למה אבי קולמן

shavitmass

New member
למה אבי קולמן

שלום לכולם, הדרך אל הקלפי (– או למה אבי קולמן!) שמי שביט מס - מספר 2 ברשימת אופק למועצה - אשמש כחבר מועצה במועצה הנבחרת (הרשימה בראשותו של המועמד לראשות אבי קולמן) אני בן 41, גרוש ואבא ללי-אור (בת – 10). בסוף חודש אפריל 2008 לאחר שאף מועמד לא הציג את עצמו לרוץ לראשות המועצה ולאחר ששוחחתי עם רבים וטובים ממנהיגי הישוב תושביו ועסקניו ...הצהרתי על כוונתי להתמודד לראשות המועצה (הייתי הראשון שהרים את נס המהפכה),התחלתי בגיבוש מטה, ערכנו מספר חוגי בית! וערכנו מספר רב של פגישות פעילים ופגישות אחרות. בין היתר נפגשתי גם עם מיקי אקרמן, מנדי רבינוביץ', אבי קולמן, ישי יצחקי, צפריר, איציק קרן, גולברי ועוד. המטרה הראשונית שלנו כקבוצה הייתה: צירוף של מרבית הכוחות בישוב מנת לחזק את מועמדותי אל מול מועמדותו של איציק גולברי (שהיה ברור שיתמודד), וכל זאת לשם ביצוע השינוי הכל כך מתבקש בניהול הישוב לחמש השנים הבאות. מכיוון שטובת הישוב בראש מעייני !! כפי שהוכחתי במהלך כל תקופת התנדבותי למען הישוב - 3 שנים כיו"ר וועד שכונת בנה ביתך בקדימה, כחבר בהנהגה מוסדית של ניצני השרון, כמתנדב במשמר האזרחי בעבר וכמתנדב טרי שוב במשא"ז, מתנדב בצופים, מנחה של יזמים צעירים (בהתנדבות) שנה שעברה של החברה היקרים מצורן מבבית הספר רבין והשנה (לראשונה) בחטיבת הביניים "גוונים",כחבר בוועדת ההיגוי להקמת התיכון וחטיבת הביניים ועוד.... הצהרתי מראש בפני חברי לדרך, שאם יהיה מועמד ראוי שיעמוד לפחות בשני קריטריונים (שעבורי באופן אישי חשובים) אתמוך בו על מנת שניצור רשימה מאחדת אחת (זו לדעתי טובת הישוב!) הקריטריונים שהצבנו לעצמנו בעל יכולת לאחד יותר חלקים מהישוב ובעל : 1. יכולת וניסיון ניהולי מוכח! במנגנונים שונים לאורך שנים. 2. עשייה למען הקהילה -> מעורבות בחיי הקהילה!! לדעתי כל ראש ראשות (ובטח נציג ציבור חייב להיות מעורב מאד בחיי קהילת בוחריו!!)!!! אבי קולמן עבר אצלנו את שני המבחנים הראשונים שהצבנו לעצמנו. אבי ואני נפגשנו מספר רב של פעמים כולל פגישות מרובות משתתפים, שבהן נשאל אבי שאלות קשות ונוקבות בהן אבי הוכיח שהוא האיש המתאים לתפקיד ראש המועצה. העשייה הציבורית בהתנדבות של אבי קולמן (6 שנים בראש שבט הצופים בהתנדבות שלאחריהן הוכיח שוב את יכולתו במימוש חזונו כראש הנהגת שרון צפון, שעה שחצה את ההנהגה לשני הנהגות... בראיה של היום הכפיל את כמות הצופים בהנהגה מכ- 5000 פעילים ללמעלה מ- 10,000 פעילים !!). אני מאמין ביכולותיו של אבי לנהל את הישוב שלנו בצורה מקצועית ,ראויה, שקופה, תוך הפגנת מנהיגות , רכות, אבל גם יד קשה כשיהיה צורך, תוך יכולת ללמוד באופן מהיר ויסודי