למאמושש חחח מזהה הוא חבר שלך?!
א אדווה המאמי New member 26/1/06 #2 חמודה... דיי לפתוח סתם שרשורים... את רוצה שגם פה יקרוס?!?! אם את חדשה.. אז אני מצטערת.. ברוכה הבאה אבל תקראי את חוקיי הפורום
חמודה... דיי לפתוח סתם שרשורים... את רוצה שגם פה יקרוס?!?! אם את חדשה.. אז אני מצטערת.. ברוכה הבאה אבל תקראי את חוקיי הפורום
ה המאמושש New member 26/1/06 #5 הם סתם פותחות..!!! הם פותחות סתם שירשורים בסוף גם פה יקרוס ועוד לאיזה שטויות הם פותחות טוב לא משנה מאמי...!! שרון חולה עלייך מושלמון שלייי...!!
הם סתם פותחות..!!! הם פותחות סתם שירשורים בסוף גם פה יקרוס ועוד לאיזה שטויות הם פותחות טוב לא משנה מאמי...!! שרון חולה עלייך מושלמון שלייי...!!
ה המאמושש New member 26/1/06 #4 מתוקות תגידו אי אפשר לצחוק..??!! בונה איזה בנות אי אפשר לצחוק קצת אואוו הומור מקירות את המוסג אז תפנימו אותו טוב טוב כדי שתבינו כי אני הולכת לצחוק והרבה אני לא ילדה עצובה..!!!!
מתוקות תגידו אי אפשר לצחוק..??!! בונה איזה בנות אי אפשר לצחוק קצת אואוו הומור מקירות את המוסג אז תפנימו אותו טוב טוב כדי שתבינו כי אני הולכת לצחוק והרבה אני לא ילדה עצובה..!!!!
כ כוסית על הגג New member 26/1/06 #6 מה הקשר../images/Emo35.gif את יכולה בשמחה לצחוק .. בשירשור אוף ולא לפתוח מאה אלף שירשורים ..
ב ברוש הבובעע New member 26/1/06 #7 מה זה קשור?! גמאני אוהבת לצחוק עבויההההההה חחחחחחח... יאללה בואי נעשה תחרות מי צוחקת הכי הרבה!! מקובל עלייך?! את באה לזירה או שאת פורשת י'פחדנית חח..
מה זה קשור?! גמאני אוהבת לצחוק עבויההההההה חחחחחחח... יאללה בואי נעשה תחרות מי צוחקת הכי הרבה!! מקובל עלייך?! את באה לזירה או שאת פורשת י'פחדנית חח..
ה המאמושש New member 26/1/06 #8 שרשמתי לצחוק היתכוונתי למשהו אחר..! מישהי אחרת אמרה מה אצת חברה של שרון?? אז אמרתי לה לא מה אי אפשר לצחוק דיברתי אל מישהי אחרת לא קשור לשירשורים גם אני נגד שיפתחו סתם שירשורים..!!
שרשמתי לצחוק היתכוונתי למשהו אחר..! מישהי אחרת אמרה מה אצת חברה של שרון?? אז אמרתי לה לא מה אי אפשר לצחוק דיברתי אל מישהי אחרת לא קשור לשירשורים גם אני נגד שיפתחו סתם שירשורים..!!
ב ברוש הבובעע New member 27/1/06 #10 טוב מה את כסזאת כבדה?! תיהי משוחררת את לא מדברת יפה..ורק בגלל זה בנות בקושי מגיבות לך!! תשתחררי קצת..את כל הזמן תוקפת..!! זה טוב בשבילך וגם בשבילנו
טוב מה את כסזאת כבדה?! תיהי משוחררת את לא מדברת יפה..ורק בגלל זה בנות בקושי מגיבות לך!! תשתחררי קצת..את כל הזמן תוקפת..!! זה טוב בשבילך וגם בשבילנו