למאהבי העלוב

למאהבי העלוב ../images/Emo70.gif

לפעמים אני מדמיינת את עצמי ניצבת לפניך ואומרת לך:"חמודי, אתה לא כל כך נפלא כמו שנדמה לך. לא במשחק המקדים ולא בהמשך". ואז אני מדמיינת אותך שואל:"איך יכול להיות ? אני מרגישכמה את נהנית, אני רואהאותך, שומע אותך". ואז אני עונה: " "הכל זיוף יקירי, אף פעם לא הייתה לי אורגזמה איתך, ואפילו לא משהו שמתקרב לזה". שנתיים אנחנו יחד. שנתיים של מין בלתי משתנה. הכל קבוע מראש, אותם מהלכים צפויים, כאילו מוכתבים, על פי אותו תסריט שחובר בידי יוצר חסר השראה. בלי שום שינויים, בלי כל דמיון, או גיוון. נכון, אני משמיעה אנחות משכנעות, במקומות הנכונים, מלטפת, שורטת, מנפחת לך את האגו במחמאות, רועדת בכל הגו,, ואתה שואל שוב ושוב, כמו תקליט שחוק, "נכון שאני טוב"? "נכון שאני טוב"? ואני נאלמת רגע דום מרוב תסכול ואז מזייפת עוד אורגזמה ארוכה, שקורעת לך את עור התוף, ממציאה התכווצויות דמיוניות בבטן מרוב תענוג, מספרת כמה טוב לי ואיזו הנאה היתה לי. ואתה מרגיש לפחות טום קרוז. איזו אשליה ! אז אני רוצה להגיד לך שלא רק שאתה לא הכי טוב בעולם, אתה רחוק מזה. אתה אפילו לא בינוני. אתה פשוט גרוע ! אני רוצה להגיד לך שנמאס לי לגרות אותך בהליך קבוע מראש. כי אחרת לא תתפקד. נמאס לי לדאוג להנאות שלך ולהרגיש שאין לך אפילו צל של מושג מה הצרכים שלי, למה אני זקוקה. אתה כל כך שקוע בעצמך ונפוח בתחושת ערך עצמית, שלא עולה בדעתך לשאול אותי מה יכול לגרום לי הנאה. אתה הרי יודע הכל ! נמאס לי לחכות כמה ימים עד שאתה מתאושש מהפעם האחרונה שארכה בדיוק חמש דקות, ולפעמים פחות. נמאס לי לשמוע אותך משבח את עצמך במהלך הסקס, והגרוע מכל, שיא החוצפה, לחזור ולהזיכר לי בשיחות הטלפון שלנו כמה אתה טוב ומיוחד. יותר מכל נמאס לי לעשות לך עיסוי בכל הגוף כתודה על "הזיון המעולה" ש"נתת" לי, לטענתך. בתקופה האחרונה שמת לב בוודאי שאני מתחמקת ממך וממציאה תירוצים כדי להימנע מפגישית. אז אני רוצה להגיד לך, יקירי, שזה לא בלי סיבה. הכרתי מישהו אחר - אגב, בחור צעיר ממני בחמש שנים - ואיזה הבדל ! מה אומר לך, מאהבי, ה"מהולל" וה"מיוחד" בעיני עצמו - חבל-חבל שאתה לא רואה אותי רועדת באמת, בוכה באמת, מתענגת באמת. חבל שאתה לא רואה איך השפתיים שלו מרחפות על כל גופי וגורמות לי עונג עילאי, איך הידיים שלו הופכות אותי ללהבה, איך הוא גורם לי שיכרון חושים אמיתי - בלי דיבורים, בלי שחצנות, בלי טפיחות עצמיות על השכם... כך, בשקט וברוך, הוא מביא אותי לאורגזמות בזו אחר זו, משהו שאתה יקירי הנפוח, מעולם לא הצלחת לעשות. ממני, דנה.

ortal_sh

New member
למה ???

למה הפנמת את מה שאת מרגישה במשך שנתיים ? למה לא דיברת איתו ,אולי משהו היה משתנה, אולי הוא היה מבין אותך , והיה מנסה להשתפר , לשנות , בכל אופן אין כמו כנות!!!- זה הבסיס ליחסים. למה הפנמת הכל ורק אחרי שנתיים נפרדת ממנו? אולי היית חוסכת מעצמך את כל הסבל, והיית נפרד ממנו לפני כן וזהו. אורטל

jess ועוד

New member
תשמעי ... את משו

אני לא יודעת למה את מושכת את זה עד עכשיו ואם כבר יש לך את הדבר האמיתי למה את ממשיכה ????? אבל אני מבינה לליבך ויודעת כמה שזה מעייף לפרגן לשווא בלי להנות מהפירות של הפירגון ... אבל אין מה לעשות חייבים להגיד בפרצוף להיות אמיתיים אני שמחה שכתבת את זה כי אלו דברים שהרבה מתמודדים איתם בהרבה תחומים אצלך זה בסקס ואצל אחרים בעבודה חייבים להגיד את האמת בפרצוף כמה קשה שתהיה.... מחזיקה ממך גבר ג´סיקה

@@

New member
אבל למה המתנת

כ"כ הרבה הזמן? למה לבלוע את הגלולה הכ"כ לא טעימה? תראי אני מאוד שמחה בשבילך, אבל למה רק עכשיו, אני מקווה שלא תחווי עוד עוגמת נפש שכזאת אבל בפעם הבא פשוט לדבררררר וזה עוזר, בכל נושא אם מבליגים וממשיכים הלאה זה נהיה גרוע יותר וזה גורם להרבה משקעים, אני חושבת או יותר נכון בטוחה שאם הייתם יושבים לשיחה רצינית, והיית שופכת את לבך כמו שעשית פה, זה היה משתנה, כי אם הוא אוהב אותך הוא היה עוזר לך להתענג כמו שאת מתענגת עכשיו. בכל אופן אני שמחה שאת נהנת עכשיו וזה הכי חשוב. קבלי ממני
על האומץ שלך ריקי

ליאן.

New member
צר לי לאכזבך, אך את האכזבה ולא הוא

אולי אם היית מצייצת הוא היה מוצא לנכון לשפר את עצמו, אך את הסתפקת במה שיש במשך ש נ ת י י ם ואפילו עודדת אותו ועזרת לו לנפח את האגו על שום מה ? על שום כלום !!! איך את מתפלאת שהוא נהיה כל כך מנופח מעצמו ? שיקרת לו במשך שנתיים וסבלת. אשמתך. לא מבינה למה כבר ציפית ממנו.. גם לא מובן למה שיקרת כל כך הרבה, למה סבלת בשקט, למה לא אמרת כלום, ולמה בכלל נשארת איתו לכל הרוחות אם לא היית מרוצה עד כדי כך...!!!

למעלה