למאריק יש
נוע.

Fanta boy

New member
פתחתי בלוג סוף סוף

אחרי שחשבתי על זה הרבה החלטתי לפתוח בלוג כי נמאס לי לשמור הכול בפנים אני מקווה שתקראו אותו והכול גם ספארק לפעמיים יכתוב שם הודעות וינסה להכיר מישם יואים >.> http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shaykmp תגיבו לפעמיים בבקשה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo72.gif

ב-18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום ביקור בית ד"ר דניאל בן דב, מנהל מיון מבית חולים כרמל ויענה לשאלות בנושא רפואת חירום
ב-21:00 יתארח שמר ארזי, M.A בחינוך מיוחד, מנהל "מרכז העצמה למתבגר" בתיכון עירוני י"א בת"א, מסגרת במענה אישי לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים בתחומים הרגשי, ההתנהגותי והלימודי. ארזי יענה על שאלות הנוגעות לדרכי הטיפול בכלל ולשירותי בית הספר בפרט עבור תלמידים לקויי למידה בבית הספר התיכון. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם
יחיאל אלקבץ- עומר שגיא והטייס הכי חתיך ב"טרנס איירליינס", יגיע ב-21:40 ל-BlogTV ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום פיק אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=61841110
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 4 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37481

תהרגו אותי אבל =//

תהרגו את קטי קודם >.> עלי להגיב פה לפרק האחרון של אינו T.T
אז קודם כל.. זה היה הסיום הכי דפוק שראיתי בחיי!!!!!!!!!!!! >0000000000<
=//
אינו: אנחנו ננצח את נאראקו.. סאנגו + מירוקו: זה לא נגמר... קאגומה: אני צריכה לקנות נעליים חדשות...אנחנו נצליח... WTFFFFFFFFFFFF???!!!
גיא החליט להחזיר לנו על כל הפקסים הזועמים?! o_O
והחלק הכי גרוע...מנגה עולה 60 שקל בארך T.T ואני צריכה איזה חמישים כרכים ;-;
נאראקו מסרב למות
... פרק אחרון רבאק ~!!!!!!!!!!!!!!!~ >.> וגם קיקיו עדיין חיה
פרק מעצבן >___________<

KiaritChan

New member
וזה הופך לשרשור ../images/Emo32.gif D:

נה..מ'מצבכם? ולמה לחתולה של השכנים שלכם יש טחורים?OO

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| בלעכס. ><

מתמטיקקע זה איכ!! >_____< 'ני שונאת מבחנים, שונאת מורות [יופי, ואמא שלי כזו. >_>], שונאת גיאומטריה, אלגברה, פונקציות, פרבולות, שונאת, שונאת~! פסיכולוגיה רולז.
האהא, ידעתם שבשיעורי לשון מלמדים אותנו דברים יותר מעניינים מנושאנשואמושא? ^^
אמ, הלכתי לקונסרבטוריון לנגן בפסנתרשחורכנף. נחשוב על רעיון לפיק יוגיאו בדרך, ישלי השראה. 00;~ ניה. 3:

KiaritChan

New member
תשלחיאותואחרכך ;.;

פרובולות?XDDDDDDDDDDDDDDDDDD שאני לא אגיד..כמו מה זה נשמע..XD

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| דאמ. X:

שלא תדעי איך המורה אומרת את זה במבטא המזעזע שלה. X______X וזה נורא. ;; הא, חזרתי מהקונסבטוריון. *_* תגידו אנשים, באיזה טווח גילאים אתם? 00; סתםשאלה. ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| מוחעחע.

זה התפקיד של אטמוהארו. התפקיד שלי זה להיות אוקא קטנה וטובה. X: ולאהוב את אמא. ^_^

KiaritChan

New member
אטמוהארו..תנסי לדמיין דבר כזה..

הקוצים של אטמו בשחורלבן,והעיינים הסגולות נשארו. O.O

KiaritChan

New member
מצד שני זה קצת כמו מנגה

הקוצים בלבן והאיפה שהעורף שחור 0.0;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אפשר משו?

פרק 13 של פמ"א~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T______________T אנבי, תבעט בי מהר.
T_______________T !@#$%^#$#@! הייתי חייבת לפרוק. X: עכשיו תזרקו אותי מצוק.

למעלה