לל"ט לכולן

לל"ט לכולן

מחר (זה בעצם היום
) נדע סוף סוף אם ניקלטתי או לא ההרגשה אומרת שכן מההתרגשות והפחד אני לא מצליחה להרדם ובטח כל הלילה אשב לי ואתעסק בדברים. הראש מתפוצץ לי (ובד"כ כואב לי הראש כשאני בהריון, אז הלוואי שזה סימן טוב) טוב, היום פיתחתי תמונות אחרי ששנה לא פיתחתי אז יהיה לי לסדר אלבומים (יש לי תעסוקה להעביר את הלילה
) וסתם בשביל הכיף אני אשים פה כמה תמונות ברשותכם של הדובונים שלי
אז הנה אחת של הבנות שלי בגינה

פנינוש../images/Emo140.gif

הלואי ובאמת....... איזה תמונות מקסימות של ילדים מתוקים מתוקים. בהצלחה והרבה אושר

בנדה1

New member
פנינוש יקרה מחזיקה את כל האצבעות

וואו, המתח הזה יכול להרוג, המלאכים שלך מקסימים,
דובונים מלאי דבש... המון המון הצלחה.

לצערי

אני לא אשת בשורות היום. נורא התאכזבתי ודווקא בבוקר כשעשיתי את הבדיקה ההרגשה הייתה מאוד טובה. שעתיים אח"כ התבשנו שההרגשה לא הייתה נכונה
כ"כ כואב לי על הזוג שזו כבר הפעם השנייה (איתי) שהם מתאכזבים. תודה לכולם על המחמאות לדובונים שלי

לי לך

New member
../images/Emo24.gifפנינה, אל יפלו פנייך../images/Emo39.gif

זה קשה ומיאש אבל איכשהו מאפשהו מופיע כוח לנסיון חדש. את חזקה ואני בטוחה שאוטוטו כבר תחשבי הלאה, קדימה אל המטרה. ד"ש למיועדים ובהצלחה בהמשך לי לך

need1

New member
פנינה חמודה קבלי ../images/Emo24.gif ענק!!

אל יאוש! פעם שלישית
זה חייב להצליח!

הופ קפץ לי לפני שסיימתי../images/Emo3.gifסליחה

דרכינו לא קלה אך אפשרית חייכי לעולם המשיכי להאמין ןהיושב במרומים את חלומינו יגשים וישמח הרבה אנשים

miri71

New member
פנינה, אני מצטערת בשבילכם, אבל

מאמינה שמי שנחוש - מצליח.

בנדה1

New member
אכן "לא קלה דרכנו" ../images/Emo10.gif

וזה כל כך אמיתי ההשתתפות הזו בינך לבין הזוג. כך גם היה בין ציצוש לבנינו, כאב לנו באותה המידה. יקירה זה יגיע, כנראה שהמיועדים לא היו בסיבוב הזה.

mondani5

New member
פנינה יקירה

לצערי לא הייתי עמכם מס' ימים ראשית ילדייך מדהימים ,שתמשיכי להראות טוב ותראי נחת מהם. שנית,אל יפלו פנייך,זה יכול לקרות ,אבל בסופו של דבר זה יגיע,אני כל כך מאמינה . אני קוראת את האכזבה שלך ומתפעלת מרצון הפונדקאיות כל כך לעזור,עם רצון עז שזה יצליח,וזה יצליח יקירה. תתעודדי ותעודדי את המיועדים זה יבוא ובדאבל. אירית

פנינה יקירה אמנם באחור אבל..../images/Emo24.gif

הדרך תמיד מלאה מהמורות לצערנו . נקווה שהפעם הבאה תהייה המוצלחת.

miss lula

New member
אנחנו מאחורייך

פנינה אני מאמינה שיש מזל במספר שלוש- הרבה פונדקאיות שדיברתי איתן נקלטו בפעם השלישית. אל ייאוש.
אלי

למעלה