למדתי לשתוק

למדתי לשתוק

למדתי לאחרונה לשתוק להבין דברים בשתיקה לראות דברים ולשתוק ורק ביד רכה ללטף לרכך את הכאב הפנימי בלי להשתמש במילים רק במגע רך ומענג להעניק אהבה אז שהכאב חולף פורצים המילים בריקוד ועוטפים את שנינו יחד אוהבת וגם אוהבת שהתחברו במגע הזה מענג את הזוג הקסום המלטף וגם המלוטף המחייכים זה אל זו בלי לומר מילה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך המון בריאות אהבה ואור ,יקרתי ../images/Emo25.gif טלי

קשה לחיות ללא אהבה

קשה לי להרדם מלא מחשבות מעסיקים את מוחי , רוב הזמן אני עם כאבי ראש אני מדברת עם הקירות אבל הם כבר לא מקשיבים לי , משועממים מהספורים שלי, והפסיקו לענות לה . למדתי לדבר באמצעות האצבעות לכתוב את המחשבות שלי במקום להשתמש במתרי הקול שלי , למדתי לשתוק בציבור אז הקושי בשינה זה שאני למעשה חיעה לבד, בבועה שבניתי לעצמי שם טוב לי ושמח לי, ומשם יוצרת בהנאה , שירים וקטעים של מלל . לפעמים מדברת עם הקירות ,מה שאני צריכה כיום זה חברה אנושית כי בכל ההתמודדות הזו שלי כיום אני לבד בבית רוב הימים וגם בלילות נכון שמדי פעם משוחחים איתי בטלפון, מתעדכנים מה קורה בבדיקות בעבר גלשתי בצטים זה פתר חלקית את הבעיה אבל בצטים לא ניתן לפרוש את הבעיות שאני מתמודדת איתם זה גדול עליהם , הם באים לצחוק להעביר שעה בכייף הכתיבה הפורום יותר רצינית , אז אפשר לחשוף חלק מהמצוקה אבל הבעיה שאני מאד מורכבת מבחינה רפואית בגלל העבר האנקולוגי שלי זה מסבך כל טיפול ובדיקה הכי פשוטה כיום , מזלי שאני לא בכיינית , ויודעת להתמודד לבד, בלי להשתגע מהלבד, לרוב הולכת לבד לבדיקות ואם צריך ךארגן מלווה אז קוראת לדודה שלי , אחות של אמי . מנסים לסדר מתנדבת שתכנס אלי הביתה במהלך השבוע ותוציא אותי בכח מהבית , למעשה הכח להתמודד בא מההסתגרות מהסביבה , לא רוצה לראות פנים עצובים , זה כבר המון שנים מהיום שהצביעו עלי כמו זו שאחותה נהרגה בצבא , הלו , סליחה, אבל אני ממשיכה לחיות למה להתאבל עלי זה הקטע שגרם לי להסתגר בבית בפינה שלי, לכתוב שירים עליזים ולפעמים חרמנים כי אני רוצה להרגיש כמו כולם נערה שובבה הכלואה בגוף של אשה בוגרת , מרגישה כמו בת 16 למרות מה שעברתי , למרות 50 שנותיי , למרות המחלות הכרוניות שגורמות לי להסתגר ליד המזגן , לנשום אויר קר לחייך ולחיות בכייף בכוכב שלי . והאנשים פה באמת אהובים עלי , כי אתם מכירים את נפשי, גם את זו שכותבת שירים על חשק ואהבים. שעדיין רוצה לחוש אהבה , אהבים , וגם אהובים מאמינה בכח המרפא של האהבה , ויודעת שבמצב שלי לא אוכל לבנות כרגע קשר של אוהבים ואהבים כי זה מפחיד אנשים בריאים התיק פנדורה שנושאת על גבי

נסיכת הכוכב שלנו../images/Emo24.gif

יקרתי המתוקה ,סבלנות וסובלנות הם הכלים שאת זקוקה להם עכשו . שולחת לך כוחות ,אהבה והמון תפילות לבריאות טובה . נסי לשמור על האופטמיות שלך ,ולהקיף עצמך באנשים שמחים . מאחלתץ לך החלמה מהירה ..ותמיד פנויה עבורך .. אז אנא נצלי זאת ..

נסיכה יקרה

.......כולנו עוברים תקופות קשות ........געגועים מתעצמים כשאנו זקוקים לכתף שכנגד .....קחי לך זמן תני לגופך להחלים ... והוא יחלים רק בשמחה ..... מצאי לך סיבות לחייך ....קראי ספרים אופטמיים ....לכי להרצאות של חשיבה חיובית ומודעות ... .............חזקי את נפשך.........ותתחזקי גם בריאותית .........תני חיוך החיים יפים.../images/Emo9.gif.......גם עם לפעמים קשים../images/Emo10.gif ........ ...........לא מעמידים אותנו בנסיונות שלא נוכל לעמוד בהם .......קחי החלטה ותתחלי לשמח את עצמך...מצאי לך חוגים ..... ויאלה להתחיל למלא את חייך בצחוק ...ואהבה תגיע גם ...המון איחולי בריאות ואושר.........../images/Emo140.gif

זה קצת מורכב

אני אמורה לעבור ניתוח דחוף , המועד יקבע ע"פ התור במחלקה הכירוגית , כי זה דחוף וניתוח שני שהייתי אמורה לעבור נדחה בגלל הסיכון אז מפצלים את מה שהם חשבו לאחד בגלל הסיכון להרדים אותי העניין שאני סוחבת כמה מחלות כרוניות בגלל העבר האנקולוגי שלי שעושים את החיים למסובכים יותר וכל דבר פשוט מסתבך ומאריך את ההחלמה , ואני כיום תלויה באחרים , לחיים שוטפים , ואני צעירה מכדי להפעיל את חוק הסיעוד , אבל אני חיה לבד , וזה אומר להתאמץ לתחזק' בית למרות הקושי אם לא הייתי חיובית, לא הייתי סוחבת מזמן, אבל כיום זקוקה לעזרה מאחרים אני יודעת לתת ופחות יודעת לבקש עזרה , פתאום צריכה מישהו לידי וזה חדש עבורי .

yamkachol

New member
היי נסיכונת...

נהנתי לקרוא את דבריך, והזדהתי עימם במידה מסוימת. בנוסף לברכות שכבר בורכת , אני מוסיף, שתיהי (ותחפשי) להיות עם אוהביך, ומקבליך. הרוצים בטובתך. שולח לך חיבוק, המשיכי להתמודד כפי שאת עושה - יישר כוח.

למעלה