למבינים באמת

fazer

New member
קודם תקבל רשיון, ואח"כ....

תחפש איזשהו אוטו קטן, רכב עם שלדה טובה, ומנוע חלש יחסית, שלא יוכל להכניס אותך לצרות שלא תדע איך לצאת מהן, ואת שאר הכסף שיש לך תשקיע בקורס נהיגה כלשהו, בארץ או בחו"ל. עכשיו כשאני חושב על זה, פז´ו 205 נראית לי רעיון ממש לא רע בשבילך.

ממתי

New member
הוצאות על רכב

כדי לסבר את האוזן בוא ואתן לך מספרים. קנית אוטו ב 10K. קודם כל תשלם כל שנה עוד 4K לרשיון וביטוח חובה+צד ג´, וזה עוד לפני שהזזת את האוטו מילימטר אחד. עכשיו תוסיף עוד בערך 400 ש"ח על דלק כל חודש (נניח מיכל כל 10-12 ימים). תוסיף לזה טיפול שנתי (נניח ואתה לא נוסע מעל 10K ק"מ בשנה) שזה עוד 600-800 ש"ח. ואני בטוח שאתה מודע לזה שאוטו ב10K צריך פה ושם איזה תיקונון קטנטן, אז תוסיף עוד 1000 ש"ח בשנה בממוצע. אז לכמה הגענו? 6500-7000 ש"ח כל שנה. ותאמין לי שזו הערכה מינימליסטית. עכשיו אתה מבין את התמונה הכוללת?

fazer

New member
חברים (וחברות) יקרים, הצעה:

עזבו אתכם מרכבים, ב10 אלפים ש"ח אפשר לקנות קטנועים בכלל לא רעים, אין בעיות חניה, אין פקקים, אין צרות, ואפילו הרבה יותר כיף. (מלבד נושא הביטוח...)

fazer

New member
יקירתי...

לעומת כל רכב שעולה 10K אני מעדיף להיות על אופנוע, ממוגן היטב, ולא להיות במקום שנהג ה205 (לדוגמה) יאלץ לבחון את כישורי הבטיחות הפאסיבית שלה.

דני ג

New member
אם אונו 92 יד 2 עם 63K ק"מ טובה לך

צור איתי קשר במייל, יש לי אחת בשבילך. דני G.

RainMan18

New member
בתור בעלים של אוטו כזה

אם אתה שואל אותי זה לא אוטו לנהג חדש הוא חזק וקשה לשלוט במה הוא זורק לפעמים וצריך קצת מימונות לא דבר שאי אפשר ללמוד אי לשלוט בו אם אתה שואל אותי לך על היותר גדול נדמה לי זה BX הוא יותר רגוע נוח בטירוף ועושה רעש בן זונה אם אתה צריך עזרה בחיפוש רכב תגידי לי ובשמחה אני יעזור לך

Crazy Rc

New member
המממ.....טוווווווווווב

אז מה לגבי איי איקס רגיל??? הוא מספיק רגוע??

למעלה