למבינים בווילד

eitangefen

New member
למבינים בווילד

ניסיתי ווילד בפעם האלף והגעתי למצב של ויברציה מאוד מאוד חזקה שכתוצאה ממנה העיניים שלי התחילו לרעוד בצורה חזקה הייתי קרוב?

LucidGuess

New member
קרוב מאד! ../images/Emo13.gif

קודם אני מקווה שאתה עושה ווילד אחרי 5-6 שעות שינה ולפחות כמה דקות אחרי זה שהיית ער, אחרת הרבה יותר קשה להיכנס לחלום צלול עם ווילד. המצב של הוויברציות החזקות הוא מצב מאד קרוב לכניסה לחלום צלול! ואז יש לך 2 אפשרויות - 1. להמתין בסבלנות עד שזה יגיע לבד ותיכנס לחלום. 2. לנסות מספר שיטות שיכניסו אותך תוך כמה שניות לחלום הצלול - לדוגמה שיטה מאד יעילה היא בזמן הוויברציות החזקות לדמיין שאתה מסתחרר במהירות הרבה זמן ( לפחות כמה שניות טובות ) ואמור לעצמך "כשאפסיק להסתחרר אמצא את עצמי בחלום!!" , שיטה אחרת גם כן בזמן הוויברציות נסה "להתגלגל" הצידה, מחוץ לגופך, כשתצליח אתה בעיקרון כבר בתוך חצלול ויכול להמשיך מכאן כבר איך שבא לך. שיטה אחרת היא לנסות לדמיין שאתה טס במהירות קדימה עד שתהיה בחלום הצלול. נסה גם לדמיין שאתה משפשף ידיים חזק אחת בשניה גם יכול לעבוד. בכל מקרה שיטות הסיחרור אמורה להיות היעילה ביותר, לי היא כבר עבדה כמה פעמים בעבר.
Lucid

eitangefen

New member
וואו תודה!

זה ממש עודד אותי להמשיך אחרי שאיבדתי כל תקווה אני ינסה היום עוד פעם

Chakra

New member
חבר´ה, אתם מבלבלים בין חצלול ו-AP!!

אני חדש כאן אבל יש לי רקע ממקורות שונים.
ברגע שמרגישים ויברציות כאלה, צלילים בתדירות גבוהה באוזן או מוסיקה מוזרה, לחץ על העיניים שמזכיר איבוד הכרה: זוהי כניסה למצב של חוויה חוץ גופית, או Astral Projection ולא Lucid Dream רגיל!
כבר כמה פעמים שאנשים בלבלו כאן בין 2 התופעות. נכון שחצלול יכול להוביל גם להקרנה מחוץ לגוף, אבל אפשר להגיע למצב הזה גם שלא דרך חצלול. הבחור למעלה תאר מצב כזה.
שימו
!

eitangefen

New member
לא אני לא חושב

תלחץ למעלה על מאמרים ותקרא את המאמר על יצירת חלום צלול מעירנות ותבין על מה אנחנו מדברים

Chakra

New member
OK...קראתי. ../images/Emo63.gif

וגם קראתי את המאמר על הקרנה חוץ גופית המופיע באותו אזור בדיוק. מוזכר שם עניין הויברציות והעילפון הזמני - בדיוק כמו שאמרתי. אני די בטוח בזה שאם יש ויברציות ותחושת איבוד הכרה, זהו שלב ראשון של ניתוק פיזי של הנפש מהגוף. קראתי על זה כסימן די ברור בכמה מקומות שונים באינטרנט. שים לב לאתר הבא: http://www.astralvoyage.com/articles/index.html יש שם (במיוחד באזור המאמרים) חומר מגניב לאללה!

eitangefen

New member
קראתי..

ואני מאמין לך יש כמה דברים משותפים אני לא יודע כל כך מה ההבדל צריך לשאול את האחרים אולי הם יודעים

אלונגו

New member
אני אישית לא מאמין בזה...

וכן, אני חושב שהיית קרוב מאוד לווילד!

eitangefen

New member
לא מאמין במה?

בווילד? או בהקרנה אסטרלית? ודרך אגב תודה הדברים האלה ממש מעודדים להמשיך לנסות עד הצלחה

למעלה