למה אין סקר חדש

למה אין סקר חדש

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

אמממממ....../images/Emo54.gif

אתה יכול להציע סקר חדש...במקום לבוא בטענות למנהל הפורום, זה יהיה יותר נחמד! תראה זה ממש לא קל לנהל פורום! (מנסיון) ואני בטוחה שיודה ישמח אם יהיו יותר הצעות במקום דרישות! אז אם יש לך רעיון לסקר...לדעתי תעלה אותו לפורום!

רעיון לסקר

מי צריך לחזור בזמן לפי דעתכם 1 פרנק פרקר 2 קרייג דונבן 3 נייט רמזי 4 החייל שפרקר ניצח בפרקים 1-2 סקר טוב ?

הסקר לא טוב...

כי התשובה ברורה! זה גם לא משנה במי כל אחד יבחר...יש רק אחד שמתאים לחזור בזמן! כמו שכתבת "לפי דעתכם"! הסקר אמור להיות שאלה שהתשובה לה היא לא חד משמעית! אלא תלויה בכל בן-אדם בנפרד ובדעותיו! הבנת?

תראה לא קטלתי ולא ניסיתי לקטול

את הרעיון שלך! (אולי זה נשמע/נקרא ככה...אבל זה ממש לא!) ואני יודעת שרק ניסית לעזור...ואני רק ניסיתי להסביר! (לא התכוונתי לקטול! אני מצטערת אם נפגעת
) סבבה, בוא נשמע מה אחרים חושבים!

Master Yoda

New member
הודעה חשובה../images/Emo153.gif

אני שמח שכולם השלימו, אבל בוא ננסה לעשות למנהל החביב חיים קלים ונשרשר. אוקיי? יום טוב
.

Master Yoda

New member
בלי להעליב...../images/Emo153.gif

אני די מסכים עם עין החתול
. התוצאה תהיה 100% לטובת פרקר... האחרים לא ממש באים בחשבון (דונובן אולי... אבל הוא עדיין לא מספיק טוב). אני מנסה לחשוב על משהו עכשיו. אם יש למישהו רעיון, תשלחו לי מסר פה.

Master Yoda

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

הסקר הנוכחי הוצב בשביל שאני אדע עם שווה לי להמשיך את הפינה היומית. למרות שהתוצאות היו חיוביות (רחמים), החלטתי להפסיק את הפינה. אף אחד לא מגיב לה ואני משקיע הרבה יותר מידי כדי שהיא סתם תתפוס מקום בפורום.

../images/Emo7.gif

הפינה היומית הלכה לעולמה!
זה חבל מאוד! כי כתבת את הפינה בצורה מעניינת מאוד!!אהבתי לקרוא אותה! אבל מצד שני, אם לא נפתחים דיונים על הפינה ואנשים לא מגיבים, אז באמת חבל שתשקיע לחינם!
לא נורא!

היא לא תופסת מקום

כל מי שמפסיד פרק יכול לקורא עליו כן זה הרבה יותר טוב מAXN הם כותבי 3 שורות וזהו

למעלה