למה אהבה? וכיצד

• פותח הנושא sgc
  • פורסם בתאריך

sgc

New member
למה אהבה? וכיצד

"אהבה היא לא אוטופיה בלתי מושגת" חברים/חברות יקרות מרכז "הסולם" מזמין אתכם לקורס בנושא של אהבה וזוגיות, ע"פ פנימיות התורה, שיעסוק בנושאים הבאים: 1. למה אני עדיין לבד? מדוע קשה לי מאוד למצוא בן זוג רציני? איך משנים ואפשר לשנות את המציאות הזו? 2. מדוע מי שאני רוצה, לא רוצה אותי וההיפך? מדוע קיים המשחק האכזרי הזה? ע"פ תורת הסוד יש משמעות ניסתרת לדבר, מהו הסוד? אפשרי להפוך את הקערה, איך? 3. מדוע ההתלהבות עם הזמן יורדת או לפתע נעלמת? מהו סוד הדבר? האם זה סימן לקשר לא טוב? איך מחזירים את ההתלהבות? 4. לדעת להחזיק קשר טוב – זו אמנות ! קיימים 4 שלבים הכרחיים בבניית קשר אהבה אמיתי, מה הם? 5. האם כל ההיכרויות עד עתה ומי שאפגוש בעתיד הם יד המקרה? האם אפשר לכוון את המזל? מה לעשות כדי "למשוך" את הבן זוג המתאים? 6. איך אדע לבחון אם הבן/בת זוג מתאים לי לנישואין? כמה זמן צריך להכיר? האם זה תלוי בזמן? ע"פ איזה קריטריונים להחליט? האם לסמוך על האינטואיציה, על הרגש הפנימי? על השכל? לכל השאלות הללו , ולכל ייסורי ונפתולי האהבה שאנו חווים יש סיבות מאוד מדוייקות שנעלמות מאיתנו, אולם החדשות הטובות הם שלפנימיות התורה יש הסברים, לא רק לסיבות, לקושי, אלא גם לתשובות, אתם מוזמנים לקורס "ל"ב נתיבות אהבה" שהינו קורס בלתי נשכח שיפתח לכם עולם שלם של הבנה ומודעות של מה קורה איתי ומדוע, איך יוצאים מהקשיים, ומפת דרכים אמיתית להגיע לדבר הכי גדול שיש- אהבה. הקורס "ל"ב נתיבות אהבה" בן 10 מפגשים, יתקיים במרכז בבית מדרש "הסולם" בר"ג, בהנחיית ניר לפידות בימי ב' החל מה- 28/05/07, בשעה 20:30 . www.hasulam.co.il רח' 'זבוטינסקי 128 ר"ג קומה ב'- (מעל סופר כדורי) ליד משטרת ר"ג זה הזמן וזה הרגע להרשם (מס' המקומות מוגבל) לפרטים נוספים יש לפנות למספר- 050-3143350 ,0503141111 נשמח לראותכם .

touti

New member
כל זה בקורס?

נראה לי כמו חיים שלמים ללמוד את זה ולחזור בגלגול כדי להמשיך ללמוד :)

למעלה