למבינים שבנינו

TribelFix

New member
למבינים שבנינו

טוב אז ככה אנ יוצר מוסיקה בקיובס (מנסה יותר נכון) ותמיד שאני עושה איזה קטע חמוד והכול תמיד שאני ממיר את זה לאודיו מיקס דאון על קובץ אמפי 3 זה פשוט נישמע בלי סאונד לא אכותי ומבאס לישמוע ובקיובס אני ממש עובד בזהירות שלא יהיה קליפינג האדום הזה שם למטה כול הטראק נשימע טוב בקיבוס אבל שאני ממיר אותו יוצא איכות חרא וזהנישמע נמוך אני תמיד מיתבאס שחבר שלי שולח לי דברים ויש לו איכות כמו של אומן רגיל מימה זה נובע ???מישהו יכול לאזור וגם לו אין כרטיס קול טוב ויוצא לו אחלה סאונד הוא היה אצלי ועשה טראק וגם יצא איכות באסה המפרט של המחשב שלי הוא ככה פנטיום 4 2.4 GHZ 256מגה ביט וכרטיס קול שאין לי מושג תשם שלו אבל עם יציאה של מידי לאורגן שלי תודה מיראש על העזרה חבר'ס

אין מה לעסות

ברגעה שאתה עוסה אקספורט האחות של הקעטה יורדת הדרך לשפר את זה ז 1.לעבוד ברזולוציה של 32 ביט 2.לסים על המסטר UV HR 22 רק כחה אתה שומר על אחות

TribelFix

New member
אוקיי תודהה

אני יבקש מאיזה מישהו שגר לידיי לעשות לי מאסטר לקטעים שלי ניראה איך זה יצא !

b p m m u s i c

New member
export

בוא נעשה קצת סדר עבודה ב32 ביט לא עושה סאנוד טוב או רע אלא נותנת לך יותר HEADROOM EXPORT שנעשה בצורה נכונה ממש לא פוגע באיכות הקטע DITHER שנים על המסטר כאשר יורדים בBITRATE כלומר עבדת על פרויקט ב32ביט ואתה עושה EXPORT ל16ביט על תעשה EXPORT לMP3 אלא תוריד לWAV. הקיוביס עושה המרה לא משהו לMP3 ורק אחרי תמיר לMP3 ישנו תהליך עבודה מסוים (סוג של מאסטרינג אפשר להגיד) כדי להוציא MP3 שישמע טוב אבל בשביל זה אתה צריך להבין מה הכיווץ לMP3 עושה לקובץ (חיתוך גבוההים זו הבעיה החמורה ביותר לדעתי) אם חבר שלך שולך לך מיקסים באיכות של אומן ו שהוא גאון סאונד או שיש לו לימיטר (בד"כ L2) שעובד יותר ממה שצריך ובגלל זה יש לו עוצמה שקטע. תמשיך לעבוד על מיקסים בסוף זה יצא טוב בהצלחה http://www.bpm-music.com

TribelFix

New member
תודה איש

רק להגיד משהו קטן אני אל יוצר מיקסים אני יוצר טראנס!

zoomout

New member
bpm לא התכוון למיקסים שאתה מתכוון

אתה מתכוון לרמיקסים,כלומר הלבשה של פלייבק שלך על ווקל קיים.הוא מתכוון למיקס שאתה עושה אחרי שאתה יוצר איזה שיר,אתה עושה balance בין הערוצים,מוסיף אפקטים וכדומה.

kundara

New member
+ בנוסף לזה ש 32 לא עושה סאונד טוב

גם לא זכור לי שהוא עושה אחיות.

TribelFix

New member
אז מה אתה מציעע ?

לבוא אלייך לשיעור או שתיים על סאונד ?

פעם הייתי מתאמץ ומעביר לwav ושם DITHER

כשהייתי רוצה להמיר לMP3.. אבל עם הזמן ניסיתי בשתי הדרכים, ולא שמתי לב לשום פגיעה באיכות כשממירים ישירות לMP3..

b p m m u s i c

New member
אתה צריך בדיקת אוזניים

אני יכול להמליץ על רופא או להחליף את המוניטורים http://www.bpm-music.com

TribelFix

New member
וואלה גם לי אין

אבל יהיה טובב אני יודע כבר מיתבאס להכין מוסיקה סעמק חודש האחרון ירדתי רמה חופשי הלכו לי הרעיונות מהראש אולי זה יסתדר שיתחדשו התאיםם חחח

למעלה