למגדל הקסם

• פותח הנושא Sern
  • פורסם בתאריך

Sern

New member
למגדל הקסם

עדיין לא נענתה שאלתי משכבר הימים. איך המגדל מגדיר קסם? אנו יודעים שהמגדל לא אוהב אנשים שמשתמשים בקסם ולא עברו את הכשרתו, אך אנחנו לא יודעים איך הוא מגדיר קסם? אשמח לתשובה. ארם.

simons

New member
ידע הוא כוח

IC ידע הוא כוח, ולמה אתה חושב שמישהו יחלוק איתך את המידע הזה? טוב למגדל להחזיק אותך בבורותך: כשהם מחזיקים את הידע ולא אתה, אתה מפחד ממנו, כמו מכול דבר לא מוכר, וכשאתה מפחד מהידע שלהם, אתה מפחד מהם, וכשאתה מפחד מהם, הם יכולים לשלוט בך.. דאנטה בן-הרעם

Sern

New member
זה לא מספיק

אין-פליי אני אולי לא יודע, אבל אני צריך לדעת אוף-פליי. אם הדמות שלי משתמשת במה שהם מגדירים כקסם, היא ללא ספק כבר היתה יודעת הרבה לפני המשחק שהם רודפים אותה, והיא צריכה לנהוג בהתאם. זה לא עסק להגיד "אנחנו לא רוצים שתדע", כי אני צריך לדעת לפחות אוף-פליי. אם אני אתחיל לשחק דמות שיש לה פטיש עם ברכת האל הקדום משה, ולפיכך הפטיש הזה יכול ליצור שריונות צהובים, אני צריך לדעת האם המגדל רדף את דמותי בעבר. זו סתם דוגמה קיצונית, אבל במקרים רציניים רבים, זה ממש לא ברור. אני צריך אוף-פליי הגדרה כוללנית של מהו קסם לפי המגדל. ארם.

simons

New member
ובכול זאת

אני חושב שהתשובה שלי טובה גם אאוט-גיים.. :) לצערי נראה שככה הם פשו מעדיפים את זה, וירשה לי המגדל לענות בשמו, ע"פ הלוגיקה הפשוטה שלהם: אם אתה משתמש בקסם, ואתה לא חבר במגדל - הרי שאתה נרדף. As simple as that. אבל זוהי כמובן רק ההגדרה של המגדל לעניין, ובקרוב - היא לא תהיה הבחירה היחידה לעוסקים באומנויות הנסתר..

Sern

New member
תקרא את ההודעה הקודמת שלי

אוף-פליי, הם חייבים לי תשובה. זה לא מספיק אוף-פליי. אם הם גוף כל-כך גלובלי וידוע כמו שהם טוענים, אז הדמות שלי היתה צריכה לדעת. היא אולי לא יודעת את כל מה שהם מגדירים כקסם, אבל היא כן יודעת אם רדפו אותה בעבר בגלל משהו ספציפי או לא.

5נדב

New member
אל תכניסו להם מילים לפה

הם לא אמרו חצי מהדברים שאתם אמרתם פה. אריק לא מגיב כרגע בגלל שהוא לא ביקר בפורום כבר הרבה זמן (אם לא שמתם לב), בגלל בעיות כאלה ואחרות, לא בגלל שהוא לא רוצה. אני מאמין שאם תתעזרו בסבלנות הוא יגיב. אבל אל תדברו בשמם אם אתם לא יודעים מה אתם אומרים...

למעלה