משעמם!
הפרקים בארה"ב די משעממים ומאכזבים. החלק המעניין היחיד בפרק של יום שני היתה כאמור העריכה בסוף הפרק שגם זה עכשיו מתברר העתקה מצח"מ-למה חשבנו שבראדלי יכול לחשוב על משהו מקורי?! יום שלישי-הפרק הרבה פחות טוב בצפיה מאשר שקראתי עליו. הקטע עם ברוק והופ ממש ריגש אותי שקראתי על זה אבל לא כל כך כשראיתי, למרות שהופ פשוט מקסימה, רובו משעמם-סטפני חוגגת עם סאלי ואריק רואה; ג'קי באה לבקר את ברוק רואה את ניק וממשיכה ב"אתה חייב להיות בשבילה, זה לא הזמן להתחתן" אני רואה את ג'קי הולכת בדרכי סטפני, כבר נמאס. אבל מה ל"אד נראית פיצוץ! מה זה יפה לה כחול. ברוק מטיחה בטיילור ורידג' שהוא בכלל לא בחר אלא כרגיל היה נתון למינופלציות של אמא שלו-שוב בקריאה היה נשמע יותר טוב מהביצוע. ברוק, ברידג'ט והילדים-הצילום מלמעלה קצת מעצבן. החביבות, הדאגה ואכפתיות של ברידג'ט כלפי הופ ממש נוגע ללב בהתחשב הבת של מי, אני לא מבינה איך אפשר לקרוא לכזו בחורה "bitchet" יום רביעי-עוד לא איתי אבל ממה שקראתי נשמע טוב-נראה שקק"ל תיתן הופעה טובה או ככה לפחות אני מקווה. נראה לי שניק עומד לגלות הרבה דברים-על הזיוף של סטפני; על דנטה וטיילור, רק שיזוזו כבר הדברים!