למה...אבל למה...

למה...אבל למה...

הומואים מתחילים איתי!! ולא בחורות !!! בנות...הושיעני מידם של סוטים...*אמר הסוטה*

רסמי היא חופרת

אבל צודקת אחי יש בך מין ההומופוביה אבל לא נורא תתגבר על זה

daniella1980

New member
אתה התחלת עם

ענייני החפירות, והבחור מעליך הולך בעקבותיך. כולה מחברת כמה מילים לכמה משפטים, קצת תוכן לא יזיק לאף אחד דני חייל. (מה הקטע עם החייל???)

שמעי אני ציינתי עובדה

ואין מה לעשות את חופרת למרות שכיף לקרוא את החפירות האלה (לפעמים) הקטע עם החייל זה הכינוי שלי בצ`ט אז כבר נשארתי עם זה כאן חוץ מזה שאני באמת חייל

daniella1980

New member
בכיף בכיף. תודיע כשלא כיף

ואשתדל לתקן את דרכיי. ותכלס, הייתי מחליפה ניק אם הייתי אתה. הוא חסר אישיות, כאילו כל מה שאתה זה חייל - ורובם בגיל שלך הם חיילים, אפילו די הרבה דני-חיילים:)

ורק אני (הניק) מיוחד!

אוח כמה שאני סמוק מרוב מחמאות דניאלה! לא יזיק לך לפעמים לשלוט בעצמך... *כוסון שהתפרע לו עם המחשבות ועם המכחול בדמיון...*

daniella1980

New member
בקיצור, במקומך היית מוחמאת וזהו

אין צורך לגדף את אלו שהתחילו איתך ומצאו בך אדם מושך. למה אתה לא מסוגל פשוט להיות מוחמא מזה?

אויי חופרת!

ומה קורה בהקשר לזה ש"ההוא", שאני *הומופוב* בגללו כבר מדמיין איך הוא *מפבב* אותי... ואיך ה"אחר", שאני כבר לא *הומופוב* ממנו כי אני כבר מה"הוא" שם עליי יד בנסיעה... ואיך ה-ענק הלא נורמלי ההוא אמר לי ...ואני בשיא התמימות..."תביא רגע את היד שלך...כמה זמן לא נגעתי ביד של ילד בן 19..." מוסר ההשכל הוא... לא תמיד כדאי לעלות בטרמפים במיוחד אם אתה *הומופוב* "כוסון שכבר היה מעדיף להיות ...מחפרון..."

daniella1980

New member
חח אכן חוויות קשות.

והתלהבת קצת מהטיית שורשים למילים שלא קיימות.

Single Malt

New member
תכלס, תגיד תודה ושתוק

אין דבר יותר מחמיא ומוסיף לאגו מזה שמתחילים איתך.. מה זה משנה אם מדובר בגברים או נשים? קבל את זה כמחמאה, אתה לא חייב לעשות עם זה משהו אתה יודע.. מה הקשר בכלל לסוטים? כל כך הרבה פעמים התחילו איתי גברים וזה רק החמיא לי.. זה מספיק קשה היום לגבר להתחיל עם גבר במדינה שלנו אז כשזה כבר קורה ומישהו עושה את המאמץ? זו רק מחמאה...

אתה צודק...היום אחד התעקש שאני

אבוא לסטודיו שלו מחר ושיעשה לי *בוק* ונראה לי שרק מה שהוא רוצה לעשות זה (דניאלה, את תמותי על הטיית השורשים הנ"ל) *לבוקק* אותי . "כוסון המבוקק..."

למעלה