למאיה ה

יפעת*

New member
למאיה ה

כמה עובדות על פרות: הן לא מדברות לא כותבות ולא קוראות (את כן) הן מעלות גרה (יש לך שבע כיבות?) הן אוכלות חציר ותערובת וגם תחמיץ שזה הדבר הכי מסריח בעולם אחוז השומן בגוף שלהן לא כל כך גבוה למרות הדימוי הן נותנות חלב ומי שלא נותנת חלב, הולכת לאטליז (את מכירה בכלל מקום כזה?) בקיצור אני לא חושבת שאת יכולה להגדיר את עצמך פרה! אגב בתור אחת ששקלה עד לא מזמן 135 קילו אני יכולה לומר שהייתי קרובה לקרוא לעצמי היפופותם. אבל אני לא !!! זה באמת לא כל כך נורא להיות שמנים או רזים או לא חשוב מה.... זה לא נותן כלום! הדבר האמיתי הוא להרגיש שלם עם עצמך ועם הגוף שלך, ואני, כל חיי תמיד יכולתי להסתכל במראה ואף פעם לא לברוח ממנה גם כשזה היה מוגזם! (וזה לא אומר שתמיד אהבתי את מה שראיתי, רק יודעת שלכל דבר יש מחיר) בנות בנות הגוף של כולכן/כולנו בסדר גמור יכול להיות שקצת הזנחנו והוא מגיב על העניין, אבל הבעיה היא רק בחשיבה. ו... מאיה אם את עדיין רוצה להרגיש פרה, נסי לראות את הצדדים החיוביים של הפרה! יפעת

מאיה ה

New member
ליפעת

ובכן, אני קצת יודעת על פרות. למען האמת, אני קיבוצניקית, והדבר הראשון שמריחים בכניסה לקיבוץ שלי זה הריח של התחמיץ והחרא, שהוא באמת לא מי יודע מה. לגבי האטליז - אני צימחונית אדוקה (שכחת להוסיף את זה בהגדרות על הפרות), ואם אני אכנס לאטליז זה יהיה רק בסיוטים שלי. לגבי העלאת גרה - אחרי שנים של הקאות, האוכל עולה לי די בקלות, ואני אכן מרגישה כאילו שאני מעלה גרה. עד כאן להומור. מאחורי הכינוי שלי עומדים הרבה דברים כואבים, כמו אצל כולנו. כתבתי למטה לתרנגולת למה אני ממשיכה לקרוא לעצמי כך. לא יודעת אם קראת את זה, אבל זה לא פשוט. אני מנסה לקחת דברים בהומור, לפעמים אפשר ולפעמים לא. לפחות פה אני יכולה לבטא את עצמי בחופשיות ולכנות את עצמי איך שאני רוצה ומרגישה, מה שאני לא יכולה לעשות במשך היום. אני לא משווה עצמי לאחרים, ומצפה שאחרים לא ישוו עצמם אלי. ואם אני מרגישה פרה, למה אסור לי להגיד את זה? אני יודעת שזה בעיה בחשיבה, הספקתי ללמוד את זה במהלך השנים, כאשר גם במשקלים נמוכים הרגשתי שמנה ומגעילה. ואל תדאגי, אני עדיין רואה את הצדדים החיוביים בהיותי פרה. מותר לי לעשות מווו לכולם!

יפעת*

New member
גם אני בעברי קיבוצניקית

ואת יודעת מה? את ממש צודקת, ובכלל אני דווקא אוהבת פרות :cool: יפעת

למעלה