למגה בוקר טוב באחד ההודעות שלך בדף הקודם כתבת ששמת SL ו- TP לפי המערכת מה הכוונה" לפי המערכת"?
A AVISHIR1 New member 12/11/06 #1 למגה בוקר טוב באחד ההודעות שלך בדף הקודם כתבת ששמת SL ו- TP לפי המערכת מה הכוונה" לפי המערכת"?
M Megapuzik New member 12/11/06 #2 אהלן יש לי מערכת אינדיקטורים לMETATRADER שעשיתי, היא כותבת בזמן אמת איזה TP וSL לשים. בקרוב אפרסם אותה להורדה באתר שלי.
אהלן יש לי מערכת אינדיקטורים לMETATRADER שעשיתי, היא כותבת בזמן אמת איזה TP וSL לשים. בקרוב אפרסם אותה להורדה באתר שלי.
A AVISHIR1 New member 13/11/06 #4 meta sms יש מצב דרך התוכנה "לתכנת אותה" כך שאם אני מגדיר לה שכאשר צמד מסויים מגיע לרמה מסוימת {או כל הערה אחרת שאני אגדיר} שתישלח לי SMS או משהו דומה?
meta sms יש מצב דרך התוכנה "לתכנת אותה" כך שאם אני מגדיר לה שכאשר צמד מסויים מגיע לרמה מסוימת {או כל הערה אחרת שאני אגדיר} שתישלח לי SMS או משהו דומה?
M Megapuzik New member 13/11/06 #5 המממ אפשר לשלוח מייל מהמטה טריידר ולהגדיר את תיבת האימייל שתשלח SMS ברגע שמתקבל מייל חדש. אני לא בטוח שיש אופציה ישירה לשליחת SMS בMT4. צריך לבדוק את הנושא..
המממ אפשר לשלוח מייל מהמטה טריידר ולהגדיר את תיבת האימייל שתשלח SMS ברגע שמתקבל מייל חדש. אני לא בטוח שיש אופציה ישירה לשליחת SMS בMT4. צריך לבדוק את הנושא..
ב באנקר New member 13/11/06 #6 אני מקבל הודעה זו Thank you! Your request is being processed and confirmation will be sent shortly by email.
אני מקבל הודעה זו Thank you! Your request is being processed and confirmation will be sent shortly by email.
ש שושן7 New member 13/11/06 #10 חבל ב VB יש לי ידע וגם מאיפה לקבל אולי קוד מתאים אבל ב C אני לא מתמצא
M Megapuzik New member 13/11/06 #11 אתה יכול להתחיל לקרוא על MQL באתר הרשמי, יש שם דוקומנטציה נחמדה. MQL4