למדתי - חלק א´

ODED99AA

New member
למדתי - חלק א´

למדתי למדתי שאי אפשר ליגרום למישהי לאהוב אותך כל מה שאתה יכול לעשות זה להיות מישהו שאפשר לאהוב השאר תלוי בהם שלא משנה כמה שאיכפת לי יש כאלו שלא איכפת להם בחזרה. למדתי שלוקח שנים ליבנות אמון ודרושה רק דקה כדי להרוס אותו למדתי שלא משנה מה יש לך בחיים אלה מי יש לך בחיים שחשוב למדתי שאתה יכול להסתמך על קסם אישי למשך כ-50 דקות אחר כך רצוי שתדע משהו למדתי שאתה לא צריך לנסות להיות טוב כמו אחרים אלה כמה טוב אתה יכול למדתי שלא חשוב מה קורה לאנשים אלה מה הם עושים בנידון למדתי שאתה יכול לעשות משהו בשניה שיכאב לך בלב לכל החיים למדתי שלא משנה כמה דק תחתוך משהו תמיד יהיו לו 2 צדדים למדתי שלוקח לי הרבה זמן להפוך לאדם שאני רוצה להיות למדתי שיותר קל להגיב מאשר לחשוב למדתי שאתה תמיד צריך להיפרד מאהוביך במילות אהבה כי זו אלולה להיות הפעם האחרונה שתיראה אותם

אני.

New member
כנראה שהיינו באותו שיעור..

השיעור של חיי רק את הידיעה אם באמת למדנו..ואיך מישמים.. נבדוק בשיעור הבא.-אם יהיה אי פעם.

ODED99AA

New member
למדתי-חלק ב´

למדתי שאני יכול להמשיך ללכת הרבה אחרי שאני חושב שאני לא יכול. למדתי שאנחנו אחריים למעשינו וחא משנה איך אנחנו מרגישים בנידון למדתי שאו שאתה שולט ביחס שלך או שהוא שולט בך. למדתי שלא משנה כמה יחסים הם חמים ולוהטים מוטב שיהיה משהו אחר בימקומם כי תשדוקה היא דבר חולף למדתי שגיבורים הם אנשים שמוכנים לעשות הכל בלי קשר לתוצאות. למדתי שצריך להתאמן כדי להיות מסוגל ליסלוח. למדתי שיש אנשים שאוהבים אותך מכל הלב אבל פשוט לא יודעים איך להראות לך את זה למדתי שכסף הוא דרך מעוותת ליסגור חשבונות למדתי שהחבר הכי טוב שלי ואני. יכולים לעשות משהו ביחד או לא כלום ועדיין להנות למדתי שהאנשים שנידמה לך שיתעללו בך כשמצבך יהיה גרוע הם באצם האנשים שיעזרו לך לחזור לעצמך. למדתי שליפעמים כשאני עצבני יש לי את הזכות להיות עצבני אבל לא את הזכות להיות אכזרי למדתי שידידות אמת נימשכת למרות המרחק הרב וכנל גם לגבי אהבת אמת למדתי שלמרות שמישהו לא אוהב אותך בדרך שהייתה רוצה שיאב אותך זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך מכל הלב למדתי שבגרות קשורה יותר לניסיונות שהיו לך בחיים ולמה שלמדת מהם ופחות קשור למיספר ימי ההולדת שחגגת למדתי שהמישפחה שלך לא תמיד תהיה לצידך זה אוליי ישמע מצחיק .אבל אנשים שאתה לא קשור אליהםיכולים לידאוג לך ולאהוב אותך וללמד אותך לסמוך שוב על אנשים (במישפחות מאמצות) למדתי שלאר משנה כמה טובים הידידים שלך הם עלולים ליפעמים ליפגוע בך וועליך ליסלוח להם על כך

אני.

New member
ואני למדתי...

