למה איבדתי מישהי

למה איבדתי מישהי

אז לא היינו חברים, רק ידידים, ולא התיימרנו למעבר לזה. היא לא בדיוק מה שחיפשתי וכך גם אני בשבילה. זה לא הפריע לנו לספר זה לזה על הכל, ממש הכל. עכשיו היא מצאה חבר. אומנם היא עדיין בקשר איתי, אבל אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שאהפוך לסתם מטרד בשבילה. היא לא תכעס עלי, סתם לא תרצה לראות אותי, כי כבר יש לה חבר. היא לא תחשוב שאני רע, היא תזכור שאני מקשיב ומבין, אבל היא לא ממש תצטרך את זה, כי כבר יש לה חבר. יום אחד הם ייפרדו, היא שוב תצטרך אותי, אבל אני לא אדע מזה - אני כבר לא אהיה בסביבה והיא תשבור את הראש איך היא איבדה אותי. ואני - אם אדע מזה לא אשמח. אני רוצה שיהיה לה טוב. אני רוצה שהיא תהיה עם החבר הזה, אם זה מה שעושה לה טוב. אבל אני יודע שכבר לא אראה אותה יותר. נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה

tairon

New member
א-י ערב טוב לך

חבר טוב תמיד צריכים אפילו שיש בן זוג... וכחבר טוב אתה אמור לפרגן לשמוח ולהיות שם כחבר נכון שעכשיו היא תבלה יותר זמן עם החבר אבל אני מניח שתדע לתת לחברות שלכם את התשומת לב אל תאבד חברה ושהיא לא תאבד חבר כי כאלו לא מוצאים מהר... בהצלחה לשניכם

דעתי כדעתך אבל

הבעיה היא אם היא אכן מודעת לכך. יש לי כבר נסיון עם מספיק בחורות שהיו ידידות שלי אבל ברגע שהן השיגו חבר הן לא היו צריכות לא את הפירגון שלי ולא נעליים. וזה לא שאני לא מפרגן. וזה גם לא שהן בחורות לא טובות. הן לא היו מודעות לזה שקיים אצלן יצר האנטיפטיות שמתגלה כשמוצאים חבר. אני חושש שגם זו שמדובר בה כעת לא מודעת לזה ופתאום היא תתייחס אלי כאל מיותר. אולי היא לא יודעת שעליה להזהר מזה. לכן אני מפחד. לכן אני מתכוון להסביר לה את זה כך שאם היא אכן ידידה אמיתית ונאמנה היא תבין ואם היא אכן אינטיליגנטית (והיא לחלוטין לא בחורה מטומטמת) היא תבין את התהליך התת מודע הזה שהיא עלולה לעבור.

tairon

New member
לא מבין בחיי שלא ...אותך אותה

תגיד לי לפני החבר שהגיע הייתם מסוגלים לשוחח על הכל!!! משפט שלך מה קרה לשיחות להזמין אותה לקפה ולשבת לשוחח איתה היא חברה שלך אמור לה מה מטריד אותך שתף אותה מה זה הקטע הזה? פתאום חדלתם לדבר? אתה יודע לטנגו צריך שנים! שב איתה ותשוחחו ואני שם לב שזה מין תבנית התנהגות שלך כי זה קורה לך שוב..ושוב אני מציע לך לא לוותר וללכת לשוחח על הכל כמו חברים טובים

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות...

אני אמור לפגוש אותה בימים הקרובים - אני רק מקווה שזה לא ייתבטל פתאום - ולשתף אותה בזה. אני לא דורש ממנה כלום, אני רוצה שהיא כן תישאר עם החבר כדי שיהיה לה טוב, אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת לזה בחורות שיש להן חבר עלולות לאבד את הראש ולהתייחס לידידים שלהן כאל לא חשובים. היו לי כבר כמה מקרים כאלה וזה דווקא בגלל שאותן בחורות לא היו מודעות לזה שהן יכולות להיות כל כך אנטיפטיות פתאום. אני רוצה לתת לה חומר למחשבה ואני יודע שהיא סומכת על שיקול הדעת שלי.

למעלה