למאי ויותם :)

למאי ויותם :)

אני רואה שאתם לא ממש צריכים אותי כאן :) יותם, איזה כיף לך שהיית בטיול, כבר הרבה זמן שלא הייתי באחד. איזה עוד תוכניות מתוכננות לחופש? ומאי, מזל טוב לאחיך! הוא בטח יחזור עם המון חוויות.. בגלל החגים הימים של מעריב לילדים קצת משתנים אבל בקרוב תחזרו לקבל את העיתון ביום רביעי

חח... ועוד כמה דברים שאני צריך לומר D:

תודה... אממ... למה את לא שולחת לנו הודעות במייל? שלחתי עכשיו SMS לעיתון שכתבה של הסרט "הדרקון הראשון שלי" ואני עומד לשלוח בדואר את המדור מה נשתנה, זה היה נורא קשה למצוא את כולם... בא לי שהעיתון יבוא כל יום וכל היום! ויש כתבות ממש מעניינות שאפילו אחות שלי שמנויה למעריב לנוער קוראת מהעיתון (ואני משלה
) יש לי גם משהו ממש טוב להגיד במשפט המחץ! בפסח אני בעיקר אלך לקייטנה שלנו שפועלת גם כצהרון וקייטנת קיץ, (אני גר בקיבוץ...)

גם לי!

קצת קשה לי לענות במייל כי זה בזמן העבודה ומישהו צריך להכין לכם את העיתון, לא? :) בפורום אני יכולה לגלוש כשאני בבית
בהצלחה בכל החידונים! שמעתי שהסרט ממש חמוד! איזה מדור אתה הכי אוהב בעיתון? ואיזה במעריב לנוער?

מדורים

במעריב לילדים עושים צחוק, מה נשתנה?, שלוש ארבע לעבודה ודניאל מצלצל. לנוער my stars,my stars in israel,my web,my TV,my saund וmy movie

למעלה