למבינים,מי שעבר קצת טיפולבNLP אולי יוכל לעזור

למבינים,מי שעבר קצת טיפולבNLP אולי יוכל לעזור

אין לי כסף לעשות קורס כזה...באילו מקרים זה עוזר? זה דומה לCBT?

אני מרגישה חוסר סבלנות...אנילא יודעת איך להתמודד עם זה..בצורה בריאה..יש תרגילים כלשהם? שמעתי שחוסר סבלנות לפעמים זה כעס שלא הוצאנו החוצה.יש בזה היגיון..כי זו אנרגיה של שיחררנו לא?

אשמח אם מישהו ישתף בכמה תרגילים של NLP או דמיון מודרך לשנות ולצאת ממחשבות שליליות,לחזק את הביטחון, להירגע.,מדיכאון כרוני.קראתי על כך שתרגילי נשימות מגרים לא זוכרת מה במוח שמשחרר רוגע ושלווה...זה פיזיולוגי..פעם לא האמנתי בנשימות..אבלאני לא יודעת איזה תרגילים לעשות

תודה על העזרה

ommerl

New member
זה לא כל כך דומה ל- CBT

ב- NLP אין את ההתעמקות שיש ב- CBT בתוכן של המחשבות כי זה פחות חשוב.
יותר חשוב זה המבנה של החוויה עצמה.
&nbsp
לא ברור למה חשבת לעשות קורס NLP. זה לא מה שאת צריכה. טיפול יהיה קצר יותר, יעיל יותר ומדוייק לך, ובשורה התחתונה לא משנה אצל מי תעשי טיפול זה לא יתקרב לעלות של קורס NLP.
&nbsp
לגבי רגשות- בלי שיש לי אפשרות להכיר אותך יותר לעומק כי זה דרך הפורום מה שאני ממליץ לעשות זה לא להילחם בחוסר הסבלנות. לתת לה לעלות בלי שיפוט ולאפשר לעצמך להרגיש כל מה שיעלה. זה יאפשר לתת המודע לעבד את הרגשות בעצמו.
&nbsp
אבל אני ממליץ לך כן ללכת למטפל. זה יעלה לך בין 200 ל- 500 שקל לפגישה. תלוי למי תלכי.

Idan Levin

New member
הי , ראי הודעה שפרסמתי כאן למעלה

אני מציע מספר מפגשים טיפולים ללא עלות במסגרת סטאז' (ראי הודעה למעלה).
עידן

אביטל770

New member
תשובה על חוסר סבלנות

שלום לך, נשמע שאת עושה עבודה פנימית נהדרת ויש לך מודעות מאוד גבוהה לתהליכים הפנימיים שלך. אני מציעה , קחי לך 10 דקות של שקט, עם עצמך, תנשמי כמה נשימות, תעצמי עיניים ותשאלי את עצמך, במה זה משרת אותי שאני חסרת סבלנות? איך חוסר הסבלנות משרת אותי ? מה הוא מאפשר לי?
תראי מה עולה מתת המודע שלך.
תוכלי לרשום לך את זה.
ואחכ- תשאלי את עצמך- כשאני יודעת שחוסר סבלנות מאפשר לי ______, איך אוכל להשיג את זה בדרך אחרת חיובית יותר?
בהצלחה,
אביטל

למעלה