את כל מה שאתה למדת עם תוספות קטנות: למדתי שיש דברים שאולי תלמד לחיות איתם אבל לעולם לא תוכל לסלוח עליהם. למדתי שלפני שמתחברים....שלפני שנחשפים..שלפני שמפילים את החומות. שלפני שנותנים את המפתח ללב. צריך להביט עוד רגע,לבדוק,לא לבטוח.. למדתי שתהיה הנפילה הכי גדולה שתהיה תמיד יש בשביל מה לקום... למדתי שאלה שהם שם בשבילך הם החברים הכי טובים בשבילך ולמדתי שתמיד יש מחר עם תקווה לטוב יותר.. אני<שתמיד נדחפת כשזה נוגע בה>

סילבסטר

New member
לא רק אתם ...

כולם למדו את זה ,זה נקרא ביה"ס של החיים מדור לימודי חובה אגף התמודדות עם המציאות רק אסור לאבד את האמון בבני אדם תן אמון לרוב לא תתאכזב - אין 100% זה לא בחומר הלימוד וההנהלה לא מוכנה לוותר למרות שניסיתי - אפילו שאני לא במועצת התלמידים תאמין שאנשים טובים מיסודם - רק הם פוחדים אז עושים שטויות ומה לעשות אנשים לא תמיד עוצרים לחשוב במי הם פוגעים ומה התוצאות של מה שהם עושים תאמין בטוב והוא יגיע ,לכל דבר צד חיובי ותמיד קיים הסבר אתה לא חייב לקבלו אך הוא עדיין שם

סילניקהההההה

אני בוחרת בך ליו"ר מועצת התלמידים!!! רק טוב!!!

אני יקרה!!!

את בכלל לא נדחפת, ואכן תמיד צריך להביט פעם נוספת, וכן תמיד תמיד קמים, לפעמים פשוט כי אין ברירה....ומחר הוא תמיד יום חדש!!! (והכי הכי חשוב לדעת לבחור את החברים האמיתיים) והתקוות לעולם לא מסתיימות!!! רק טוב!!!

ODED99AA

New member
למדתי חלק אחרון

שלך עודד WWW.ODED99.UP.CO.IL למדתי שלא תמיד מספיק שאחרים סולחים לך ליפעמים אתה צריך ליסלוח לעצמך למדתי שלא משנה כמה הלב שלך שבור העולם לא נעצר ביגלל הצער שלך למדתי שהרקע שלנו והנסיבות אולי השפיעו על מי שאנחנו כרגע אבל אנחנו אחריים למי שאנחנו ניהייה למדתי שאם חברים שלי רבים בינהם אני חייב ליבחור צד גם אם אני לא רוצה למדתי שגם אם שני אנשים רבים בינהם זה לא אומר שהם לא אוהבים אחד את השני וזה שהם לא רבים לא אומר שהם אוהבים למדתי שליפעמים עליך לחשוב על טובת הכלל לפני שאתה חושב על טובתך האישית למדתי שאנחנו לא צריכים להחליף חברים אם אנחנו מבינים שחברים מישתנים למדתי שאתה לא צריך להשתוקק לגלות סודות כי הם עלולים לשנות את חייך לנצח למדתי ששני אנשים יכולים להביט באותו דבר בידיוק וליראות שני דברים שונים לחלוטין למדתי שלא משנה כמה אתה מנסה להגן על ילדייך בסופו של דבר הם יפגעו ואתה תיפגע תוך כדיי ניסיון להגן עליהם למדתי שיש הרבה דרכים להתאהב ולהישאר מאוהב. למדתי שלא משנים המסיבות אלו שאמיתיים עם עצמם מגיעים רחוק בחיים למדתי שכתיבה כמו גם דיבור יכולים להקל על מועקה נפשית למדתי שתעודות על הקיר לא הופכות אותך לאדם טוב למדתי שהאנשים היקרים לך ביותר בחיים נילקחים ממך מוקדם מדיי למדתי שלמרות שלמילה אהבה יש משמעויות רבות היא מאבדת מערכה אם מישתמשים בה יותר מידיי למדתי שקשה לימתוח את הקו שמבדיל בין להיות נחמד ולא ליפגוע ברגשות של מישהו לבין לעמוד על העקרונות שלך (מיתנצל מראש אם ישנם שגיעות כתיב ואיות) עודד

למעלה