למביאי הספויילרים

erandb

New member
למביאי הספויילרים

1.אנא תרגמו לעברית לטובת אלה שלא כל - כך שולטים באנגלית. 2.בתור חבר קבוע בפורום "שאלה קטנה" בה היתה כתובה בקשה של מנהלת הפורום ,אני חושב שהיה מתאים גם כאן בקשתה: תנו קרדיט למקור שלקחתם ממנו .זה יכול לבוא בצורת קישור או מהיכן הדבר נלקח.אני חושב שאם אתם הייתם רושמים זאת הייתם כועסים שלא נתנו לכם אותו.

~*~gaL

New member
צודק.

תרגום:
פרק ראשון בעונה 9 יקרא "Chaos Theory". אליזבת´ עובדת באנגליה, היא מכרה את הבית. קרטר ואבי עדיין בחדר ההסגר (אותו החדר מפרק הסיום של עונה 8) גם פראט (הוא חדש והוא יגיע ביום שלישי) וצ´ן עדיין באותו החדר. היד של רומנו תקטע ממסוק, מעל המרפק. הוא מאשים בזה את לוקה, בגלל שהם היו בויכוח גדול באותו הזמן. הטייס לא ירצה להטיס את המסוק בגלל שהוא חושב שהמסוק נפגע, וכך הוא בעצם יכול למנוע מסוקים אחרים מלנחות. הצליחו לחבר לו את היד. אליזבת´ מחליטה לחזור לשיקגו. קרטר שוכב על הרצפה, ואבי על אלונקה מעליו. הם לא יכולים לישון. הם מדברים וקרטר שם לב שאבי משפשפת את הגב שלה. הוא שואל אם הגב שלה מגרד. קרטר ואבי גם עושים צורות על הקיר בעזרת צל. פרק שני יקרא "Dead Again". אבי וקרטר: צוחקים, מדברים, מתקלחים.. ככה זה היה כתוב. יש כאלו שאומרים שזה ביחד, יש כאלו שאומרים שזה בנפרד.. בכל מקרה, יש סצינה של קרטר במקלחת. YAY! רומנו בטיפול פיזיותרפי והוא אומר לקרי לא להרגיש יותר מדי בנוח בעבודה שלו. תורו של גלאנט להיות בסיבוב במחלקה הפסיכיאטרית. השחצנות של פראט הורסת משפחה. לוקה גונב מבטים אל קרטר ואבי. עוד ספויילרים: נראה את אבא של קרטר גם העונה הזאת. נראה את אח של אבי, אריק. נראה גם את ליאו, שהוא החבר של פראט, השותף שלו לדירה, ופראט גם מטפל בו. עוד מש´ו לא בטוח - מכיוון שרוב לאו עוזב את הבית הלבן, יש כאלו שאומרים שיביאו את גוראן ויז´ניץ´ לבית הלבן ויציאו אותו מאי. אר... עד כמה שזה יהיה טוב לקרטר/אבי, אני לא רוצה אותו מחוץ לאי. אר... הם הורסים את הסדרה בכוונה? בקשר למקורות - דווקא נתתי אותם כמה פעמים.. יש את www.eonline.com http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&group=alt.tv.er www.aintitcool.com www.televisionwithoutpity.com

mgirl

New member
רוב לאו עוזב?

כמה מגניב... ג´ן תכעס
אוי אני כזאתי רשעה. בכל אופן, לדעתי שיעיפו את גוראן. לוקה הוא דמות מעצבנת, מצד שני הכל מעצבן אותי בשעה 11 בלילה. אני יחליט מחר בבוקר. בינתיים אני מודיעה שאני מחורפנת על כל הראש, ושלפני שתי דקות החלטתי שמחר אני יחסל את כל החסכונות שלי על שוקולד. נכון רעיון טוף? בכולופן, רוב לאו עוזב? כמה מגניב... ג´ן תכ... אופס, כבר היינו שם. LOL היי, אמרתי שאני מחורפנת על כל הראש או לא אמרתי? לילה טוף לכולכם השפויים. אני נשארת פה! *צחוק מטורף*

מיכל ק

New member
רק מציינת

שעדיין לא קראתי אפילו ספויילר אחד הספויילר היחידי שאני יודעת הוא שאבי תתחיל לשתות עוד פעם

למעלה