציה של סטפני . אני הייתי מקצין ואומר שהמשולש הרומנטי הוא ברוק-רידג'-סטפני,והאחרונה פשוט חיה את הבן של דרך טיילור !!! ( נשמע סוטה , אני יודע ) . הפרידה מברוק והילדים הייתה מרגשת , רואים שרידג' לא התכוון לבחור בטיילור והוא כבר מתייסר על כך . בכל אופן לא הייתי רוצה לראות את ברוק חוזרת לניק , ברידג'ט הייתה כל כך טובה אליה וזה לא מגיע לה , שיביאו אנשים חדשים לסידרה שיחזרו אחרי ברוק ושרידג' יקנא . בסה"כ פרק טוב .

גרטה1

New member
משעמם!

הפרקים בארה"ב די משעממים ומאכזבים. החלק המעניין היחיד בפרק של יום שני היתה כאמור העריכה בסוף הפרק שגם זה עכשיו מתברר העתקה מצח"מ-למה חשבנו שבראדלי יכול לחשוב על משהו מקורי?! יום שלישי-הפרק הרבה פחות טוב בצפיה מאשר שקראתי עליו. הקטע עם ברוק והופ ממש ריגש אותי שקראתי על זה אבל לא כל כך כשראיתי, למרות שהופ פשוט מקסימה, רובו משעמם-סטפני חוגגת עם סאלי ואריק רואה; ג'קי באה לבקר את ברוק רואה את ניק וממשיכה ב"אתה חייב להיות בשבילה, זה לא הזמן להתחתן" אני רואה את ג'קי הולכת בדרכי סטפני, כבר נמאס. אבל מה ל"אד נראית פיצוץ! מה זה יפה לה כחול. ברוק מטיחה בטיילור ורידג' שהוא בכלל לא בחר אלא כרגיל היה נתון למינופלציות של אמא שלו-שוב בקריאה היה נשמע יותר טוב מהביצוע. ברוק, ברידג'ט והילדים-הצילום מלמעלה קצת מעצבן. החביבות, הדאגה ואכפתיות של ברידג'ט כלפי הופ ממש נוגע ללב בהתחשב הבת של מי, אני לא מבינה איך אפשר לקרוא לכזו בחורה "bitchet" יום רביעי-עוד לא איתי אבל ממה שקראתי נשמע טוב-נראה שקק"ל תיתן הופעה טובה או ככה לפחות אני מקווה. נראה לי שניק עומד לגלות הרבה דברים-על הזיוף של סטפני; על דנטה וטיילור, רק שיזוזו כבר הדברים!

למעלה