למאיושקה

sonioosh

New member
למאיושקה../images/Emo25.gif

הי מאיוש! קודם כל אני חייבת להגיד לך עד כמה אני אוהבת אותך ומעריצה את הקול המדהים והיפהפה שלך!
אני נורא מיתרגשת ליכתוב לך... לא חשבתי שזאת את באמת עונה בהתחלה, כי חשבתי לעצמי שאת בטח ממש עסוקה כל הזמן ויש המון דברים על הראש מאשר לענות למעריצים שלך ומציפים אותך בהודעות.... הייתי בסופרלאנד בהופעה שלך בחופש וברגע שראיתי אותך היתאהבתי בך אפילו יותר! אני חייבת להגיד לך שאת כל כך חמודה! ו...וואי אני כל כך מיתרגשת אני לא מאמינה שיש לי היזדמנות ליכתוב לך ולהגיד כמה אני מעריצה ואוהבת אותך! אז ...אולי בנתיים אני יראה עם את מגיבה ואשדלח עוד מכתב אחר כך... אז...כולי מלאת תיקווה שתעני לי.. אוהבת המון!
-סוניה-

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחח חמודה

מאיה לא עונה ככה.. אם תכתבי לה בפרטי אולי היא תענה לך...

sonioosh

New member
מזתומרת פרטי?

אני פעם ראשונה פשוט בפורום הזה אז אני לא כל כך יודעת חחחח מזתומרת בפרטי?

sonioosh

New member
ורגע....יש לי שאלה קטנה...חח

איך אני יכולה לשים תמונה בהודעה כשאני כותבת משו בפורום? כי אני עושה העתק הדבק וזה לא עושה לי...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הוספת תגובה => הוספת קובץ=>

עיון... ושם תבחרי את הקובץ חח לא עושים העתק הדבק זה לא צייר

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif עדיף שלא תקשיבי

לסיון בנוגע לאיך מתפעלים מחשב...... עיין ערך: "רציתי למחוק תמסנג'ר של הווינדוס והכל נמחק חוץ ממנו" :p כפרה עליךךךךךךךךךךךךך

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מניאקקקקקקקק יאללה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל וסיפרתי לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירןןן ראית מזה?? הוא יורד עליי בגלל מה שקרה עם עדי (
)

חחחח איך באמת מוחקים את החרא הזה?

הוא מעלה לי את הקריזה יש דרך למחוק את המסנג'ר של הווינדוס?חחחחחחחחחח

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחחחח להגיד לך?

אחרי שלמתי את זה על בשרי
את צריכה להכנס הוספה והסרה של תוכניות ושם להכנס לרכיבי ווינודס.. ושם להוריד ממנו את -V ולעשות הבא חחח ואז הוא יורד לך אותו חחח ואני כמו סתומה עשיתי הפוך אמרתי לעדי תוריד מכולם את ה-V ותשאיר רק עליו חחחחחחחחחח ואז הכל נמחק לה...חחחחחחחח איזה לא נעים זה היה שירניייייי (סידרתם לה את זה????
) חחחחחחחחחחחחחח ליאת בשביל להיות בטוחה חחחחחחחחח (תכנסי תבררי את זה בטאנגליס של מסריים מידיים חיחעחעחע)

למה נראה לי שאני הקורבן הבא?

בואנה אין לי כסף למחשב חדששששששששששש!!!! אל תגידי דברים אם את לא בטוחה חחחחחחחחח מעדיפה לחיות עם המסנג'ר המעפן הזה חחחחחחח תבדקי בשבילי:p פליזזזזזזזזז:)

למעלה