למה אין כלום באתר שלכם?

ronen1981

New member
סליחה איזה מגבלה חלה עליכם

כמפלגה שלא חלה על שאר המפלגות????????????????? אם כל הכבוד בעיתון יום שישי היתה כתבה על מימון ושם במפורש דובר על כך שתרם לכם לא מעט כספים.(כספים שכמפלגה אסור היה לכם לקבל.)

user32

Well-known member
מנהל
אל תספרו לי סיפורים

לתחזק את האתר עם האנשים שיש לכם זה ממש לא בעיה. אין לכם איזו אפליקציה מתוחכמת בסה"כ HTML בסיסי עם טיפה פלאש שכל ילד בן 17 יעשה לכם ב50 ש"ח. חוץ מזה, תחזקו את זה בעצמכם. בטוח אחד מחברי הוועדות יכול לעשות את זה חוסר תקציב זה לא תירוץ לעצלנות!

nirdagan

New member
אז מה אתם שווים?

מפלגה שמייצגת את בעלי ההון, אבל גם הם לא מאמינים בכם ונותנים לכם כמה ג´ובות לעדכון אתר האינטרנט.

snift

New member
וכן, בגל שאסור היה

לנו לקבל אותם, מסתבר שלא קיבלנו אותם !!! תגיד - אם אתה כותב את השקר הזה מספיק פעמים במספיק פורומים אתה מתחיל להאמין בו בעצמך ?

user32

Well-known member
מנהל
למה אין כלום באתר שלכם?

הוא ממש לא מעודכן. באירועים יש את ההזמנה לכנס שנערך לפני חודש.. אין את שמות המועמדים (גם לא יזיק לפרט קצת עליהם) העיתון "יפורסם בקרוב" כבר באותו מצב מאז הקמת האתר מה יהיה חבר´ה? להחזיק אתר אתם לא מצליחים אז איך אתם מתכוונים להיות בכנסת?

שלום וברכה

קודם כל מתנצלת על חוסר נוכחותי. הייתי חולה מאוד, מבוצרת בין השמיכות, האנטיביוטיקה והטישיו. אני עדיין בחופשת מחלה, אבל מסוגלת לתקתק תשובות
מה זאת אומרת "מה יהיה חבר´ה"? למה שום תשובה לא מספקת אותך? יש אתר אינפורמטיבי ומתומצת, עם המצע וטלפונים להתקשרות. אין לנו תקציב לתחזוק אתר. אנחנו בלי גרוש על התחת. את שמות המועמדים/ות ניתן לראות באתר של הכנסת

user32

Well-known member
מנהל
אני מוכן לעשות את זה בחינם

אם כל כך קשה לכם לכתוב כמה עמודי HTML, תשלחו אליי את החומר ואני יערוך את זה ואז תוכלו להעלות את זה לאתר. [email protected]

למעלה