למה אין מתלבטת ? ? ?

Kingomri

New member
למה אין מתלבטת ? ? ? ../images/Emo68.gif

אם לירוי מתעצל, אז הרשו לי להתנסות בחוויה האור-קולית הזו בעצמי שאלתי אליכם היא כדלקמן: נניח ואתה בחור צעיר, שופע חיים, חייכן ומנוסה, שפשוט כבר לא עושה. נניח ואתה מרגיש שלאחר תקופה כבדה בה העברת חצי תל אביב בין הרגליים נמאס לך, וכל מה שאתה רוצה זה להתיישב לכוס קפה עם בחור מקסים ולא לקום מהספה חמישים שנה. מצד שני, האביר הנצחי ממאן להגיע, ואתה משתעמם בציפייה אתה מחפש אחריו, והוא לא עושה סימנים שמגיע ולחכות אנחנו לא אוהבים האם לזנוח אידיאולוגיה שרק הרכבת לעצמך בראש ולחזור להשתרלל (כן, אני נשארתי תקוע במונחים של 88´) או שמא עליך לאזור עוד הרבה סבלנות, ולהתייבש בפינה עד שאיזה צפרדע יתגלה כנסיך או בקיצור: להתנזר או להתאבזר? מצפה לתשובותיכם בקוצרוח
ראיתם שמוכרים שוקו בשקל?

white star

New member
כמו הרבה דברים לדעתי שנייהם

לחכות לאביר על הסוס הורוד (או יותר נכון להתחיל עם החמוד מהמועדון) זה הדבר המומלץ לדעתי. מצד שני בתקופת יובש כדאי לפעמים "להשתרלל" אחרת זה יכול לפגוע בך (כן זה נכון מחסור פוגע!!!) שלך

ELP

New member
שוקו בשקל זה שבירת שוק../images/Emo70.gif

מממממממממ... אני חושב שהכי טוב שתעשה מה שגורם לך להרגיש טוב... אני רומנטיקן, תמיד הייתי ואני לא חושב שאי פעם אני אוותר על התקווה שהאביר שלי יגיע על סוסיתא לבנה וייקח אותי לשתות שוקו בשקל... אבל ברצינות אני לא חושב שאי פעם אני אוותר על התקווה הזאת, אחד החלומות הגדולים שלי זה כמו שאמרת להתיישב על הספה עם מישהו מקסים ולא לקום למשך חמישים שנה, אבל אני חושב שבזמן שעד שהאביר יגיע, אני אמנם לא מתכוון להעביר כל אחד בין הרגליים אבל אם פה ושם אני רואה מישו אחלה אין שום סיבה לא לעשות סיבוב...

.m

New member
הגבר הנכון...

"זה נכון שלפעמים צריך לחכות שנים לגבר הנכון, אבל זה לא אומר שבינתיים אי אפשר להשתעשע עם הגברים הלא נכונים..."
mai

Liroy25

New member
לירוי מתעצל??? ../images/Emo46.gif

גיברת!!! לפני שאני משסה בך את
תרגעי ומהר!!
מה כדי לעשות? לא יודע, לא חושב שיש כאן תשובה אחידה שכן האחד לא פוסל את השני. לדעתי מה שכדי לעשות זה לזרום עם מה שבא לך באותו הרגע, בלי לחפש הגדרות ומסגרות. הכרת בחור חמוד ובא לכם להזדיין? לך על זה. לא בא לך? אז לא. הנקודה היא שגם הסטוץ שפגשת הרגע יכול להתגלות בהמשך כאביר על הסוס הלבן ואם לא הרווחת אולי חבר טוב.

למעלה