למאיה !

Sirop

New member
למאיה !

מאיה, כמו שבטח שמת לב אני לא מרבה לכתוב כאן . . . כתבתי פה רק פעם או פעמיים. . . הלוואי שהיה לי את הכוח הזה לשתף ולכתוב לעוד אנשים . . אני מעריצה אותך ואת כל האנשים פה בפורות שאתם יכולים ככה לכתוב מה שעובר עליכם . . . הלוואי שאני הייתי כזו . .אני בטוחה שזה מאוד מקל עליכם . . .וגם רואים את זה. אני יום יום כמה פעמים ביום מסתכלת מה כתבו כאן ובמקום מסויים זה גם עוזר לי ! בקשר לחברך אלן שנהרג . . . כמובן הכאב ישאר לעד . .אבל בעזרת כל הפורום הזה שנותן לך כלכך הרבה אהבה אני בטוחה אני בטוחה שתמצאי שוב את שיווי המשקל . . ותחיי, תחי ותהני מכל רגע ! ותכתבי ותשתפי את כולם כי זה עוזר ועוזר מאוד ! חיזקי ואימצי ! באהבה ענקית, אני !

תרנגולת

New member
סירופ יקירה..

מקווה שתכתבי יותר. אולי תנסי לכתוב קצת- אולי זה יעזור לך. מדי פעם. כשאת צריכה. }{ שבוע טוב. תרנגולת

סירופ יקרה

אני יודעת שאכן, גם הקריאה הרבה פעמים היא מחזקת. אבל כשתגיעי לשלב שתוכלי גם לכתוב מה שאת מרגישה....זו תהיה התקדמות עצומה. את לא צריכה להעריץ אותנו. את צריכה ללמוד להשתמש בכלי הזה, בפורום הזה, כמונו. הכתיבה תוציא ממך דברים...ואולי תקל עלייך. מה גם שתקבלי תגובות, וזה מאוד מחזק. תודה לך על המילים החמות. אין לי כל כך מה להגיד על כך כרגע...סילחי לי. קשה לי נורא. ברוכה הבאה ובבקשה השארי איתנו שלך מאיה

למעלה