למה אין הי ום פרק?

היום אין פרק בגלל שההפקה רוצה למשוך את העונה

עד מאי ולעניין השני, בתוכנית לפני חודשיים וחצי, השתמשו בשיר שכתב חייל שנהרג לפני כמה שנים, בלי לבקש רשות מבעלי הזכויות על השיר. זה היה פשר השקופית בהתחלה.

בפרק הקודם הראו תקציר לפרק

שהיה אמור להיות היום? מה הסיבה שהם משקרים לצופים שממתינים לפרק הזה? עושים מהצופים צחוק?

אונגי2

New member
ראיתי עד עכשיו את הפרק, דווקא נחמד

נחמד להיזכר בפרקים שבהם הסדרה הייתה מעניינת ומותחת. אבל אחרי הפרסומות שיש עכשיו יראו מה קורה כשההפקה יותר מדי מתערבת, והופכת את התוכנית לשעמום גדול. אז את מה שנשאר, אני לא מתכוון לראות.

l סיו l

New member
וואי לא יכלתי לשמוע יותר את המילה "ראוי"../images/Emo46.gif

זה פשוט שיגע אותי. אבל תודו,היא ראויה להיות בחבר הראויים

אונגי2

New member
"השופט" הדומיניקני

שכמעט גמר על מרינה כשהיא רקדה, בטח יסכים איתך...

אונגי2

New member
ורה היא אחת מהמתמודדות

שעפו בגלל אותה משימה ארורה עם הריקודים. היא מאודלא ראויה בחבר המושבעים. אם ההפקה לא הייתה מתערבת, אולי היא הייתה נשארת עד עכשיו במשחק. רק אנשים שמעריצים את דן/ג'יבארו בצורה עיוורת, ו-"השופטים" הדומיניקנים שההפקה שתלה (ושמן הסתם, גם אם ההפקה לא הייתה אומרת להם, היו אוטומטים בוחרים במרינה), יכולים לחשוב שלורה, או לכל אחד אחר מסבאנה הגיע לעוף אחרי האיחוד.

idodo cohen

New member
פרק הלקט- שיקרי, ובעיקר מרגיז מאוד

למרות שבחלק מהמקרים הם עשו עבודה יסודית וטובה, ובד"כ הציגו את האנשים פחות או יותר כמו שהם, ככה לפחות נדמה לי.. כל הצגת התגלגלות המשחק, ובעיקר השלבים הקריטיים שעיצבו את המצב הסופי שלו, בפירוש מחרפנת. הם לא מצאו לנכון לציין שלאיחוד הגיעו יותר חברים מסבאנה? חמור מזה- הם לא מצאו לנכון להזכיר מה גרם ל"נפילה", לכאורה, של מושיק בפח [שוב לכאורה]? אה, נכון, כי לא הייתה נפילה כזאת. הם אפילו לא שידרו את אתגר ה"כח הכפול" המרקד, ותפקידו המרענן והכל כך חסר תקדים [והיגיון] בהישרדות - ביטול שני קולות. שנתפר למרינה, כאילו שזה לא ברור למישהו. האמת, מההתחלה ועד הסוף, לא ברור לי מה ההפקה חשבה לעצמה. כלומר, יצא שבאמת חבורה של אנשים די משכילים וצוות חזק הגיעו לאיחוד עם אמירות בעלות מסר חיובי. למה היה דחוף להם, כהפקה, לבחור במסר של נעמה ["המתוחכם שורד"], אפילו שבמשחק, על פניו, זה בכלל לא הוכיח את עצמו [וללא התערבות ההפקה, גם בפירוש לא היה מוכיח למראית עין] ? מה הם רצו להוכיח בזה? בלי התערבויות ההפקה היה נוצר משחק כל כך מעניין... אישי, עם מועצות שבט שבאמת יש בהן עניין ומתח. אבל מאז האיחוד המשחק נהייה כל כך.. כלכך משעמם. אוי, ועוד דבר. את ההעברה של דן לשבט הבנות- הם גם לא טרחו לשדר. אפילו לא לאזכר, באיזשהו אופן. חבל.

Cloud Strief

New member
דווקא אני ממש אהבתי את פרק הלקט

למרות שההצגה של המודחים בדרך כלל באה שנשארים רק שני שורדים לפחות ככה באמריקאית אבל זה היה נחמד להיזכר במתמודדים לראות איזה דרך ארוכה הם עשו ואתה שוכח שהם רק רצו להראות את המתמודדים שהודחו לא מה קרה בדיוק ואיך הם הודחו ומה קרה באותה משימה ספציפית ולדעתי ערוץ 10 לא ניסה להוכיח כלום רק הוסיף פלפל לתוכנית שעמדה להדרדר כמובן שאף אחד לא יכול לצפות מה היה קורה אם הם לא היו עושים העברות אבל לדעתי פשוט שבט גיבארו היה מנצח בכל האתגרים וסבאנה היו נעלמים ובגלל זה היה חשוב להם לעשות שינוים וכן לא טעיתי עם שבט גיבארו, לא לשכוח שהפעם הראשונה שהם התערבו הם העבירו את נועם לסבאנה מה שהקנה להם ניצחון ומהנקודה הזאת זה התחיל ליהות לא מאוזן

blasi

New member
למה לא הראו שיעל עפה?

בתוכנית של היום הראו את הקטע ששחר עפה,ושם זה נגמר... הרי בתוכנית האחרונה יעל עפה מהמשחק מה קרה ששכחו אותה?

למעלה