נושאים מגוונים. היכולת של אבי קולמן לרכז לעשייה קשה ושוחקת של מערכת בחירות, קבוצה איכותית שפעולת לאורך חודשים בהרמוניה ,מראה על יכולתו לנהל עבודת צוות איכותית, לנהל, להניע את האנשים הטובים לפעולה עבור הישוב ועבור השינוי שאנו מובילים ,הדגישו לי שוב כי הוא הבחירה הנכונה לתפקיד ראש המועצה שלנו. כמי שנמצא שעות רבות בקלחת הפוליטית ויודע (מאד) מקרוב את הלחץ בו עומד המועמד הבודד בצמרת ...אני מוכיר ומעריך את היכולת של אבי קולמן לעמוד בפני לחצים ,את מהירות המחשבה שלו ויכולת הקליטה המהירה שלו! תכונות שבהחלט עושות אותו לראוי מאד לעמוד בראש המועצה המקומית בחמש השנים הבאות. אני רואה בחברים שלי, חברי סיעת "אופק" ,נציגים של כל אחת ואחד מ- 18000 תושבי הישוב!!! אני בטוח שכל אחד מהם ימשיך לעשות למען הקהילה מתוך אהבה ושליחות , כפי שעשינו בעבר ואנו עושים כיום בהתנדבות במסגרות השונות. עם הקמת המועצה בראשותו של אבי קולמן ימונה סגן בשכר מצורן ויקודמו פרויקטים שונים בישוב כמו: רה-אירגון במחלקת החינוך ומינוי מנהל/ת למחלקה וממונה על החינוך לגיל הרך,יתבצע סקר צרכים ותקבע תוכנית עבודה לשיקום ושדרוג מערכת החינוך, נפעל למען שמירה על צביון הכפרי של הישוב, שמירה על הסטאטוס - קוו הדתי , תוך מתן דגש לבניית בית כנסת מרכזי בצורן, שיפוץ של בית העלמין , וכיו"ב, נפעל ליישום מיידי של תוכנית הביטחון, שדרוג השירות לתושב וזמינות המידע (דרך אתר האינטרנט של המועצה ופרסומים שונים) , בניית תוכנית חומש וקביעת סדרי עדיפות ולו"ז לביצוע פרויקטים ועוד, מציאת פתרונות למחוסרי דיור ומשפחות חד הוריות , פתיחה מיידית של מועדון גיל הזהב בקדימה ושדרוג השירות במועדון גיל הזהב בצורן, מציאת פתרונות להיסעים בישוב ומהישוב החוצה ובחזרה, מציאת פתרונות לעיסוקים לבני הנוער במסגרת הישוב כולל חיזוק תנועות הנוער – בני המושבים, בני עקיבא והצופים, נפעל ברוח החלטות המועצה היוצאת לגבי פיתוח רמת אמיר כמו לגבי שמירה על כספי הפיתוח של רמת אמיר ב"קופה נפרדת" לשדרוג תשתיות רמת אמיר, נפעל להרחבת כבישי הגישה לישוב מפרדסיה ומכוון צומת דרור ועוד. כולי תיקווה שההסבר יסייע לכל אחת ואחד מאיתנו להעביר את המסר לשאר חברינו התושבים, על מנת להביא את מירב הבוחרים לתמוך במועמדותו של אבי קולמן לראשות המועצה כי מגיע לנו יותר! בתקווה לבחירות הוגנות ובתקווה לשיתוף פעולה פורה עם כל נציגינו הנבחרים במועצה הבאה! שלכם, שביט מס- מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן. חבר המועצה הנבחרת.

Master Stav

New member
יופי של פוסט איש

אהבתי את ההתחיבות בתוכו ואני בטוח שתפעל לאישוררן המלא והבאתן אל הפועל תודה לך ...עוד שבוע מנגל ...

למעלה